Champions League #1 – tur: Virtus AC 1-7 FC Steaua

de | iulie 10, 2024

Campionii României s-au impus cu 7-1 în San Marino, împotriva celor de la Virtus AC și se gândesc deja la meciul cu Universitatea Cluj, de sâmbătă, din prima etapă a Superligii.

Campionii României au câștigat cu 7-1 în San Marino, împotriva celor de la Virtus AC, în primul tur preliminar al UEFA Champions League și au stabilit un record de goluri marcate într-o partidă de cupele europene.
Căpitanul Darius Olaru a reușit un hattrick, în timp ce Daniel Popa, aflat la debutul în cupele europene a marcat o ”dublă”, la fel ca David Miculescu, intrat pe teren în partea a doua. De asemenea, David Kiki a evoluat în primul său meci oficial pentru FCSB marți seară.
Elias Charalambous a folosit următoarea formulă de echipă împotriva campioanei statului San Marino, aflată la prima participare în cupele europene: Târnovanu – Crețu, Ngezana, Haruț, Kiki – Șut, Edjouma – Băluță, Olaru, Luis Phelipe – Popa. La pauză, când scorul era 5-0 pentru FCSB, au fost operate patru schimbări, Antwi, Dawa, Alhassan și Miculescu intrând în locul lui Crețu, Ngezana, Șut și Băluță, în timp ce Lixandru l-a înlocuit pe Olaru în minutul 60.
În altă ordine de idei, fostul atacant al Campionilor României, Federico Piovaccari, a evoluat în ultima parte a meciului pentru Virtus AC, fiind aplaudat la scenă deschisă de cei aproximativ 2.000 de suporteri români prezenți în tribune. Vârful italian, care va împlini 40 de ani pe 1 septembrie, a ales să semneze cu campioana din San Marino cu gândul că se va retrage din fotbal săptămâna viitoare, pe Stadionul Steaua.
Roș-albaștrii au revenit miercuri dimineață cu o cursă charter de la Rimini și s-au deplasat la Baza Sportivă FCSB, pentru tradiționala refacere după meci.
„, a scris clubul pe pagina oficială de Facebook.

Rezumatul meciului

FORZA STEAUA!

X Ray

3 comentarii la „Champions League #1 – tur: Virtus AC 1-7 FC Steaua

  1. alex-0101

    @xray sunt probleme cu site-ul cu logarea de pe Safari?
    Mie unul nu mi funcționează de pe Safari, mai întâmpină cineva probleme? După update am sesizat ca mai mulți useri nu au mai lăsat com uri ..

Lasă un răspuns