Drumul european al Stelei, vicecampioana României, începe în Kazahstan

UEFA a organizat miercuri, 16 iunie 2021, tragerea la sorți pentru turul 2 preliminar al UEFA Europa Conference League, competiție în care va evolua și Steaua din Liga 1 (FCSB).

Astfel, roș-albaștrii au aflat că primii adversari din noua competiție sunt kazahii de la FC Shakhter Karagandy, pe care îi vor întâlni în manșa tur, de pe pe 22 iulie, la București. Meciul retur urmează să se dispute pe 29 iulie, la Karagandy.

Detaliile cu privire la orele de disputare ale meciurilor vor fi furnizate ulterior!

FORZA STEAUA!❤💙

X Ray

 • In mod normal, ar trebui sa ne calificam fara probleme! Numai ca, distanta si…pandemia nu sunt ceva normal!.. 🙂

  1
  1
 • Andrei Vlad poate veni doar la meciul din Kazasthan direct de la Tokyo. 😆😆😆

 • Pentru cei care n-ați fost la curent cu procesele, asta a postat Asociația Salvați Steaua pe Facebook în ultimele zile:

  —————————————-

  Asociatia Salvați Steaua · 14 iunie la 09:07

  Astăzi s-a desfășurat ultimul termen din apel în litigiul privitor la palmaresul echipei de fotbal.

  Asociatiilor le-a fost admisă solicitarea privind administrarea unor noi probe constând în înscrisuri. Astfel, pentru a contura cât mai exact și judicios limitele cauzei, s-a propus de către cele două Asociații (și ne-a fost acceptată propunerea) ca la soluționarea cauzei să fie avute în vedere următoarele:
  – soluția Tribunalului București de respingere a anulării art. 1 alin. ultim din Statutul AFC Steaua București (acest articol prevede preluarea în întregime a tradițiilor glorioase ale fostei secții de fotbal din cadrul CSA);
  – explicații privitoare la coeficientul UEFA ce se atribuie fiecărei echipe (faptul că se stabilește ținând seama de o perioadă anterioară – 5 sezoane anterioare);
  – coeficientul UEFA acordat AFC Steaua București pentru sezoanele 1998-1999 și 1999-2000, care s-a calculat începând cu sezonul 1993-1994 (perioadă în care CSA Steaua a activat în cupele europene);
  – coeficientul UEFA acordat SC FC Steaua București SA pentru sezoanele 2003-2004 și 2004-2005, care s-a calculat începând cu sezonul 1998-1999 (perioadă în care AFC Steaua București a activat în cupele europene);
  – mențiunile oficiale ale forurilor organizatoare de competiții fotbalistice privitoare la preluarea palmaresului de către AFC Steaua București, în 1998, și de către SC FC Steaua București SA, ulterior.

  Așadar, nădăjduim de manieră cât se poate de întemeiată că instanța, după perceperea aspectelor susținute și după ce va aprecia corelațiile existente între noțiunea de „palmares” fotbalistic și cea de continuitate pe plan sportiv și juridic, își va forma convingerea, în intimitatea deliberării, că palmaresul a fost transmis/transferat dincolo de orice îndoială rezonabilă către AFC Steaua București și, ulterior, către fosta societate SC FC Steaua București SA.

  Nu ne rămâne decât să așteptăm data de 28.06.2021, pentru când s-a dispus amânarea pronunțării hotărârii.

  —————————————-

  Asociatia Salvați Steaua · 15 iunie la 21:21

  Procesul privind mărcile reîncepe pe 9 noiembrie 2021.

  • Poate ar fi mai bine sa puneti un articol separat despre proces.
   Sau despre procese…

  • Sa nu uitam Tudz ca procesul este doar la Tribunalul Bucuresti si ca indiferent cine pierde va Mai avea o cale de atac la ICCJ… Deci Mai avem de asteptat pana la sentinta finala.

 • Acum am realizat de ce este Vlad asa slab portar. Este crewcut de clona CSU….

 • ”Bucureștiul este de departe cel mai de succes oraș din istoria fotbalului românesc, când vorbim despre performanțele echipelor de club. Steaua București, cunoscută acum drept FCSB, are de departe cele mai multe trofee interne, urmată de Dinamo și de Rapid.

  Cea mai mare rivalitate este cea dintre FCSB și Dinamo, numită ‘Derby-ul etern’, dar FCSB a adus cele mai importante performanțe pe plan internațional, în special datorită echipei din anii 1980, cea mai importantă find Cupa Campionilor Europeni”, au scris cei de la UEFA în Programul dedicat Campionatului European

  Unii NU vor să accepte lucruri logice și firești…

  Forza Steaua

  10
 • O sa fie gol stadionul….degeaba incearca fcsb sa vanda bilete. Singurii care merita sa joace la Steaua din lotul Fcsb-ului sunt doar cei care au intrat in repriza a doua de la Buzau. Ceilalti sunt doar clone infecte. Nu vine nimeni sa vada clonele jucand.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?