Leaderboard


Popular Content

Showing most liked content since 09/24/2021 in all areas

 1. 1 like
  Io cu chelie ala am avut tangente din 2005 :))). Si da , pe Bubu l-a omorat unu de la t2 rapid. Cu echipa n am treaba, e acceptabila si joaca binisor mai putin 2 parasute. Mustata a fost, este si va fi (si el si toata natia lui de absolventi) un mare taran. Am un oarecare respect pentru faptul ca mereu tinea peluza activa si nu statea 1 minut fara sa cante, dar totusi pentru pândele organizate pentru Peluza Sud in urma cu vreo 14 ani nu o sa l uit. Am luat si eu bataie atunci, impreuna cu mulți altii de la malacii lui. Toate bune!
 2. 1 like
  Oricum, de cand a venit musti si compania lui de bijnitari inapoi n am mai dat prin peluza
 3. 1 like
  Neah, prefer sa stau comod pe fotoliu decat sa stau in aceeasi peluza unde au stat cei de la sud. Ca de obicei, acasa e mai bine, o stiu si ei.
 4. 1 like
  Eu niciodata nu l-am inghitit pe omul asta, mai ales cand vorbea de suporteri... el era "tribunist" si vorbea de ultrasii de la sud ca aruncau cu TORTE in teren.
 5. 1 like
  X-ray Te-ai transformat in Gabi Safta și toți jurnaliștii care preiau pe piept și degajează în mediul online tot ce zice Mustață? Cândva, chiar aveam pretenții de la tine!
 6. 1 like
  Si eu am fost , pe 23 august... ce atmosfera se făcea atunci. Eram pe undeva prin zona celor de la Tradizione si am ajuns acasă fara voce ,dar bucuros ca ne calificaseram.
 7. 1 like
  Pițurcă se mută ca ... pișatul in vant, dacă azi spun aia ca are drept de promovare CSA , se muta acolo , daca se califica FCSB mai departe in Europa , din nou , se mută. El si cu Craciunescu , 2 desculti. Stiu ce a facut pentru clubul nostru drag , dar acum la bătrânețe s-a stricat grav si iremediabil..
 8. 1 like
  Pai daca nu vii si cu o dovada pentru afirmatia ta probabil chiar o sa iei ban. Si stii de ce? Nu ca am apara noi Peluza Nord si nu pentru ca am fi comunisti. Ci pentru ca ar trebui sa dam dupa aceea alte ban-uri pentru toti cei care vor veni sa te injure. Ne facem si noi viata mai usoara.