stelist_4_ever90

Seniori
 • Content count

  203
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About stelist_4_ever90

 • Rank
  "stelist pana la moarte"

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Slobozia
 1. ce sa facem?! sa-l votam presedinte?! :O :O :O
 2. Slobozia
 3. Danny imi place cum gandesti =))))))=))) P.S Glumeam
 4. Stiu bine despre ce vorbesc, nu aveau bilete!!! Apropo, nu trebuie sa-mi scotzi ochii acum ca am gresit si am scris in loc de ,,acum'' ,,acuma'', stiam ca se scrie asa dar m-am grabit si nu am mai stat sa vad daca am scris corect.
 5. Au intrat fara bilete dar acuma nu trebuie sa facem scandal , pana la urma majoritatea din cei care au primit au fost din brigazi si poate merita asta tinand cont sunt prezentzi mereu la meciurile de acasa si deplasare.
 6. ,,Noi cantam pentru culori nu pentru conducatorii'' asta ar trebui sa facem maine toti sa venim in numar cat mai mare si sa facem atmosfera cum numai pe Ghencea este.
 7. CSA din cate stiu eu pacea a fost facuta in primu rand pentru Hagi nu din motivu mentzionat de tn. In ultimu timp se intra din ce in ce mai greu cu steaguri pe stadion mai ales la PN
 8. eu nu vin tot din provincie ? Sacrifici peste sacrifici dar toate astea merita ca doar venim pentru Steaua nu pentru arsenal sevillia sau slavia....
 9. ba ce va vaitatzi atata...daca eratzi stelisti asa infocatzi cum va datzi mari pe aici pe forum trebuia sa strangetzi bani din timp si acuma nu mai aveatzi nici o problema. Dar cine se mai ducea la mare nu?! Acuma statzi acasa daca v-a trebuit mare sau mai stiu eu ce
 10. A fost azi cineva sa cumpere bilete? Au mai ramas si pentru maine sau nu mai sunt.?
 11. hai frate ca in ultimele 2 meciuri Radoi a fos cel mai bun de pe teren sau printre cei mai buni iar faza cu piciorul toata lumea i-a luat apararea ca daca a ratat mingea era si normal sa nu se mai poate opri si sa se intample ce s-a intamplat, din cate a zis Craciunescu si Balaj nu merita rosu.
 12. dea nu m-am exprimat bine:P.. ce ai pus tu e bun dar poate fi folosit pentru un imn doar ca linie melodica versurile trebuiesc schimbate;).
 13. melodia pusa de axl23 e buna dar ca linie melodica tb alte versuri.
 14. Nu merita atatia bani Herea nici in cele mai frumoase vise ale lui dar oricum daca nu vine Herea ciobanul nu o sa ia pe altcineva din banii aia ori o sa ia un jucator mai ieftin ori nu mai ia pe nimeni asa ca e bine venit.
 15. Plesan cred ca e jucatorul de care aveam nevoie daca joaca in continuare cum a jucat aseara cu clujul. Nu ca a dat acele 2 goluri si prin faptul cum se misca la mijlocul terenului. Este un transfer bun, o sa vedeti.