Dano

Seniori
 • Content count

  67
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Dano

 • Rank
  "stelist infocat"

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Un moment greu si penibil pentru Steaua. Trebuie restructurat din temelii totul. Lacatus isi da singur cu barosul la baza propriei statui. Totusi noi ramanem stelisti!!!!!!!
 2. Asa cum am mai spus...din pacate....Steaua este o echipa slaba din punct de vedere fotbalistic. Avem emotii cu orice echipa care joaca putin fotbal. Pun pariu ca multe echipe din B ne-ar crea multe probleme. Asta e.... Speram la vremuri mai bune.
 3. Din punct de vedere fotbalistic Steaua este o echipa slaba. Avem emotii cu oricine ar juca.
 4. Va rog faceti ceva cu Cosmin Baleanu......denigreaza Steaua in permanenta....este un mare nesimtit
 5. Daca ai onoare Lacatus da-ti demisia !
 6. Imi este din ce in ce mai greu sa intru pe acest forum...pentru ca Steaua de acum este o rana pentru mine. Si sincer nu astept mare lucru de la Steaua in anul care a inceput....poate si datorita faptului ca Lacatus este antrenor......
 7. Desi mi-a fost greu sa mai intru pe acest site....datorita ranilor sufletesti provocate de Steaua in ultimul an cel putin.....nu pot sa nu va zic "La multi ani dragi stelisti".
 8. Se zice ca Steaua risca retrogradarea...asta ar fi cireasa de pe tort.
 9. Lacatus nu este antrenorul de care Steaua are nevoie.
 10. Revin cu noutati ....ªOC! Dorinel demis! Lãcãtuº revine la Steaua! Cred ca Lacatus a facut greseala vietii lui. Raman in ilegalitate...chiar cu Lacatus antrenor. Becali ai distrus Steaua din temelii!!!!! Repet Steaua a ramas doar in inimile noastre!!!!!!
 11. Fratilor Stelisti eu ma declar in ilegalitate !!!!! In aste vremuri Steaua este doar in inimile noastre!!!
 12. N-ai ce sa le reprosezi....cu dulapurile alea unu si unu.....echipa lumii. Saracul Dorinel nu are nicio vina......
 13. Ne-a tocat Balaj asta faza cu faza. Arbitraj slab...chiar rau intentionat!!!!! Antena 1 de toata jena ...comentatori tendentiosi ...imagine ca la TV cu lampi. Rusine GSP si Antena!!!! Steaua fragila.....Vremuri grele pentru stelisti ....dar nu ne lasam.
 14. Eu unul nu mi-as pierde timpul sa creez poezii despre Becali. Chiar nu merita acest om fara simtul ridicolului asa ceva.
 15. Esti pe langa subiect....cine a zis ca nu e asa....aici e vorba de antrenor .