CSU Craiova – FC Steaua 1-2! Tamaș, un coșmar cu cadouri! Matematic în Play off!

de | februarie 18, 2017


Steaua s-a impus cu 2-1 în fața Craiovei, la capătul unui meci nebun, și este matematic în Play off cu 2 etape înainte de finalul sezonului regular. 
O seară horror pentru Tamaș cu două penalty-uri făcute cadou oltenilor în 25 de minute. În minutul 69, altă scenă de coșmar cu Tamaș. Fundașul stelist a respins prin alunecare și și-a prins mâna sub el, luxându-și degetul mare de la mâna dreaptă. Tamaș a ieșit înjurând de durere de pe teren, însă a revenit după intervenția medicilor, care i-au pus degetul la loc. 

Foto GSP

Meciul a început cu o încrâncenare maximă pe teren și în tribune unde peste 14.000 de spectatori au umplut locurile avizate de ISU. Steaua pe atac pozițional, iar CSU Craiova pe contraatacuri. Pe o astfel de acțiune, Ivan a profitat de o eroare Moke – Nită, a trimis spre poartă, dar Tamaș a reușit să respingă din apropierea liniei porții (’9). La reluare, același Tamaș a comis penalty, după ce l-a faultat pe același Andrei Ivan. Un fault inutil, când avea varianta simplă să trimită în corner, dar a încercat să protejeze balonul așteptându-l pe Niță să iasă la recuperare. Zlatinski și-a asumat executarea loviturii de pedeapsă, dar Niță a parat senzațional (’12)!

Steaua a deschis scorul prin Mihai Pintilii, care a marcat un eurogol în minutul 24. Mijlocașul a reluat din voleu, de la aproximativ 22 de metri, la colțul lung, fără speranțe pentru Calancea. De Amorim putea să ducă scorul la 2-0, dar goalkeeperul advers a intervenit miraculos la execuția brazilianului, din lateral stânga (’28).

După doar câteva minute, Tamaș a comis-o din nou! Fundașul l-a faultat în propriul careu pe Nicușor Bancu, tot inutil, iar Hațegan nu a ezitat să arate încă o dată punctul cu var (’32). Tot Zlatinski a executat și, de această dată, nu a mai ratat, declanșând nebunia în tribune (’34).

Dacă prima repriză a fost cât de cât mai echilibrată, roș-albaștrii au dominat clar în actul secund, după cum se vede și din diagrama partidei. Mocilovic a reluat puțin peste, cu capul, o centrare bună a lui Vlad Achim (’52). Alibec a fost aproape de gol, din lovitură liberă, dar Calancea a avut o paradă fabuloasă (’75). Portarul gazdelor a trebuit să se declare învins la execuția lui Enache. Introdus în repriza secundă în locul lui Bălașa, fostul jucător al Astrei a marcat printre picioarele lui Calancea, din doar câțiva metri (’79)!

Steaua a conservat rezultatul de pe tabelă și, grație acestei victorii, s-a apropiat la doar 3 puncte de liderul Viitorul. Elevii lui Hagi vor juca duminică, pe terenul Astrei. Craiovenii rămân pe locul 3, cu 40 de puncte.

Caseta tehnică

  • CS U Craiova: Calancea – Dimitrov, Kelic, Acka, Briceag – Popov (Petre 90+1), Zlatinski – Ivan, Băluţă (Fajic 76), Bancu – Nuno Rocha
  • FC Steaua: Fl. Niţă – Bălaşa (Enache 46), Moke, Tamaş, Momcilovic – Ov. Popescu, Pintilii (Muniru 75) – Jakolis, Achim (Tănase 63), De Amorim – Alibec
  • Brigada de arbitri: C: Haţegan Ovidiu (Arad), A1: Şovre Octavian (Oradea) , A2: Gheorghe Sebastian Eugen (Suceava), R: Andrei Florin (Târgu Mureş).

