Korado

Seniori
 • Content count

  2,035
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Korado last won the day on November 16 2021

Korado had the most liked content!

Community Reputation

16 Good

About Korado

 • Rank
  Sir.

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0
 • Yahoo
  RO|Guard.

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  SUD sTyLe
 • Interests
  Steaua-<br />Steaua1<br />Steaua<br />CSA Steaua<br />Steaua<br />Steaua,CSCA-Steaua si iar Steaua!

Recent Profile Visitors

5,026 profile views
 1. Sunt Fericit.....Nord....Si ma simt BINE...SUD... Acuma este doar Sunt Fericit....SUD....nord ai ramas la fcsb...de ce?
 2. Se distruge tot din primul mandat a lui Reghe, FCSB nu este Steaua, nici macar 1 % nu au avut spirit de lupta pentru acest meci. Mie si rusine si abia astept ziua in care se va retrage bqli de la echipa asta sa cedeze totul si sa terminam cu carnavalul asta. Din 1947 suntem o mare echipa dar din 2003 ne facem de rusine. Nu are nimic echipa asta, nimic! Ma intelegeti? Nici marketing,nici academie,nici juniori nimic....nu mai zic de istorie,traditie,respect,valoare si acum in ultimul timp vad ca BUN SIMT.
 3. Ce legatura are xray faptul ca copii sunt antrenti de mici la academie? In campionat sunt pe locul 1 in momentul de fata, indifertent de cat a scazue FCSB din turatie. Ma uit la TV si bubui de ras cand il aud pe JJ ca viseaza Primvara UCL an de an si el nu e in stare sa bata Voluntari si CFR. Nu stiu de ce tot timpul este contra, daca stai bine sa te gandesti Hagi e mai stelist multi dintre noi si cred ca cunoaste mult mai multe decat mine sau cineva de pe site-ul asta. Chiar ma uitam cu stipoare cum acum 5-6 ani aici erau minim 500-600 de oameni care comentam impreuna si cred ca stii asta, acum au mai ramas cativa seniori carora li se mai audauga "Piluza Ros-Albastra" iti spun sincer o sa ajugem de rasul curcilor.
 4. Virigil dupa mine meciul este de X. Imi pare rau sa spun, il vreau pe Hagi campion anul acesta
 5. Sincer sa fiu nu am apucat sa vad nici un meci din cele amicale. Momentan sunt inca uluit de ceea ce se intampla, daca cu adevarat Becali o sa schimbe numele cu ce mai ramane?? Totul se intampla tipic romanesc se distruge totul!
 6. In meciul asta s-a vazut ca nu stam la aceeasi masa, adica nu suntem tratati la fel ca toate marile echipe din campionatele puternice.
 7. Multumim, din pacate la toate comentariile TV la hent se vede clar ca nu a fost in care, dar poate arbitrul din rapiditatea fazei a crezut ca e in careu. In rest la gol nu a fost offside!
 8. Meci greu, cred ca acasa si in deplasare cu spaniolii avem cele mai grele meciuri din grupa, acum ce sa mai spun si eu, deja am pierdut inTurcia cu 2-0 :-(
 9. Deci, nu meci slab, foarte slab, daca a ajuns Voluntari sa marcheze 2 goluri, ce oare o sa facem cu spaniloii care paradoxal au facut egal cu Real Madrid pe Bernabeu!?!?!
 10. La prima vedere pare un meci accesibil dar sa nu va inselati, CFR joaca bine, au rezultate bune, au umilit astra cu 5-0.
 11. Cred ca, cu turcii ne vom impartii punctele firecare cu victoria la el acasa. In rest meci slab, rezultat dezamagitor. Macar punctele pentru Romania sa conteze daca jj vrea doar bani.
 12. Dupa cum am citit au echipa buna, valoarea lotului fiind undeva la 50 mil euro, deci nu e o echipa slaba, nu pun la socoteala ca nu prea vad o mare experienta europeana,dar in ziua de astazi, clasicul nu-ti mai aduce acel 5 % din victorie asigurata.
 13. Au fost ocazii de amblele parti, cred ca Steaua ar fi putut sa inchida meciul mult mai devreme, la fel de bine se putea trezi egalata in ultimele secvente. Se observa ca inca nu exista un atacant 100%.
 14. Sunt curios in tactica cine il inlocuieste pe Stanciu, daca este victorie se prevede un titlu nou...usor usor se construieste :-)
 15. Tanar, de perspectiva, curajos. Daca nu va fi rezerva de lux si va primi sanse sau poate chiar mai rau sa fie imprumutat pe undeva sa faca banca de rezerve...are o sansa buna la un viitor frumos!