IPR

membri AISS
 • Content count

  110
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About IPR

 • Rank
  "stelist infocat"

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Peluza Sud
 1. "recesiune ultra" si la roma-lazio , mai ales in curva nord.
 2. in primul rand ca nu aveau voie sa intre in autocar.
 3. Nu ma intereseaza ce fan esti tu, pur si simplu pentru ca ai jignit niste oameni care au facut si fac pentru Steaua mai mult decat o sa faci tu pentru familia ta ma face sa te cataloghez ca un individ care ar trebui sa ramana in fata televizorului de acum inainte.
 4. nici pe tine nu te obliga nimeni sa vii la stadion, poti sa ramai in fata televizorului asteptand ca Gigi Becali sa isi deschida noul post de televiziune, si poti sa stai si linistit cu berea in fata.
 5. aia a fost la meciu' cu bayern.
 6. @ AcMilan : faci contestatie si pentru ca ai fost obligat sa semnezi procesul verbal inainte de a fi completat.
 7. ce faci ma n-ai murit? asa ai trimis mass ca nu mai esti printre noi. ai inviat?
 8. pai daca ai ajuns tu moderator, iti stiu toti de frica :tongue:
 9. am yo astra 1,4 pe benzina, in aglomeratie in Bucuresti cu clima iti trece de 10 chiar 11 asa lejer, alea sunt consumuri cu 60-70 la 2500-3000 de ture in a 5-a, ceea ce n-o sa ai ocazia in Bucuresti decat la 4 dimineatza :laugh: :laugh: :laugh: O chestie naspa la Opel o sa iti zica 3 luni pana vine masina, si vine in 5 (patit de mine) , iar de pe stoc nici nu se pune problema s-au epuizat de vreo 2 ani :laugh:
 10. si iar o luam de la capat, iar se va inchide topicu....
 11. deplasare de vis ce nu va fi uitata usor, am poze si filme dar tocmai in weekend o sa mai am acces la net, lasati pm daca e.
 12. @despec ma ofer ca la urmatoru meci al echipei sa te iau cu mine pe Ghencea(pp ca dea-aia n-ai venit niciodata, pentru ca se iau latino-(b)vulgarii de tine) sa vezi si tu pentru prima oara un meci al Stelei pe viu si de ce nu sa vezi atmosfera de pe un stadion. @crafft de ce esti rautacios frate? stii bine, ciobanu a mai bagat bani buni in amenajarea lojei dar mai ales a parcarii pentru maybach. Cat despre scaunele cumparate de Jiji la pariu ca au fost mocca la plasticul ieftin din care sunt facute, noroc ca unii de aici nu stau pe ele ca era si mai rau.
 13. ba yo nu inteleg o chestie daca tot sunteti voi suporterii care sustinenti echipa de pe scaun, civilizat fara injurii asupra ciobanului, de ce ***** vostri ati aruncat cu seminte,pungi si cutii cu suc in testoasele alea de jandarmi ma? Doar asa poate mai iesiti si voi in fatza, faceti si voi parte din "galerie", mama voastra de infecti ordinari....
 14. badoi esti o mizerie
 15. jeg de circ ieftin, pentru ce plm va bucurati ma? in loc sa luati atitudine ca am ajuns la mana spurcatilor?