Alessandro

Seniori
 • Content count

  214
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Alessandro

 • Rank
  "stelist pana la moarte"

Contact Methods

 • ICQ
  0
 • Yahoo
  barca_alessandro

Profile Information

 • Location
  Regatul Cataluniei
 • Interests
  stelist cu influente catalane
 1. Daca batem Timisoara...jucam finala cu Rapedul...macar un trofeu sa cucerim anul asta! :roll: Doua echipe aflate intr-o forma foarte slaba...cine va fi mai putin slab va castiga! Un fel de chior in tara orbilor...
 2. A jucat Bostina astazi? :? :roll:
 3. Greseala mea...eu meciul ala mi-l amintesc mai acatarii...oricum,cu Oli,fara Oli,Steaua va trebui sa ridice capul si sa mearga mai departe! :wink: Steaua RAMANE Steaua!
 4. @I.N.Money:1.A fost 5-1 pentru Petrolul... :? 2.Eu sunt un mare critic al lui Olaroiu,dar azi nu el a jucat...nu el a dat pasa de gol lui Niculescu,nu el a dat pe langa minge(Badea),nu el a ratat ocazii dupa ocazii... :wink: Sa criticam atunci cand e cazul... :wink:
 5. Acum am venit de la meci...ce mai este de zis?Atmosfera a fost frumoasa,chiar si la 3-0 am fost de partea jucatorilor...4-2 e un scor dur,cu siguranta nemeritat,dar asta-i fotbalul...e pe goluri,din pacate...Ofensiv,am jucat bine,Elton si-a aratat clasa in cateva faze,Thereau a jucat si el binisor,ar mai fi Nicolita...in opozitie,Radoi a fost cel care m-a dezamgit cel mai mult!Dinamo...a dat trei goluri fabuloase,a avut un portar in mare forma si au invins!Dar in nici un moment nu au fost peste noi ca joc...asta e!OPaste Fericit tuturor stelistilor(daca,desigur,se mai poate asta...)
 6. Stati mah linistiti...ei nu sunt 5000 acasa,in Groapa lor mizera,daramite in TEMPLU... :lol:Vor fi maxim 1200! :wink:
 7. Adevarul e ca n-am mai batut un chien de vreo doi ani! Ar fi timpul! :lol: Macar sa dau foc la niste fulare...si sunt multumit! FORZA Steaua!MEREU SUPERIORI!
 8. Daca batem dinamu...nu-mi mai trebuie altceva!Sper ca sambata sa asist la o victorie a Stelei! :wink:
 9. Sper sa i se anuleze ''galbenul'' lui Goian!Nu de alta,dar decat sa-l vad pe Baciu... :roll: ...de asemenea,ar fi preferabil ca Thereau sa-si revina si sa joace din primul minut!Uf,accidentarile astea...parca suntem blestemati!Chiar si asa,sambata voi fi in Ghencea si TREBUIE sa ingenunchem javrele politiste...
 10. Asta e un meci care trebuie neaparat castigat!Catelusii sunt in vrie,trebuiesc batuti rau de tot!De batut n-au cum sa ne bata...Ghencea le este un teritoriu interzis! Dinamo,uita-te,ora ta se apropie!
 11. O victorie foarte importanta!Poate nu meritam sa castigam...dar fotbalul este uneori nedrept!Dar conteaza mai putin asta!Importante sunt doar cele 3 puncte!Urmeaza le chiens!
 12. Ar fi excelent sa jucam doar cu un mijlocas defensiv!E suficient!Trebuie sa jucam cat se poate de ofensiv,un egal(in conditiile victoriei CFR-ului) nu ne avantajeaza deloc!HAI Steaua!Sa dezinfectam si ultima sursa de aviara din Romania...
 13. @metzzz,de acord cu echipa ta,cu o singura nedumerire:Ce cauta Iacob acolo? :roll: S-a vazut ca de cand a revenit e foarte lent(oricum era) si nici macar simtul portii nu-l mai are...cred ca Olaroiu va juca totusi cu Badea,nu este chiar atat de inconstient!Dar desigur...va continua cu Nicolita pe dreapta... 8O
 14. Stiu de ce urasti Barca...sunt mai buni! :wink: