FCSTEAUA.RO

EURO Baza Sportivă FC Steaua București

YouTube player

FC Steaua are în sfârșit propria casă după ce a fost alungată din Ghencea în 2015. Lucrările la bază de la Berceni au început in urmă cu un an. Baza a fost inaugurată în toamna anului 2016.

Baza se află în incinta fostei fabrici Arcom, lângă staţia de metrou IMGB. Dispune de două terenuri cu gazon natural, hotel pentru cantonament, vestiare, sală de recuperare, bazin, saună şi sală de forţă.

Există planuri pentru dezvoltarea continuă a bazei de pregătire, astfel încât ea să devină cât mai apropiată de cele din Vest, dar şi acum, aşa cum se prezintă, ea este fără îndoială una dintre cele mai moderne din România.

Investitțiile s-au ridicat la peste 500 de mii de euro, dar încă se mai fac investiții în echipamente ultramoderne.

  • Am fost în multe locuri şi pot să vă spun că nu există nicio diferenţă între această bază şi cele de la Inter sau de la Chelsea„, a afirmat reporterul Digi Sport, Paul Andone în cadrul emisiunii Digi Sport Matinal, unde au fost prezentate imagini cu noua bază a Stelei.
  • Video cu reportajul realizat de Digisport în noiembrie 2016. De atunci lucrurile au evoluat de la foarte bine la excelent. Mă refer la dotări în baza de pregătire.

[fbvideo link=”https://www.facebook.com/SteauaRosAlbastra1947/videos/1785733871442105/” width=”500″ height=”400″ onlyvideo=”1″]

Baza sportivă de la Berceni va reprezenta punctul 0 al Stelei.

Acolo vor avea totul:

  • o clădire cu două etaje în care se vor afla birourile conducerii administrative și ale staff-ului tehnic
  • sala de forță
  • sala de conferințe
  • șase terenuri cu iarbă naturală
  • un teren de joc cu o tribună de două mii de locuri, pe care să evolueze formația secundă a clubului, înscrisă în Liga a 3-a
  • un complex de garsoniere în care pot locui gratis jucătorii, aceia dintre ei care nu vor ține neapărat să-și închirieze locuințe
  • bucătărie și sală de mese cu 50 de locuri

Baza sportivă are și pagină de facebook Baza Sportiva Steaua Bucuresti.

Centrul de copii și juniori

Activitatea la Centrul de copii și juniori este la turație maximă, fiind foarte multe solicitări de înscriere. 

De exemplu, selecția programată inițial era doar pentru grupa 2001-2002. Datorită cererilor foarte multe și la alte vârste si FC Steaua a hotărât sa extindă selectia și la grupele 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007.

 

Sursa: FC Steaua și presa sportivă 

X Ray

Exit mobile version