blindius

Seniori
 • Content count

  3,480
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About blindius

 • Rank
  ** Anger Management **

Contact Methods

 • Website URL
  http://blindoneworld.blogspot.com
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

8,055 profile views
 1. Nu ti-am jignit familia, din contra, o apreciez cum de te poate suporta in casa. Da' bine daca stai toata ziua la PC, probabil ca au si uitat ca existi sau folosesc una din clonele tale. Nu am niciun interes la Empyro, dar macar omul are o clasa peste tine la exprimare.
 2. Ofofoff, "catelusul fratiei"... Bai, Polimere, daca as fi nevasta-ta, te-as da la caini. Nu auzim sa faci ceva pentru site-ul asta in afara de a zgarma cacatul. Cum sa ai copil si nevasta si sa o arzi cum o arzi pe aici, tre' sa fii de-a dreptul cretin. Pana la urma vad ca tu agiti spiritele pe aici, empyro si choli macar au o initiativa. Tu esti un rahat neluat de peria de la wc. Pana si SteauaToronto are un plan clar. Tu... esti prieten cu oricine te primeste ca nu ai un sistem de valori.
 3. Domnilor, nu s-a terminat Q3 nici acum?!
 4. @Joga Bonito: yeah, I know. Intre timp nu mai e nevoie de ban. "iti dau cuvantul meu daca aflu care esti si se afla amice si stiu ca esti din Bucuresti nu o sa mai ai dinti in gura. asta de la baietii de la nord chiar au facut o anumita pasiune pentru mizeria ta de user blindius...**** jegoasa" de la SteauaToronto Pentru lucrurile astea e strict de vina Tiberiu, care nu trebuia sa fie asa permisiv cu revenirile. In fine, nu a stiut, era plecat de mult timp. Ramaneti cu bine!
 5. Johnson, Coutinho, Silva si Walcott. Patru accidentati in care aveam mari sperante. Succes cu Ramsey!
 6. @Harald: meritam sa fiu penalizat. As fi preferat sa primesc ce meritam, nu are rost sa fiu favorizat si, oricum, ma avertizase choli acum doua trei zile. Preferam un ban, nu are rost sa iti creezi probleme si sa fii acuzat de bisericute. Lasati-l pe besliud sa puna mana sa lectureze! O sa folosesc ignore-ul la comentariile sale, alta solutie nu vad. Besliud, logout, pleaca!
 7. @gemanaru: toate echipele vand jucatori, insa nu aceasta era ideea articolului preluat. Ideea era, pe scurt, ca doi fosti jucatori ai echipei si nu orice jucatori, nu isi vor primi banii cuveniti pentru munca lor, munca prin care s-a castigat un titlu cu care se lauda multi si s-au realizat niste meciuri istorice in competitiile europene. Poate ca imi vei spune "nu vezi, ba, ca au semnat contracte si stiau ca nu vor mai primi bani?!". Sunt convins ca acele contracte au fost un factor de mini-santaj pentru a-i lasa sa plece. De altfel, imi aduc aminte de un interviu cu Raul Rusescu de acum o luna, unde "Rusesquito" era intrebat despre prima aceasta si el a spus, cu privirea in pamant, ca prefera sa nu comenteze. Eu cred ca nimanui nu ii place sa lucreze pe gratis.
 8. Steaua și-a vandut doi dintre pilonii de bază ai echipei din sezonul precedent - golgheterul Raul Rusescu a plecat la Sevilla, iar centralul Chiricheș a luat drumul Angliei, unde a semnat cu Tottenham. Cu toate că transferurile lor au adus aproape 12 milioane de euro in conturile Stelei, jucatorii au fost nevoiți să renunțe la primele de obiectiv pentru ca Ciobanul să le dea drumul. Astfel, nici Rusescu și nici Chiricheș nu au primit prima de 100 de mii de euro pentru atacant, respectiv 200 de mii pentru fundaș, sume care le reveneau in urma câștigarii titlului cu numarul 24 și calificarii in grupele UEFA Champions League. Pentru a fi lasați să plece, cei doi au semnat contracte in care era stipulată și o clauză prin care cei doi renunțau la drepturile financiare aferente sezonului trecut, notează prosport.ro În comparație cu cei doi oameni care au dus greul performanțelor Stelei din ultima perioada Adrian Cristea a fost adus la Steaua in 30 iulie și a disputat două partide in Liga Pentru aportul sau in calificarea campioanei in cea mai tare competiție intercluburi, "Prințul" va fi remunerat cu 150 000 de euro. Primele de obiectiv vor fi platite la finalul lunii octombrie, atunci cand UEFA va vira prima tranșă din cele 8,6 milioane de euro aferente participarii in grupe. 