Becali face noi precizări despre Dică, MM, echipă și preparator fizic

de | septembrie 18, 2018

Becali face noi precizări despre Dică, MM, echipă și preparator fizic

Fără să mai surprindă pe nimeni, Becali revine și spune că nu se pune problema de o demitere pentru MM Stoica. În privința lui Dica, situația rămâne la fel. Decizia o va lua după terminarea turului.

„După ce am spus de MM, l-am sunat imediat. E un frate mai mic. Nu pleacă de la FCSB niciodată. Cât sunt eu acolo, el nu pleacă niciodată. L-am sunat și i-am spus răzând ca l-am băgat și pe el în aceeași oala pentru că asa era normal. Cei ce se bucură de răul lui MM, se bucură degeaba”, a spus Becali la PROX.Restul este în videoclip.

X Ray

4 comentarii la „Becali face noi precizări despre Dică, MM, echipă și preparator fizic

 1. Gosu

  In momentul de fata MM Stoica e in panta descendenta a activitatii profesionale, precum un dulau blazat cu botul pe labe, total dezinteresat de ceea ce se intampla in jurul sau , cu exceptia posibilitatii de a-si pierde osul de sub falci. Omul e terminat , distrus din punct de vedere profesional, cariera a carui punct culminant a atins-o acum un deceniu. Traieste din amintiri, incearca vehement la TV sa arunce in fata publicului imaginea de profesionist demn, imagine care a apus insa de multa vreme in ochii oricarui suporter stelist.
  GIgi nu il va da afara , evident. Pana la urma nu pot sa-l condamn , caci sunt legati de o prietenie deja (indiferent ca fac eu sau nu aprecieri pe tema asta). Solutia ar fi fost ca MM sa realizeze ca mai mult incurca in momentul de fata , sa ramana un consilier sportiv si sa-si vada linistit de restul zilelor. Sigur , asta e o chestie ideala si spusa totusi dintr-un respect pentru acest om , care , cu toate defectele aferente a contribuit la multe din performantele majore ale Stelei si pe care cred ca putem cu usurinta sa-l numim cel mai bun manager sportiv al unui club de fotbal pentru anii ’00.
  Realitate este asa cum am spus-o mai sus parafrazandu-l pe becali si chiat pe MM , „de la Steaua voi pleca doar cand nu va mai fi Gigi”. Toate aspectele profesionale au disparut in umbra personalului, al emotiilor si al prieteniei si nepotismului. Iar noua ca suporteri nu ne ramane decat sa constatam acest aspect.

  4
  4
 2. adrian0808

  Ce meciuri spectaculoase , unele, aseara in UCL ….
  – cu jucatori care nu … cad fizic …
  – cu jucatori care joaca din 3 in 3 zile campionat – UCL – nationala si nu obosesc sau sunt menajati
  – cu antrenori capabili cu idei si tactici proprii

  Noi discutam aiurea cu 3 – 4 terchea berchea mm gg dica niste retardati si incapabili … ei or fi vazut unul din meciurile de aseara ? Au inteles de ce echipa pe care ei o manageriaza nu este acolo si nici dincolo in UEL … Inteleg ca ideile, ineptiile si incapacitatile lor ii tine doar la plimbatul oilor in pipera, la scandalurile media sau la rotirea jucatorilor ….

  O ardem aiurea cu ratatii astia si nu numai , cu tot fotbalul romanesc …
  Toti sunt praf … jucatori, antrenori, conducatori . Niste ratati si retardati mintal .

  Poate doar HAGI sa fie deasupra desi are si el niste limite si financiare si manageriale si profesionale …. fiindca este singur si nu le poate gestiona pe toate de unul singur …

  6
  1

Lasă un răspuns