FCSTEAUA.RO

Cupa României: FC Steaua în optimi! Gloria Buzău decimată de COVID-19

⚽️??? FC Steaua în optimile Cupei Românie. Adversara sa din șaisprezecimi, CSM Gloria Buzău a declarat forfait din cauza COVID-19!

Partida Gloria Buzău – FC Steaua din șaisprezecimile de finală ale Cupei României, programată pentru luni, 30 noiembrie, de la ora 20:45, nu se mai joacă. Zece fotbaliști și trei membri din staff-ul echipei Gloria Buzău au fost testați pozitiv cu COVID-19 și clubul a comunicat azi că nu mai poate disputa meciul. Conform regulamentului FRF,  FC Steaua, deținătoarea trofeeului, va trece în faza următoare a competiției fără luptă.

Comunicatul CSM Gloria Buzău.

„Sport Club Municipal Gloria Buzău dorește să informeze suporterii echipei de fotbal că partida din cadrul 16-imilor Cupei României, dintre SCM Gloria Buzău şi SC Fotbal Club FCSB SA, programată să se dispute luni, 30 noiembrie 2020, cu începere de la ora 20:45, nu se mai desfășoară.

Din nefericire, în urma efectuării testelor pentru SARS-CoV-2, a reieșit că trei dintre membrii staff-ului tehnic și zece sportivi ai secției fotbal a clubului buzoian au fost depistați pozitiv, iar testul unui sportiv a fost neconcludent. Imediat a fost instituit protocolul pentru astfel de cazuri. Situația celor paisprezece a fost comunicată atât Direcției de Sănătate Publică Buzău, cât și Federației Române de Fotbal”.

ℹClubul  CSM  Gloria Buză este un club departamental de drept public deținut de Primăria municipiului Buzău, echipa de fotbal fiind una din secțiile sportive.

Echipa de fotbal CSM Gloria Buzău  a fost înființată în anul 2016, după ce s-a desfințat  cunoscuta echipă FC Gloria Buzău, cea care a fost prezentă și în Liga 1. Din anul 2016 CSM Gloria Buzău a pornit din Liga  5 și a promovat rapid și succesiv până  în Liga 2.  În primul sezon de Liga 2, cel din 2019-2020, Gloria a terminat pe locul 8 din 20 de echipe. În acest sezon buzoienii ocupă locul 7 după 13 jocuri.

CSM Gloria are un lot de 29 jucători, cu 3 străini, evaluat la 3 milioane €. Jucătorii din Republica Moldova, fundașul central M. Iurcu (27 ani) și mijlocașul defensiv G. Anton (27 ani), sunt cei bine mai cotați,  la 400 mii €, respectiv 300 mii €.

X Ray

Exit mobile version