Bine ai venit, Alexandru Buziuc!

de | iulie 31, 2020

????Steaua din Liga 1, FCSB, anunță că fotbalistul Alexandru Buziuc va evolua pentru roș-albaștri din sezonul 2020-2021.

⚽️Atacantul în vârstă de 26 de ani se va alătura lotului condus de Anton Petrea după ultima partidă în tricoul celor de la Academica Clinceni. Alexandru Buziuc a marcat cinci goluri si a oferit doua pase decisive in tricou Academicii in acest sezon.

?”Mă bucur foarte mult că am ajuns la una dintre cele mai mare echipe din țară și consider că este un pas important în cariera mea. Îmi doresc foarte mult să pun umărul la îndeplinirea tuturor obiectivelor din sezonul următor. Știu că așteptările sunt mari aici și nivelul meu de pregătire trebuie să fie unul ridicat, astfel încât voi munci mai mult, pentru a demonstra că merit să joc la FCSB”. ALEXANDRU BUZIUC, în exclusivitate pentru www.fcsb.ro

#fcsb #steaua #fcsbesteaua

X Ray

10 comentarii la „Bine ai venit, Alexandru Buziuc!

  1. alex-0101

    @ vasglo
    Ca suporter al STELEI niciodată nu strigi “hai rapidu” , niciodată ! Pentru ca noi “ am avut și vom avea mereu boala pe ….” indiferent câte echipe de crrapid exista ei pt noi vor fi croncaitoare … cât despre demersul lor arată clar cât de ti**ni pot fi, Steaua a fost desemnată pe merit câștigătoarea ligii 4, anul asta nu au avut adversar și merita sa joace barajul !
    Revenind la transferul acestuia atacant … jucatori de playout aduci , acolo vei juca….aceeași placa , transferuri făcute după visele lui JIJI, dacă nu cedează echipa altcuiva nu prea văd un viitor , ciobanul e abia la început de dementa ….

Lasă un răspuns