Video rezumat: CS U Craiova – Steaua

#1 repriză full: CS U Craiova – Steaua

https://youtu.be/sOwf1eLXlWs

#2 repriză full: CS U Craiova – Steaua

https://youtu.be/rsVVPFGn-Gk

Declarații, comentarii

Mihai Pintilii și Gabi Enache au adus victoria Stelei, 2-1 cu CS U Craiova, deși au fost doi dintre cei mai criticați jucători din echipa antrenată de Reghecampf. Chiar dacă Becali a declarat că Pintilii nu ar trebui să mai joace, iar presa l-a dat că nici nu a făcut deplasarea la Severin, mijlocașul a fost folosit chiar în primul 11.

https://youtu.be/PEBbxWQV44M

„N-am ce să răspund, dânsul spune ce vrea, nu am avut de demonstrat nimic”, a declarat Pintilii la finalul partidei. Întrebat dacă a avut o discuție cu Gigi Becali, fotbalistul a oferit un răspuns comic: „Da, am discutat. Altă întrebare!”. ?

La Severin, Pintilii a pierdut în premieră banderola de căpitan în favoarea lui Alibec. „Ține de vestiarul nostru”, a fost singura afirmație a lui Pintilii legată de acest aspect.

Gabriel Enache: „A fost o perioadă mai grea pentru mine. A fost un meci greu, de luptă, e important că am câștigat și ne menținem sus. E normal să mă deranjeze când sunt criticat, dar eu îmi fac treaba și joc pe postul pe care mă pune antrenorul. Bălașa e un jucător tânăr, de viitor. A fost o atmosferă frumoasă aici, a fost lume multă, dar din păcate ne-au înjurat tot meciul”.

Laurențiu Reghecampf a tras concluziile la Digisport:

https://youtu.be/635uN97rPV4

„A fost un meci frumos, ambele echipe au încercat să câștige. În primele 30 de minute adversarii au avut două penalty-uri. Trebuie să fim mai atenți pe acele mingi lungi, trebuie să fim mai concentrați la finalizare. Au fost ocazii și mă aștept ca după acest rezultat pozitiv echipa mea să paseze foarte mult. Am tot folosit acele mingi lungi, ceea ce noi nu pregătim deloc. Vom lucra la acest lucru. Cei de la Craiova au făcut un presing foarte avansat, agresiv.

Eu mă bucur pentru Gabi Tamaș că a terminat meciul pe teren, pentru că nu avem soluții ca fundaș central. Moke joacă de la meci la meci mai bine. Dacă am fi puțin mai atenți la mingile care se joacă în spatele nostru, atunci am putea fi mulțumiți de jocul din apărare. Cred că dacă alt jucător s-ar fi accidentat ca Tamaș, când și-a luxat degetul, ar fi ieșit de pe teren. Gabi a insistat să continue.

Alibec era în grupul de 5 căpitani. Pintilii a avut o discuție cu el și a acceptat să-i dea lui Denis banderola”, a declarat Reghecampf și la Dolce Sport.

Câteva comentarii în studioul Digisport

https://youtu.be/rvN87x7Cyd4

X Ray

 


Avancronica CSU Craiova – FC Steaua București

Severinul e gata să găzduiască derby-ul etapei a 24-a, CSU Craiova – Steaua, sâmbătă, 18 februarie, de la ora 20:00, pe stadíonul Municipal. Meciul va fi în direct pe TV Digi Sport, TV Dolce Sport și LookTV.

Steaua s-a impus în tur cu 2-1, pe Arena Națională, după o partidă încrâncenată și un penalty acordat după un henț comis de Acka la limita careului de 16m al oltenilor. A fost meciul de tristă amintire pentru Tănase. În minutul 30, atacantul de 21 ani s-a accidentat grav, ruptură de ligamente încrucișate, datorită terenului, nu în contact cu adversarul.

CSU Craiova. Gigi Mulţescu e conectat deja la miza derbyului: “Miza este inestimabilă, orgoliul nu poate fi plătit, nu poate fi cântărit. Combativitatea va fi la cote maxime și sper ca și precizia noastră să fie la fel. Nu vreau să fim dominaţi de ură, fiindcă dacă urâm nu avem timp să construim. Trebuie să fim concentraţi ca și cum ar fi ultimul joc din cariera noastră. Pregătim jocul cu responsabilitate, trebuie să avem o prestaţie solidă și să câștigăm. Chiar nu doresc să-mi mai amintesc cum ne-a bătut Steaua în tur, dintr-un penalty care n-a fost. Vreau victoria în principal pentru a ne asigura prezența în play-off”.

