Capul sus, Răzvane!

de | septembrie 20, 2020

?CAPUL SUS, RĂZVANE! SUNTEM ALĂTURI DE TINE‼❤?

Să nu judecăm un copil aflat la un dublu debut: în prima echipă a Stelei și în competițiile UEFA. Portarul de 19 ani a sărit de la juniorii U19 direct în UEFA Europa League, fără niciun meci jucat în Liga 1 și niciun meci oficial în acest sezon.

?În ce condiții a apărat acest copil⁉️ Cu o defensivă fără niciun fundaș central de meserie și cu un inchizător de numai 18 ani, Ovidiu Perianu, care a excelat pe faza de construcție, dar mai puțin pe cea defensivă. La toate se adaugă și moralul afectat de „stesul COVID-19”, care a bântuit tot clubul.

Și în aceste condiții, tânărul Ducan a fost mai bun decât experimentatul portar al sârbilor de la Bačka Topola. 

?⚪Nenad Filipovic (33 ani) a încasat 6 goluri din 7 șuturi primite pe poartă și nu a apărat niciun penalty.

??Răzvan Ducan (19 ani) a primit tot 6 goluri, tot din 7 șuturi pe poartă, dar a apărat un penalty cu care FC Steaua s-a calificat in turul 3.?

MM Stoica a explicat cum de din cei 5 portari a ajuns să apare Ducan în Serbia.
?”Andrei Vlad, titularul postului, a avut evoluții de excepție, dar s-a îmbolnăvit. Udrea era al 2-lea portar, a făcut COVID-19. A fost printre primii patru de la noi care au fost infectați. Acum ieșise negativ, dar este accidentat. Al 3-lea portar, Toma Niga, a făcut COVID-19 și el.
Portarii lucrează împreună, riscul de infectare e mult mai mare la ei. Marius Popa, antrenorul cu portarii, e negativ, urmează să-și reia activitatea. Popică avea puterea de a insufla încredere portarului, dar nu a făcut deplasarea.  Toată lumea se întreabă ce se întâmplă cu Târnovan.  E accidentat de mai bine de o luna, el era al patrulea portar”, a spus MM Stoica la Digi Sport.

?Florin Niță a fost oferat de FCSB‼
?”Am discutat cu Florin Niță înainte de startul sezonului. I-am făcut o ofertă, a fost mulțumit, dar a cerut un an în plus. Nu a fost nicio problemă, a fost de acord si Gigi. A zis <<mâine merg să vorbesc cu conducerea de la Sparta>>. A trecut mai bine de o lună, n-am primit niciun răspuns. Vlad rămânea numărul 1 oricum, dar putea ajuta Niță. Preferă să stea al 3-lea portar la Sparta decât să vină acasă”, a mai spus MM Stoica.

#razvanducan #fcsb #steaua #fcsbesteaua #SteauaRosAlbastra1947

X Ray

2 comentarii la „Capul sus, Răzvane!

  1. milovan-djilas

    Ducan trebuie încurajat. A greșit numai el doar la golurile 3 și 5. Sigur, a manifestat nesiguranță și la celelalte sau în alte faze, dar e un copil și nici nu a avut fundași de meserie în careu. Până la urmă a scos ocazia aia imensă în prelungiri și a apărat un penalty.

Lasă un răspuns