raducelbun

Seniori
 • Content count

  369
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About raducelbun

 • Rank
  "stelist pana la moarte"

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti
 1. Chiar daca jucam dupa ureche o sa-i batem de nu se vor vedea... ca nu ne doare gura (ma rog... tastatura)!
 2. Din cate se pare, Munteanu, joaca 4 -3 -3. Avand in vedere componenta lotului de jucatori sunt de parere ca nu se poate juca in sistemul 4 - 4 - 2. Cred ca ar fi mai potrivit sa va imaginati un 4-3-3-.
 3. Fisa postului sau fisa prostului. Care termen ar fi mai potrivit?
 4. ATENTIE, chiar daca acum este profanat de catre un impostor TEMPLUL ramane tot TEMPLU!!! Te rog nu amesteca lucrurile.
 5. Prosport tocmai a anuntat ca Olaroiu a ajuns in Romania. Sigur, asta nu inseamna neaparat ca a venit pentru cacareaza dar...
 6. Stati linistiti si nu mai cautati antrenori pentru ca DACA Laca pleaca echipa va fi preluata de antrenorul secund.
 7. Mai fratilor, voi nu vedeti ca nu avem jucatori de valoare. in afara de aparatori nu avem nmic. Doar jucatori, cel mult, mediocrii. Si spun mediocrii ca sa nu spun de-a dreptul GLOABE.
 8. Meciul de azi mi-a confirmat ceea ce credeam de ceva timp. Anume CA CAcareaza este cel mai mare idiot dintre tori investitorii din fotbalul romanesc. Cacareaza a fost prostit si de Iancu si de Muresan. De la Iancu a cumparat, pe o caruta de bani, o frumoasa infirmerie iar de la Muresan a luat o gloaba pe numele ei Semedo. Cum dracu si-a inchipuit idiotul asta ca CFR-ul ii dadea lui un jucator de valoare, nu pot sa-mi explic. Vad ca acum il mai vrea si pe varful ala pe care aia l-au imprumutat pe undeva prin America de Sud. Iar pentru cei care inca mai considera ca Steaua are un lot bun, le spun atat: CIOCUL MIC!!!
 9. Nimic nu pare a fi in favoarea noastra. Doamne ajuta!!!
 10. Am mai spus-o, din pacate nu joaca banii investiti ci jucatorii in care i-ai investit. Iar marea lor majoritate nu aveau ce cauta in Ghencea pentru ca nu au valoare. Daca ai fi spus ca si Lacatus are partea lui de vina pentru ca nu a stiut ce jucatori sa ceara sau ca nu s-a opus transferurilor unor gloabe era alta treaba . Atunci eram de acord cu tine. Insa, a veni si a da vina doar pe antrenor... imi pare cam multicel. Altfel, eu cred ca Laca va ramane antrenor si ca la final vom lua locul doi in campionat.
 11. Nu inteleg de ce spui ca ne meritam soarta. Cu ce am gresit noi? L-am adus noi pe "retardat" la Steaua? Il mentinem sau il sustinem noi? Ce ar trebui sa facem? Sa nu mai venim la stadion? Sa nu ne mai uitam la meciurile Stelei? Sa nu mai tinem cu Steaua? NU, nu putem sa facem asta, pentru ca daca putem nu mai eram de mult pe forumul asta.
 12. Imi pare rau de Rica dar nu trebuiesc uitate nici urmatoarele aspecte: 1. Rica a jucal bine doar vreo 2 - 3 luni la noi, in rest... mai nimic. Nu inteleg cum pentru Rica se tin minte doar aceste doua luni in timp ce anii de bucurii, performanta si incantare de care am avut parte (si) datorita lui Laca sunt ca si uitati. 2. Daca nu insista Lacatus, Rica pleca de la Steaua inca de iarna trecuta. Sa vi i acum si sa spui ca Laca nu ii da nicio sansa... Repet imi pare rau de Rica la fel cum imi pare rau si de alti jucatori care fac parte din lotul Stelei dar, din pacate ei nu au aratat ca au valoare pe masura creditului acordat. Pacat.... Si totusi, poate ca la o noua revenire...
 13. Problema este ca nu joaca banii investiti. Investiti aiurea. Eu cred ca pe cel putin 5 (cinci) dintre jucatorii (era sa scriu fotbalistii) enumerati de tine s-au aruncat banii pe fereastra. Si mai sunt si altii dar care nu au fost folositi ieri.
 14. Sunt de acord cu tine. Cred ca in doar 3 randuri ai sintetizat cel mai bine situatia de la echipa.
 15. Imi doresc din toata inima o victorie dar nu cred ca putem obtine mai mult de un 0-0.