Mulţescu a câștigat de numai 4 ori contra roș- albaștrilor, în 19 întâlniri, și are numai cuvinte de laudă pentru rivala de mâine seară: “Steaua are jucători extrem de valoroși, care pot decide jocul și în atac, și în apă- rare. Spun asta chiar dacă în primele două meciuri din acest an n-a reușit să se impună. Totuși, a avut o mulţime de ocazii, putea lejer să câștige și la Cluj, și cu Voluntari. Plaja de la agonie la extaz, de la sublim la ridicol și de la victorie la înfrângere e foarte mică. Reghe are multe soluţii la dispoziţie. Poate nu au excelat unele piese în angrenaj, dar în orice moment poate să dezvolte un joc solid”.

Războiul psihologic între CSU și Steaua a început de acum câteva zile. Oltenii au postat pe contul de Facebook o imagine cu un mesaj ironic în care apare rezultatul și numărul de spectatori de la meciul dintre Craiova – Voluntari și Steaua – Voluntari.

„Craiova – Voluntari 5-0, 2200 de spectatori. Steaua – Voluntari 2-2, 800 de spectatori”, e mesajul care apare pe imaginea publicată de cei de la CSU.

16712046 794480130704420 7906885611566838844 n

  • CS Universitatea Craiova este la 8p de lidera Viitorul
  • 14 puncte din 27 posibile au scos oltenii din confruntările cu primele șapte clasate, dintre care nouă au fost câştigate pe teren propriu.
  • Doar Astra Giurgiu a câştigat în acest sezon la Craiova
  • Oltenii nu au câştigat niciodată în Liga 1 cu Steaua
Echipa probabilă CSU
Calancea
Dimitrov, Kelić, Popov, Briceag
Mateiu, Zlatinski
Nuno Rocha, Băluţă, Bancu
A. Ivan
Antrenor: Gheorghe Mulţescu
Accidentat: Marković

FC Steaua. Evoluţiile steliştilor pe teren advers din acest sezon au fost foarte bune la începutul campionatului, când au înregistrat șase victorii şi o remiză în primele șapte deplasări, serie întreruptă la finalul anului trecut de trei înfrângeri consecutive, urmate de o remiză, 1-1 în Gruia.

  • Steaua Bucureşti este la 6p de lidera FC Viitorul
  • „Roş-albaştrii” cea mai bună defensivă din Liga 1
  • Steaua Bucureşti are un egal şi 3 înfrângeri în ultimele 4 deplasări

Gigi Becali a anunţat, miercuri, că a schimbat oficial numele formaţiei FC Steaua Bucureşti în FCSB, iar modificarea va intra în vigoare începând din sezonul viitor.

  • Gabriel Tamaș:Eu când am semnat, am semnat cu Steaua Bucureşti şi joc la Steaua Bucureşti. Pentru mine va rămâne Steaua Bucureşti.  Chiar dacă în acte nu se mai numeşte Steaua Bucureşti, pentru mine rămâne Steaua Bucureşti. Acum 10, 20 de ani cine era patronul?  Altcineva în afară de Gigi Becali? Atunci nu se mai numea Steaua? Şi acum tot Gigi Becali e patron, deci tot Steaua se va chema.  Când mă opreşte lumea pe stradă îmi spune ‘Uite-l pe Tamas de la Steaua!’ Aşa că în sufletul meu joc la Steaua Bucureşti„.

Pe lângă Florin Tănase, care nu e încă sută la sută pregătit și probabil va prinde doar ultima jumătate de oră, pe lista accidentaților Stelei se adaugă și Mihai Pintilii. Acesta a acuzat probleme musculare la antrenamentul de ieri și nu va face deplasarea la Craiova. Poate e doar o „fandare” să nu stea pe bancă pentru că șansele să joace ar fi fost mici, Gigi Becali anunțând echipa de start a Stelei încă de joi, iar la închidere erau Ovidiu Popescu și Sulley Muniru.

De aceea sunt patron, ca să dau ordin. Eu am zis că trebuie să iau bani pe Ovidiu Popescu. Este cel mai bun mijlocaș din Liga 1. Am dat ordin să joace la mijloc și doar acolo va fi. Am stabilit cu Reghe să nu mai facă așa multe schimbări în echipă. Reghe mi-a spus că Tănase va intra câte 30 de minute, apoi 45 de minute. Mi-a spus că mai are nevoie de 4-5 meciuri, până să poată intra titular”, a spus Becali la TV Digi Sport.

