raul stelistu

Seniori
 • Content count

  195
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About raul stelistu

 • Rank
  "stelist infocat"

Contact Methods

 • AIM
  2222
 • MSN
  222
 • ICQ
  222
 • Yahoo
  22

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Oradea
 • Interests
  tot
 1. Fecali de ziua,sa te lege DNA. Azi cancerul Stelei va primi pedeapsa bine-meritata.
 2. After Life (2009). Un film terifiant,care te pune rau pe ganduri.
 3. Mafia si mafiotii-Memoriile lui Joseph Valachi
 4. http://www.piticigratis.com/2012/09/cel-ma...lucru-din-lume/ Piticigratis despre cioban.
 5. cei 2 ar avea cele mai mari sanse sa-l bata.Asta-i parerea mea care nu-i de specialist.
 6. Ar avea sanse.
 7. @Adrian Stiu ca K1 si MMA sunt doua lucruri diferite.Oricum partea de striking ii net superioara lui Verdum,in clinch nu-l vad prea bine pe brazilian, avand in vedere diferenta de gabarit si forta plus lovitura de genunchi(lovitura mortii )a olandezului.La sol brazilianul este mai bun dar nici Overeen nu-i neica nimeni ,avand 19 victorii prin submission.Nu-s fan Overeen nici din greseala,altii sunt favoritii mei(Minotauro,Jacare,Fedor)dar la ora actuala e numarul 1 in sporturile de contact.
 8. N-are nicio sansa Werdum in fata lui Overeen,o finalizare norocoasa ar fi sansa lui. Overeen din 2011 nu mai e cel din 2006,atunci era un pusti de 26 de ani care pierdea in fata tuturor brazilienilor Acum este maximul ce-l poate atinge cariera sa,castigand turneul K1 destul de lejer,plus fizicul sau(dopat sau nu)il face un adversar de temut,cel putin in acest turneu. La ora actuala,dupa parerea mea,doar Cain Velasquez,Frank Mir sau Junior do Santos il pot bate . In meciul cu Werdum,trebuie sa duca lupta in stand-up,ii superior la partea de stricking lui Fabricio,plus take-down si gnp.Werdum va incerca o lupta de uzura,la sol incercand sa-l surprinda cu o finalizare ca in primul meci(kimura de manual). Oricum va fi un meci super interesant.
 9. @Pirotehnistu' Ai cumva cartea Waffen SS in format electronic?Dau la schimb Mein Kamph , format pdf in limba romana.
 10. Depinde si de starea de moment.De exemplu aveam un vecin ,manelist infect, care baga manele pe la 3 noaptea(stand la bloc se auzea foarte tare)neputand dormi,plus ca a doua zi trebuia sa merg la lucru.In acele momente i-as fi tras 100 de gloante in capul ala sec,chiar daca a doua zi dupa ce m-as fi calmat mi-ar fi parut rau si as fi avut remuscari. In schimb specimene de astea(ucigasii lui Marian Cozma),i-as rade pe toti de pe fata pamantului fara regrete.Sau leprele astea
 11. Meme Stoica revine la Steaua WTF Dupa ce s-a balacarit cu ciobanul la gigisport,acum reiau 'colaborarea'.Incredibil ce caracter pot avea "oamenii astia de fotbal"
 12. Total batranul
 13. Cati ani ai fratica?Esti agramat rau.
 14. Piticania asta de apostol ii mai jalnic ca tiganel,macar tiganul fuge(de pomana).Rau a ajuns Steaua fratilor daca nici pe descultii astia nu-i batem.....Asa prost nu s-au prezentat pechinezii de mult timp,si tot nu-i putem bate. S-o iau pe teodora la dans. Mori ciobane cu toata familia ta.
 15. Futu-I in gura de dinamovisti spurcati,au un bulan astia in meciurile cu noi............