FCSTEAUA.RO

Cupa României – optimi: Dunărea Călărași – FC Steaua 2-1. După UEFA și Cupa PA!

Sigur, ar fi ușor să spunem că după grupele UEFA, Andrei Vlad a trimis la Recycle bin și Cupa. Însă rezultatul este conform cu înțeleapta ”strategie Becali” de acoperire a posturilor cu jucători specializați, nu forțați.

Acum vreo 2 zile l-am auzit  pe Becali spunând la PRO X că după renunțarea la dublurile pentru fundașii centrali,  nu mai vrea la echipă nici al 3-lea portar. Într-un fel e logic. A mai rămas totuși un obiectiv de ”bulit”: campionatul.

P.S. Un plus pentru tinerii Stoica, Moldovan și Dumitru. Ceilalți tineri, Benzar și Moruțan, au jucat ca doi ”expirați” pe lângă alți ”expirați” în raport cu pretențiile Stelei.

VIDEO


Echipele de start:

Dunărea Călărași: C. Lungu – Simion, Dobrosavlevici, Șeroni, Mendy – Bourceanu, Gligorov – Keyta, Clemence, Kanda – N’Diaye
Rezerve: 
Straton, Pană, V. Munteanu, Cucu, Ispas, V. Alexandru, Carnat
Antrenor: Dan Alexa

FCSB:  A. Vlad – Jakolis, L. Filip, J. Morais, M. Roman I – Nedelcu, Zlatinski – I. Stoica, Moruțan, D. Benzar – R. Rusescu
Rezerve: Bălgrădean – C. Dumitru, T. Moldovan, A. Bodea, L. Ardelean, A. Arnold, D. Toma.
Antrenor: Nicolae Dică


AVANCRONICA

Dunărea va juca la Călăraşi joi seara, de la ora 21:45, cu FC Steaua în optimile Cupei României, iar partida se va juca în nocturnă. Conducerea clubului a apelat la o fimă din Baia Mare pentru instalarea unei instalaţii de nocturnă mobilă. Costurile s-au ridicat la 55.000 de euro.

Va fi primul meci din istoria fotbalului din judeţul Călăraşi care se va juca în nocturnă.


Sorții au decis adversara Stelei din optimi: Dunărea Călărași!

Dunărea Călărași va înfrunta FCSB în optimile de finală ale Cupei României. Președintele formației, Florin Brișan, afirmă că va face tot posibilul ca partida să de joace pe stadionul „Ion Comșa”.

Televiziunile obligă Federația ca partida să se dispute în nocturnă, la o oră de maximă audiență, iar stadionului din Călărași îi lipsește momentan această facilitate.

„Facem tot posibilul ca meciul din Cupă cu FCSB să-l jucăm la Călăraşi. Suntem în discuţii cu anumite firme pentru a închiria o nocturnă daca este nevoie. Pentru noi este un eveniment important! La Călăraşi vine cea mai titrată echipa din România! Sunt convins ca stadionul va fi plin”, declarat președintele Dunării Călărași, Florin Brișan.

PROGRAMUL CUPEI ROMÂNIEI, EDIȚIA 2018/2019
Optimi: 29 octombrie – 4 noiembrie 2018
Sferturi: 25 februarie – 3 martie 2019
Semifinale, tur: 1 – 7 aprilie 2019
Semifinale, retur: 22 – 28 aprilie 2019
Finala: 2 iunie 2019

Exit mobile version