FCSTEAUA.RO

City vrea în Ghencea! Apelul făcut de oficialii „cetăţenilor” către CSA Steaua

Manchester City a refuzat să facă antrenamentul de după meciul împotriva Stelei, din play-off-ul Ligii Campionilor, pe Giuleşti. Oficialii „cetăţenilor” s-au adresat CSA Steaua pentru a putea face şedinţa de pregătire în Ghencea.

Guardiola le-a solicitat celor de la Steaua să-i asigure un stadion pe care să efectueze două antrenamente, în afara celui oficial care se va desfășura pe ”Arena Națională”, luni seara. Cei de la Manchester vor să mai facă o ședință de pregătire în dimineața partidei, precum și unul de recuperare a doua zi.

Roş-albaştrii au venit cu soluţia Giuleşti, loc în care se vor pregăti şi cei de la West Ham („ciocănarii” dau piept cu Astra, în direct la Digi Sport 1, pentru un loc în grupele Europa League), însă, conform Gazetei, cei de pe Etihad nu iau în calcul această variantă.

  • Atât cei de la Steaua, cât și omologii Astrei s-au adresat celor de la CS Rapid pentru soluționarea acestor cereri.”Cei de la Steaua au făcut o solicitare pentru zilele de 16 și 17 august privind închirierea gazonului. Și cei de la Astra ne-au întrebat dacă le putem închiria stadionul pentru data de 17 august.Și pentru unii și pentru alții, prețul este de 1200 de lei pe oră, fără să implice și nocturna. Mâine (n.r. – miercuri, 10 august) reprezentanții celor două cluburi vor veni să vadă care este starea gazonului, unul pe care l-am și refăcut în ultimele zile”, a spus Valeria Caciureac, președinte CS Rapid pentru Digi Sport.

Astfel, potrivit presei engleze, board-ul englezilor a luat deja legătura cu reprezentanţii Clubului Sportiv al Armatei, pentru a se interesa de posibilitatea să efectueze măcar antrenamentul de după partidă pe fostul stadion al echipei de fotbal.

Ultimul meci pe care Steaua l-a disputat în Ghencea a avut loc în urmă cu fix un an, în martie 2015. Steaua învingea atunci pe Viitorul, scor 4-1. De atunci, arena nu a mai fost folosită.

Așadar, Manchester City a cerut acordul CSA Steaua pentru a se antrena în Ghencea, a doua zi după partida din play-off-ul Ligii însă Reghecampf se teme că arena care în trecut era „casa” roş-albaştrilor nu le oferă condiţii diferite de stadionul din Grant.

„Cetăţenii” au refuzat varianta echipei de fotbal (N.R.– FC Steaua), care găsiseră soluţia Giuleşti pentru şedinţa de pregătire pe care Guardiola vrea să o ţină a doua zi după partida contra Stelei, chiar înainte de întoarcerea în Anglia. Oficialii de pe Etihad s-au interesat de posibilitatea de a merge în Ghencea, însă Reghecampf se teme că în acest moment „Templul” este în paragină şi nu poate oferi condiţii superioare stadionului Rapidului.

Nu ştiu dacă au condiţiile necesare pentru a se antrena acolo„, a spus Reghecampf în conferinţa de presă de azi. Stadionul Naţional va fi plin la duelul din play-off, însă Reghecampf ştie că acest lucru se datorează în primul rând adversarului de primă mână. Totuşi, tehnicianul şi-a exprimat încă o dată speranţa că cele două părţi – Becali şi Armata – vor ajunge în curând la un numitor comun.

Sper să avem parte de fani mereu, şi la meciurile din campionat. Cu siguranţă motivul principal pentru care s-au dat atât de multe bilete e interesul pentru City. Sper să se rezolve conflictul cu Armata şi să revenim la situaţia normală„, a mai spus Reghe.

Steaua şi Manchester City vor juca pe 16 august, în turul play-off-ului Ligii Campionilor. Aguero&Co au programată plecarea o zi mai târziu, cu o cursă charter care va decola pe seară.

Sursa: digisport.ro

Exit mobile version