FCSTEAUA.RO

Bombă! Bălgrădean a semnat pe ascuns cu CFR, fără să anunțe Steaua!

??Bombă‼Bălgrădean a semnat pe ascuns cu CFR Cluj, cu 10 zile în urmă⁉️ Becali îl acuză de tradare că ar fi trântit meciul cu Botoșani.

⚠️Mai mult, conform regulamentului FRF, clubul CFR și Bălgrădean trebuia să anunțe clubul stelist că au semnat. Nu au făcut-o!!! FCSB va depune plângere la Comisiile FRF.

Cristi Bălgrădean (31 de ani) a decis să plece de la FCSB și să meargă la marea rivală CFR Cluj, campioana din ultimele două sezoane.

Asta nu ar fi nimic, că a semnat cu CFR, numai că nu i-a anunțat pe oficialii roș-albaștri așa cum este regulamentar.

Gigi Becali a declarat că acesta a semnat în urmă cu 10 zile, iar patronul FCSB a aflat  întâmplător  de acest lucru. Becali a fost extrem de nervos din această cauză și l-a acuzat pe Bălgrădean că a greșit în Botoșani-FCSB 2-2, primul din play-off.

„Nu e atât de simplu cu Bălgrădean. Nu e o știre bombă, e bombă atomică! A semnat acum 10 zile. Am aflat de la cineva care mi-a dat un mesaj. Am crezut că e glumă. L-am sunat și mi-a zis că a semnat acum 10 zile.
 I-am zis că «Trebuia să-mi spui ca să nu aperi cu Botoșani. Nu îți dai seama cât de grav e? Cum să aperi cu Botoșani când tu ai semnat cu o contracandidată? Bă, mingea aia respinsă cu Botoșani… Nu te acuz, că nu vreau să fac păcate. Dar tu nu mai aveai concentrare. Tu te gândeai la CFR Cluj, să ia campionatul și tu să joci în Liga Campionilor».
Mi-a zis că i-a fost rușine să-mi spună. Dacă zicea nu mai apăra el cu Botoșani. Nu i-a fost rușine să apere cu Botoșani? CFR Cluj trebuia să mă înștiințeze că vrea să negocieze cu Bălgrădean. Așa e regulamentul. El a semnat cu CFR Cluj și poate a luat și o primă la semnătură. E direct mită! A pus mingea direct pe tavă celor de la FC Botoșani. E viciere de rezultat. I-am spus «Ia catrafusele și du-te la tine acasă. Ce contract să mai ai? Du-te și vezi de treaba ta la CFR». De ce să-l țin? Să țin spionul în casă? Cum să mai apere el?
”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

X Ray

Exit mobile version