FCSTEAUA.RO

Dialog surdomut pe loc repaus

Comandatul CSA Steaua, George Boroi, recunoaşte că în ultima perioadă au continuat negocierile cu conducerea echipei de fotbal şi a dezvăluit că poartă discuţii prin corespondenţă cu oamenii lui Gigi Becali. Boroi nu va renunţa, însă, la condiţiile anunţate iniţial.

Noi suntem într-o procedură de evaluare a chiriei, având în vedere că lucrurile s-au schimbat pe piaţă. Cu atât mai mult trebuie să fim foarte atenţi la punerea în practică a acestor paşi şi să respectăm legea. În niciun caz nu o să cedăm unor presiuni. Se încearcă sensibilizarea unora care au crezut şi cred în fosta Steaua, actuala FCSB.

Există nişte paşi pe care trebuie să-i respectăm pentru punerea în aplicare a deciziei ICCJ, pe de o parte. Pe de altă parte, e vorba de valoarea bazei materiale„, a spus Boroi.

Comandatul CSA a evitat să ofere un răspuns clar în privinţa şanselor ca echipa de fotbal să revină în Ghencea în 2016: „Nu ştiu, e greu să anticipez„.

Între timp, arena din Ghencea va intra în modernizari, chiar dacă nu găzduieşte la ora actuală meciuri de fotbal. Campionatul European din 2020, la care şi România va găzdui meciuri din faza grupelor şi o partidă din optimile de finală, le dă deja de lucru organizatorilor.

Nu există planuri ca CSA să formeze o echipă de fotbal, dar există planuri de reabilitare a bazei materiale, pentru că în 2020, alături de stadioanele Dinamo şi Rapid, stadionul din Ghencea va face parte dintre cele nominalizate şi puse la dispoziţia celor care vor face parte din grupa de la Bucureşti„, a explicat Boroi.

Sursa: Digisport

Nota Redacției

Titlul și „Featured Image” le-am pus noi.

Exit mobile version