  • Laurențiu Reghecampf:Nu mai are rost să discutăm foarte mult. Miza e clară, mergem la Severin să câștigăm toate cele 3 puncte. E important să batem tot până la final. Avem lotul complet, singurul jucător care nu e pregătit este Pleașcă. În următoarele săptămâni va fi gata.Sperăm să nu mai avem probleme de lot. Pintilii a avut un spasm muscular. E o diferență mare între cele două meciuri pe care le-au jucat. Dar au o răutate în joc ieșită din comun. La Botoșani în schimb nu s-a văzut asta. Parcă nu au fost sută la sută concentrați în acel joc. Echipa pe care o trimit în teren o decid doar eu. Singur! Eu vorbesc zilnic cu patronul, e normal să țin legătura cu el. Dar asta nu înseamnă că îmi face echipa. E jenant să se spună acest lucru. Eu nu răspund la ce zice Gigi Becali. Pentru mine Pintilii va fi căpitanul echipei. Ce hotărăște patronul echipei e treaba lui. Pe mine mă leagă o prietenie cu Gigi Becali. Dar astea sunt părerile mele. Amândoi avem același obiectiv la echipa asta. Pentru noi e un dezavantaj dacă adversarul află echipa înainte de meci. I-am explicat asta lui, dar eu nu îmi permit să-i spun să nu mai vorbească la televizor„.
Echipa probabilă Steaua
Fl. Niţă
Bălașa Tamaș, Moke, Momčilović
Ov. Popescu, Muniru
Jakoliš, V. Achim, De Amorim
Alibec
Antrenor: Laurenţiu Reghecampf
Accidentat: Pintilii
Începutul cu două remize și distanțarea la 6 puncte de Viitorul au învoltuburat apele la Steaua și așa tulburi. De aceea Becali a ieșit cu săgeți indirecte la Reghe pe alcătuirea echipei și palme fără menajamente la unii jucători considerați de bază: Boldrin, De Amorim, Gnohere și Pintilii. De ultimii doi anunțând chiar despărțiri deși nu au trecut decât două  etape din cele 15 rămase de jucat. Nu sunt de acord cu asemenea practici, dar de data asta îi dau dreptate lui Becali. De 23 de etape Reghecampf tot face experimente și asta se vede în jocul echipei, mult sub valoarea lotului.


Becali l-a ‘ACCIDENTAT’ pe Pintilii! Ce spune Reghecampf despre plecarea de la Steaua pe www.sport.ro
“Bizonul” nu dispare de la Steaua. Becali i-a făcut o ofertă lui Dinamo după remiza cu Voluntari, 2-2: “Dau o sută de mii de euro ca să-l ia înapoi pe Gnohere!”, dar și-a retras oferta, a spus că era doar o glumă. Idem la Pintilii. Francezul se va întoarce la rolul de “vice” al lui Alibec, odată cu revenirea lui Denis după suspendare.

  • „Stați să-l vedeți pe Gnohere la Steaua! Când l-o lua Gigi într-o serie, «Bizonul» va deveni Tade doi! E greu să joace la Steaua, se va convinge singur!”  cobea IOAN ANDONE, înainte ca Gnohere să fie cumpărat de Steaua.

Bizonul va fi pe bancă la Severin, în aceeași situaţie în care s-a aflat și în prima etapă din 2017, la CFR Cluj.  Retrogradarea la rezervă este și o consecinţă a jocului slab pe care l-a prestat Gnohere cu Voluntari. El a marcat din penalty golul de 2-2 și reușita a mai ascuns evoluţia dezastruoasă pe care a înregistrat-o. Radiografia exactă a randamentului pe care l-a produs Harlem șochează: a fost cel mai slab din echipa lui Reghecampf la aproape toate capitolele! Cele mai puţine acţiuni reușite, 54 %. Cele mai puţine pase totale, 12, și cele mai puţine pase bune, 7. La dueluri câștigate a stat un pic mai bine, peste Ovidiu Popescu, Boldrin și Jakolis. Golul din minutul 87 a mascat un raport rușinos: Gnohere a participat la 21 de faze ofensive ale roș-albaștrilor. Doar portarul Niţă a fost implicat în mai puţine, în 18!

