Bunul samaritean Sulley Muniru

de | ianuarie 1, 2016

Mijlocaşul Stelei Sulley Muniru a mers în Ghana şi a făcut un gest impresionant de umanitarism. În ajun de Nou An,  a cumpărat un camion de alimente de cadouri şi le-a donat unui orfelinat pentru copiii abandonați.

Mijlocaşul ghanez Sulley Muniru a petrecut în felul lui Anul Nou. Când cei mai mulţi fotbaliști au plecat în vacanţă să-şi petreacă noaptea dintre ani în locuri luxoase și exotice, cu câte un pahar de șapmanie și imbrăcați la patru ace, stelistul samaritean Muniru a stat la trecerea intre ani la orfelinatul din Kasoa, acolo unde a mers cu alimente, dulciuri și băuturi răcoritoare pentru copii fără familie.

Screenshot_1Muniru a ţinut să le înmâneze personal şi a petrecut mai multe ore cu prichindeii fără mamă și tată. La final, a postat pe Instagram această imagine la care a ataşat mesajul: „Cel mai bun mod de a petrece finalul anului cu aceşti copii minunaţi”.

Site-ul Ghana Soccernet a remarcat gestul stelistului titrând: „Steaua Bucuresti midfielder Muniru Sulley donates to orphanage in Kasoa”. A continuat  știrea prezentând apoi și imagini de la eveniment:

„Steaua Bucuresti midfielder Muniru Sulley donated items worth thousands of Ghana Cedis an Orphanage based in Kasoa. The younger brother of former Black Stars midfielder Sulley Muntari made the donation on New Year’s Eve.

Muniru Sulley interacting with orphans on New Year’s Eve”

Respect, Sărbători fericite, La mulți ani și Succes în Nou An la Steaua!

xray

Un comentariu la „Bunul samaritean Sulley Muniru

 1. xray Autor articol

  Fără legătură, comparație sau proces de intenție. Just for info despre steliști!

  Antrenorul Laurențiu Reghecampf a petrecut Revelionul alături câțiva steliști, într-un local din Las Vegas.

  PS1
  Adi Popa în Las Vegas cu Reghe și Keseru, în ajunul Noului An 2016.


  PS2
  Chipciu si Rapa le-au calcat pe urme lui Adi Popa si Keseru. Au mers in America si au vizitat Marele Canion inainte sa intre in noul an.

Lasă un răspuns