Dialog surdomut pe loc repaus

de | decembrie 18, 2015

Comandatul CSA Steaua, George Boroi, recunoaşte că în ultima perioadă au continuat negocierile cu conducerea echipei de fotbal şi a dezvăluit că poartă discuţii prin corespondenţă cu oamenii lui Gigi Becali. Boroi nu va renunţa, însă, la condiţiile anunţate iniţial.

Noi suntem într-o procedură de evaluare a chiriei, având în vedere că lucrurile s-au schimbat pe piaţă. Cu atât mai mult trebuie să fim foarte atenţi la punerea în practică a acestor paşi şi să respectăm legea. În niciun caz nu o să cedăm unor presiuni. Se încearcă sensibilizarea unora care au crezut şi cred în fosta Steaua, actuala FCSB.

Există nişte paşi pe care trebuie să-i respectăm pentru punerea în aplicare a deciziei ICCJ, pe de o parte. Pe de altă parte, e vorba de valoarea bazei materiale„, a spus Boroi.

Comandatul CSA a evitat să ofere un răspuns clar în privinţa şanselor ca echipa de fotbal să revină în Ghencea în 2016: „Nu ştiu, e greu să anticipez„.

Între timp, arena din Ghencea va intra în modernizari, chiar dacă nu găzduieşte la ora actuală meciuri de fotbal. Campionatul European din 2020, la care şi România va găzdui meciuri din faza grupelor şi o partidă din optimile de finală, le dă deja de lucru organizatorilor.

Nu există planuri ca CSA să formeze o echipă de fotbal, dar există planuri de reabilitare a bazei materiale, pentru că în 2020, alături de stadioanele Dinamo şi Rapid, stadionul din Ghencea va face parte dintre cele nominalizate şi puse la dispoziţia celor care vor face parte din grupa de la Bucureşti„, a explicat Boroi.

Sursa: Digisport

Nota Redacției

Titlul și „Featured Image” le-am pus noi.

2 comentarii la „Dialog surdomut pe loc repaus

  1. xray Autor articol

    Laurențiu Reghecampf, a comentat azi declarația lui Boroi și este sigur că situația se va remedia.

    „Mă bucură că a venit domnul Boroi și a dat o declarație pe care eu o consider una pozitivă, că putem să negociem și să rezolvăm situația. Cel mai important pentru echipă este să joace iar în Ghencea și să vină fanii. Toată lumea ar avea de cîștigat și sper ca anul viitor să se rezolve”, a declarat Reghe la televiziunea sportro

Lasă un răspuns