Gnohere a avut momente bune la Dinamo, ele l-au și convins pe Becali să achite 250.000 de euro ca să-l aducă la Steaua și să îi dea 15.000 euro/lună net. Doar că forma recentă a atacantului în vârstă de 28 de ani e slabă, motivată de o accidentare mai veche care îl ține la 50-60% din capacitate! Are două goluri în ultimele cinci luni, ambele din penalty-uri transformate în partidele cu Voluntari. A înscris pentru Dinamo într-o victorie cu 2-1, apoi a punctat și la 2-2 cu ilfovenii când a evoluat pentru Steaua. Sperăm că va ajunge repede la 100%, altfel nu-l va mai prinde slipul la Steaua.

Borne statistice LPF despre Steaua vs echipe din Craiova

Poveştile confruntărilor dintre echipele craiovene şi gruparea „roş-albastră” au început în 1964, atunci când, după o pauză de 17 ani (1947, anul retrogradării celor de la FC Craiova), fotbalul mare a revenit în „Cetatea Banilor”. Se întâmpla pe 30 august, ziua în care Ştiinţa avea să debuteze pe prima scenă chiar în faţa bucureştenilor! Experienţa oaspeţilor, cu șase titluri şi tot atâtea Cupe ale României câştigate la vremea disputării partidei, şi-a spus cuvântul, aceştia impunându-se cu 4-0, marcatori Creiniceanu, Gheorghe Constantin şi Sorin Avram (dublă).

Impactul cu prima ligă s-a dovedit a fi unul destul de puternic, gruparea olteană reuşind salvarea de la retrogradare în ultima rundă, atunci când a învins Progresul cu 2-0. Totuşi, acel sezon a adus prima luptă la vârf pentru craioveni, cea din ierarhia golgheterilor, acolo unde Constantin Sfârlogea a fost depăşit pe final de clujeanul Mihai Adam. Un an mai târziu, pe 26 iunie 1966, vârful oltenilor avea să marcheze golul decisiv în meciul care consemna întâiul succes al „alb-albaştrilor” în confruntările cu „roş-albaştrii”, Ştiinţa – Steaua 2-1.

Un alt meci memorabil a avut loc pe 3 august 1973, Steaua – U Craiova 2-6, șapte din cele opt goluri fiind înscrise în repriza secundă (Tătaru II 73, Năstase 78 / Ţarălungă 12, Oblemenco 64, 75, Marcu 51, 82, Cristache autogol 77). Din păcate pentru elevii lui Constantin Cernăianu, succesul nu le-a fost de-ajuns pentru câştigarea primului titlu de campioni. Acesta urma să vină în Bănie abia la finalul stagiunii următoare.

Peste 10 ani, într-o perioadă în care „Craiova Maxima” îşi pregătea retragerea, Universiatea a învins Steaua cu 5-2 (25.06.1983), patru din cele cinci goluri primite de Duckadam fiind marcate de Sorin Cârţu . Tot un 5-2 pentru craioveni şi tot patru goluri marcate legendei ”roş-albastre” de câtre un jucător craiovean s-au înregistrat doi ani mai târziu (16.06.1985), doar că performerul a fost Rodion Cămătaru.

Din categoria partidelor spectaculoase nu putea lipsi jocul din 24 noiembrie 1987, U Craiova – Steaua 4-6, în care s-au marcat cele mai multe goluri! La vremea respectivă, bucureştenii reprezentau o forţă la nivel continental, astfel, putem considera o performanţă faptul că oltenii au înscris de patru ori în poarta „roş-albaştrilor”.

Cinci jucători au câştigat campionate atât cu Steaua, cât şi cu U Craiova: Adrian Bumbescu, Silviu Lung, Nae Ungureanu, Gheorghe Ceauşilă şi Dumitru Mitriţă (luaţi în calcul doar cei cu minute).

De la revenirea „Ştiinţei” pe prima scenă din 2014, cele două echipe s-au mai întâlnit de cinci ori în Liga 1 Orange, de patru ori s-au impus bucureştenii, iar un joc s-a terminat fără gol.

