FCSTEAUA.RO

CSA Steaua deschide „Centrul de Fotbal pentru copii și juniori”

Într-un comunicat publicat pe pagina oficială de facebook, Clubul Sportiv al Armatei Steaua București anunță deschiderea Centrului de Fotbal pentru copii și juniori:

„Acțiunea de selecție a copiilor și juniorilor care se vor pregăti în cadrul Centrului de Fotbal va avea loc în perioada 24-30 august 2015 la stadionul Complexului Sportiv Steaua – Ghencea, zilnic, între orele 08.30 – 12.30 și 16.00 – 19.00.

La selecție sunt așteptați, în echipament sportiv, copiii născuți între anii 2001 – 2006 inclusiv. Toți trebuie să prezinte o adeverință medicală prin care se certifică faptul că sunt apți pentru efort fizic, pentru a putea susține probele de efort impuse. Succes viitorilor fotbaliști!”

Apariția Centrului de Fotbal pentru copii și juniori al Ministerului Armatei are un precedent la Ministerul Internelor. În mai 2014, Clubul Sportiv Dinamo Bucureşti, clubul Ministerului de Interne, „omologul” CSA, a  înființat „Centrul de Fotbal pentru copii și juniori”  în baza sportivă din Ştefan cel Mare, care a fost părăsită de FC Dinamo, exact ca FC Steaua baza din Ghencea.


Copiii şi juniorii clubului de fotbal FC Dinamo s-au mutat pe alte baze, cum ar fi Metaloglobus, iar în baza din Ştefan cel Mare se pregătesc acum numai copii legitimaţi la CS Dinamo. Centrul de Fotbal al CS Dinamo, grupare a MI comandată de Elisabeta Lipă, este coordonat acum de Ionel Augustin, fostă glorie dinamovistă,  şi numără 12 grupe de copii şi juniori între 6 şi 17 ani pregătite de 7 antrenori.

S-a făcut această precizare pentru a avea un prim reper de comparație în direcția de dezvoltarea fotbalistică a cluburilor ministeriale „CS”, față de cele profesioniste „FC”.

Urăm succes Centrului de Fotbal pentru copii și juniori al CSA Steaua București!

XRay

Exit mobile version