FCSTEAUA.RO

Cum să piardă FCSB titlul?

Notă: Parafrazânu-l pe Răzvan din „Răzvan și Vidra” a lui Bogdan Petriceicu Hasdeu, pot spune: Răzbunarea cea mai cruntă, este când dușmanul tău e silit a recunoaște că ești bun… Florin Caramavrov este un „neprieten” al Stelei.

Cum să piardă FCSB titlul?

Chiar nu era nicio posibilitate ca actuala FCSB, fostă Steaua, să piardă titlul în acest an. Serios, avea prea multe atuuri în faţa aşa-ziselor contracandidate pentru a rata o astfel de oportunitate.

Trebuie să recunoaştem, FCSB e cea mai bună echipă din campionat în momentul actual, cu patru etape înainte de final. Se vede cu ochiul liber, nu trebuie să fii specialist, deşi nu poate spune nimeni că excelează sau impresionează.

Echipa lui Reghecanmpf a pedalat de foarte multe ori în gol în acest sezon. Doar din cauza evoluţiilor slabe şi a lipsei de inspiraţie a antrenorului s-a ajuns în această situaţie, ca titlul să se mai joace încă, teoretic.

Dar ce a avut Steaua şi n-au avut celelalte?

Dacă ar fi avut stadion propriu şi fani – elemente esenţiale în viaţa unei echipe care vrea trofee interne şi calificări externe, FCSB sau Steaua era de departe fără rival.

Viitorul a impresionat prin deschiderea către fotbal şi prin pozitivitatea tot invocată de Hagi, dar copiii au obosit când era necesar să fie mai proaspeţi.

Dinamo şi-a dat ca de obicei cu stângul în dreptul, prin deciziile ciudate ale patronului privind banca tehnică şi prin lipsa de investiţii serioase, pentru a putea ataca titlul.

CFR abia a scăpat de faliment, era greu să se bată la locul 1 până la final.

Craiova e prea firavă pentru o luptă atât de dură şi de lungă.

Iar Astra şi-a creat propriile scandaluri şi, în plus, a început campionatul abia prin retur!

Şi totuşi, teoretic, FCSB mai poate pierde titlul. Dacă Viitorul câştigă în etapa următoare meciul direct şi dacă bate şi în ultimele trei runde, la egalitate de puncte va fi noua campioană. Ar fi, cu adevărat, o surpriză mai mare decât cea de anul trecut, când Astra i-a suflat titlul aceleiaşi FCSB-Steaua.

Voi credeţi că se poate întâmpla aşa ceva? Eu vă spun sincer, nu cred.

Florin Caramavrov
Preluare de la blog.prosport.ro/florin-caramavrov


Reacția lui Becali după meci

Furtuna lui Becali inainte de finala cu Viitorul: „Daca nu batem, nici nu mai vreau titlul!”

„Amorine, eu nu te inteleg! La vara trebuie sa aduc 10 jucatori!”
„Alibec, un obraznic, a dormit pe teren”

Comportamentul asta este rezultatul managementului meu prost de la echipa. Asa e. El a vazut ca au fost niste probleme aici, eu le-am trecut cu vederea, si el crede ca la Steaua poti sa faci ce vrei.”

„Cum sa dai cu picioarele in sticlele alea? Ce inseamna asta? Un obraznic, dupa ce ca n-a jucat nimic, ca a dormit pe teren, mai are si iesirile astea.”

„L-am rasfatat, i-am dat si banderola, el a crezut ca, gata, e vreun mare mahar la Steaua. Nu e niciun mare mahar.”

„O sa am o discutie cu el, o sa vorbesc si cu mama lui. Sa ii intre bine in cap ca nu l-am adus la Steaua sa fie titular si sa stea tot meciul pe teren. Nu scrie nicaieri in contract lucrul asta.”

„I-am spus si cand l-am adus la Steaua ca nu il angajez titular”, a spus Becali la Sport.ro.

Exit mobile version