FCSTEAUA.RO

Dicanio contraatacă Cimpanzeul roz

La finalul partidei de pe ”Arena Națională”, Nicolae Dică, antrenorul secund al roș-albaștrilor, i-a transmis un mesaj lui Marius Șumudică, antrenorul celor de la Astra.

Dică a fost deranjat de firmația lui Șumudică, cel care a replicat cu un vechi proverb ”Calul moare de drum lung și prostul de grija altuia”, după ce ”secundul” din Ghencea a afirmat că mai sunt și alți oameni care ocupă funcții de antrenori în Liga 1 și nu dețin licența PRO.

”Aș vrea să-i mulțumesc antrenorului de la Astra, pentru că el a recunoscut că este prost. De când a început campionatul, în loc să-și vadă de echipa lui, a vorbit doar de staff-ul Stelei. Mereu, la orice interviu, vorbește doar de noi.

Îi sunt recunoscător pentrui faptul că a recunoscut că este prost”, a spus Dică.

Antrenorul secund al roș-albaștrilor și-a continuat tirada la adresa lui Șumudică.

”Îi lăsăm să se laude cu un play-off pentru că aia nu e performanță. Daniel Isăilă a dus Astra în grupele Europa League acum doi ani de zile, aceea este o performanță. Deci, el nu a făcut nicio performanță. Când va câștiga și el trofee, o să stau de vorbă cu el. Eu am câștigat tripla sezonul trecut”, a conchis Dică.

 

Nicolae Dică a ținut să-i dea o replică și lui Ionuț Popa, cel care l-a ironizat pe Mirel Rădoi.

”Pe nea Popică îl respect, dar trebuie să-i răspund și dumnealui. Eu am licența A mergând la cursuri în fiecare zi. Am lipsit o singură zi, l-am sunat pe domnul Apolzan să-i spun că am doua antrenamente, m-a învoit, dar mi-a spus că la a doua abatere voi fi exmatriculat. Îmi place fotbalul, de aceea m-am apucat de antrenorat. 

Vreau să-i fac și dânsului o aroganță și îi spun că atunci când va avea drum prin Pitești, să ne vedem și să-i arăt o medalie de campion pentru că nu are așa ceva”, a conchis Dică la flash-interviul acordat după meci.

Preluare de pe digisport.

Nota Redacției

Tot scandalul a fost amorsat de presă și a plecat după o declarație de ieri a lui Șumudică. Întrebat ce părere are despre faptul că secundul lui Rădoi, Nicolae Dică, s-a arătat deranjat că „acum nimeni nu zice nimic despre situaţia lui Dican şi a lui Pancu, în cazul lui Mirel toţi s-au găsit să vorbească” (link), tehnicianul giurgiuvenilor a avut o reacţie extrem de dură la adresa lui Dică, printre altele: „Cîinele moare de drumul lung şi prostul de grija altuia„. Replica lui Dică a fost: „Aș vrea să-i mulțumesc antrenorului de la Astra, pentru că el a recunoscut că este prost.” (NR– moare de grija altora, comentând tot timpul de Steaua fără motiv)

  • Declarația lui Șumudică contra Stelei și a lui Dică,  la care a dat replica de mai sus secundul Campioanei. (link) Una din multele anti Steaua date numai în sezonul ăsta.
  • Atacul lui Ionuţ Popa în prosport și sport.ro ”Fără licenţă eşti căruţaş. Retrage-te, domnul Rădoi! Vin eu şi iau campionatul la pas”. (link)
  • Pozele ne aparțin.

De la noi pentru Șumuică, alias Cimpanzeul Roz:

Exit mobile version