FCSTEAUA.RO

Doar o parere…

…legata de actuala situatie a clubului de fotbal pe care noi toti il iubim si caruia i-am dedicat majoritatea anilor din viata noastra.

1. In opinia mea toti sunt niste ticalosi. Avem o Armata la limita inferioara a saraciei, o Armata care abia traieste de pe o zi pe alta, o Armata care are nevoie de bani pentru a finanta sectiile de sport din subordine.
Din start eventualul „proiect” cu o echipa de fotbal profesionista nu este fezabil. Mai mult, actulul fotbal modern nu permite ca statul sa detina o echipa de fotbal. In aceste conditii, de ce dracu nu au negociat din timp cu puscariasul eventuala suma de bani pe care acesta din urma sa o platesca in contul folosirii marcii Steaua Bucuresti?
De ce trebuie sa suportam umilinta ca in TEMPLU, ZEII din teren sa nu aibe un nume? este incredibila indiferenta armatei fata de suporteri si jucatori.

2. Apoi, legat de becali. Este incredibil cat de avar poate fi acest „Mesia” trimis pe pamant de catre divinitate. adica, ba bulangiule, la cate „meleoane” incasezi an de an, te mai uiti la unul dat catre institutia care te lasa sa folosesti marca? pai bah jegule, preferi sa distrugi DE TOT echipa asta? Daca se ajunge aici, TU BECALI, esti principalul si SINGURUL VINOVAT. Dar probabil te doare-n cot de toti si de toate atat timp cat iti ramane tie „meleonu” ala.

3. Pentru mine este o durere extraordinara! Sa ne imaginam ca parintii nostri divorteaza si tu ii iubesti pe amandoi foarte mult.
Dar trebuie sa alegi ca cineva trebuie sa te creasca. Pe cine alegi? Sa intelegeti extrapolarea mea, cand spun familie ma refer la: culori, emblema, nume si palmaresul. Cu cine ramanem? cu mama (culori, emblema, nume) sau cu tata (palmaresul)? Ce alegere cumplita pe care nu am crezut ca o pot trai vreodata! OOOO!
Dar ce blesteme s-au abatut asupra noastra! Ne-au ajuns blestemele dusmanilor din urma (MURITI ba, toti!).

Pe cine alegem? pana la urma la inceput a fost numele! Sub acest nume au fost adusi jucatori care au facut PERFORMANTA pentru acest nume.
Suporterii au venit ca urmare a REZULTATELOR si s-au indragostit iremediabil si pe viata de culorile ros-albastre reprezentate cu mandrie de generatii intregi de vitezisti!
Daca alegem mama, atunci vom fii obligati sa „uitam” toata gloria adusa de acele generatii care ne-au facut sa fim cine suntem astazi. Daca alegem tata, ce identitate vom avea? Cum sa strigam altfel decat „Steaua Bucuresti”? Cum bah jegosilor? Cum sa strig altfel?

Choli

Exit mobile version