9,5 milioane de euro a incasat Steaua in urma transferului lui Chiricheș 2,2 milioane de euro a primit campioana in schimbul lui Rusescu 34 de meciuri a disputat golgheterul in sezonul trecut al Ligii 1, in timp ce Chiricheș a avut 26 de prezențe in campionat digisport.ro
 9. @besliud: ce inseamna "nenteles"? Multumesc anticipat!
 10. Eu il am pe Lovren din GW 1, am fost surprins de faptul ca nu era selectionat intr-un procentaj mai mare. Mi l-am luat si eu pe Wayne, a intrat direct in postura de Capitan. Pe Ramsey daca il iau, in urmatorul meci isi da autogol, ia rosu si se si accidenteaza. Paulinho, obrigado joga bonito
 11. INsTIGaToR: ai prins bine cu Baines la capitanie!
 12. Tiberiu.Florea, lasa-ne, lasa-ne, laaasa-neee! offtopic si provocare! data viitoare iti dau 10%
 13. Scuze pentru dublu-post: ia uite, Empyro, ce spunea CZC, despre ce vorbesc eu. Spune-mi tu ca nu-i adevarat! 4. Democratia pune in imposibilitate pe omul politic de a-si face datoria cãtre neam. Omul politic de cea mai mare bu nãvointã devine in democratie sclavul partizanilor sãi, intrucat, ori le satisface poftele personale, ori acestia ii distrug gruparea. Omul politic trãieste sub tirania si permanenta amenintare a agentului electoral. El e pus in situatia de a alege: ori desfiintarea muncii sale de o viatã, ori satisfacerea partizanilor. Si atunci omul politic le satisface poftele. Dar nu din buzunarul sãu, ci din buzunarultãrii. Creazã posturi, functii, misiuni, comisiuni, sinecure, toate puse in sarcina bugetului tãrii,care apasã tot mai mult pe spinarea, din ce in ce mai istovitã, a poporului. 5. Democratia este incapabilã de autoritate. Pentru cã ii lipseste puterea sanctiunii. Un partid nu ia mãsuri in contra partizanilor lui, trãind din afaceri scandaloase de milioan e, din hotie si pradã, de fricã sã nu-i piardã. Nici impotriva adversarilor, defrica acestora sã nu-i demaste propriile afaceri si incorectitudini. 6. Democratia este in slujba marii finante. Din cauza sistemului costisitor si a concurentei dintre diferite grupãri, democratia cere sã fie alimentatã cu bani multi. Ca o consecintã fireascã ajunge sluga marii finante internationale ******* care o subjugã, plãtind-o.
 14. @Empyro: daca imi permiti, voi continua cu ideea mea ca fascismul e doctrina. Intr-adevar, a izvorat din ultra-nationalism. Din cercetarile mele, am avut lucrare de licenta " Fascismul, o doctrina revolutionara sau ultraconservatoare?", cam cu concluzia respectiva am ramas. Si-n dex tot ideologie apare, dar am dubii asupra corectitudinii. De fapt, nu-s deloc de acord cu dex-ul in aceasta privinta! Coordonatorul lucrarii era la vremea respectiva al doilea evreu din Romania la nivel de reprezentare, nu vorbesc despre putere financiara.
 15. @Tiberiu.Florea: "daca nu-ti convine, roiul!" P.S.: parerea mea catre echipa fcs, oricare o mai fi, e ca lucrurile decurg mai ok fara moderatori. Vad ca daca moderatorii nu sunt activi, nici reclamatii nu-s! Ori ar putea modera strict injuriile, spam-ul comercial, comentariile orientate in favoarea unor partide politice si free-gigismul necultivat. S-aveti spor!