  • Prima partidă din noua serie a confruntărilor a avut loc pe 2 august 2014, Steaua – CS U Craiova 3-1. Adi Popa a deschis scorul, apoi Sânmărtean a stabilit rezultatul pauzei direct din lovitură liberă. În partea secundă, Varela (minutul 90+3) şi Andrei Ivan (min 90+4, aflat la întâia sa reuşită în campionat) au completat lista marcatorilor.
  • Singurul punct scos de olteni în cele cinci jocuri s-a consemnat pe 1 martie 2015, 0-0 pe arena de lângă Parcul Romanescu din Craiova.
  • Bucureştenii au câştigat şi ambele jocuri din stagiunea precedentă, 2-1 în Bănie (Nicolae Stanciu, Gregory Tade / Bogdan Vătăjelu) şi 2-0 pe teren propriu (Paul Papp, Gregory Tade).
  • Cea mai recentă dispută a fost cea din 2 octombrie 2016, FC Steaua – CS U Craiova 2-1, marcatori De Amorim, Boldrin, respectiv Vătăjelu. Acesta a fost şi meciul în care a debutat Vladimir Screciu, primul jucător din istoria Ligii 1 născut după 1 ianuarie 2000.
  • Ultima oară când craiovenii s-au bucurat de un succes în Liga 1 Orange în faţa rivalilor „roş-albaştrii” s-a consemnat pe 1 septembrie 2002, FC U Craiova – Steaua 3-1 (dublă Verdeş, Sava / Claudiu Răducanu), antrenorul gazdelor fiind Emil Săndoi. Au urmat cinci remize şi 15 victorii pentru bucureşteni, printre cele 15 succese din campionat numărându-se şi cel din 29 august 2004, Steaua – FC U Craiova 5-0, rezultat care a consemnat cea mai mare diferenţă de scor din disputele directe.

Gigi Mulţescu vs Laurenţiu Reghecampf: 3 jocuri – 3 victorii Reghecampf
2012/2013, Steaua – Gaz Metan Mediaş 3-0;
2013/2014, Dinamo – Steaua 1-2;
2016/2017, FC Steaua – CS U Craiova 2-1.
20.02.2010, Steaua – Ceahlăul 1-3 a fost ultima victorie reuşită de Gigi Mulţescu în faţa Stelei. Au urmat pentru actualul tehnician al oltenilor o remiză şi șase înfrângeri.

CSU Craiova va avea un aliat de nădejde în meciul de sâmbătă, de la ora 20:00, cu Steaua: suporterii.

La partida de pe stadionul din Drobeta Turnu Severin sunt așteptați aproximativ 15.000 de oameni. Cu o zi înainte de joc mai erau disponibile în jur de o mie de tichete, care se vor vinde cu siguranță până la ora meciului.

„E cel mai așteptat meci al returului. E mai mult decât un meci. E o stare a Olteniei. Craiova fierbe și o să arate din nou de ce suporterii olteni sunt cei mai inimoși din România. Spiritul echipei trece de orice bariere și e momentul să fim alături de băieți, indiferent de ce s-a întâmplat la ultimul meci.

«Leii» ne-au arătat că după fiecare meci mai puțin reușit se întorc mai puternici, mai ales dacă ne au alături de ei în tribune. Să umplem stadionul din Severin cu iubirea noastră alb-albastră”, e îndemnul transmis de conducerea lui CSU, prin intermediul site-ului oficial.

În replică, partida nu pare să fie una specială pentru Gabi Tamaș. Fundașul roș-albaștrilor nu consideră că acest meci e un derby și spune că nu există termen de comparație între Steaua și CSU Craiova.

De ce să fie un derby? Deocamdată nu cred că putem să avem termen de comparaţie între Steaua şi Craiova. Sunt pe un drum bun, dar la momentul de faţă nu se compară cu noi. Toţi jucătorii noştri au experienţă mai multă decât cei de la Craiova, decât cei de la Viitorul. Până la final eu zic că îşi va spune cuvântul experienţa”, a spus Tamaș la TV Dolce Sport.

Succes roș-albaștrilor!

X Ray

24 de comentarii la „CSU Craiova – FC Steaua 1-2! Tamaș, un coșmar cu cadouri! Matematic în Play off!

  1. quark

    greseli comice in aparare , al 3-lea meci la rand … mijlocul slab , nu poate tine mingea , cum sa-l puna pe Alibec in situatii de a marca … care de cele mai multe ori vine singur sa-si ia mingea … de cand a venit , Amorim e degeaba pe teren

  2. alexandru-h

    Nu cred ca e ceva mai emblematic pentru haosul de la echipa cand Reghe si Jiji tin pe banca pe cel mai bun mijlocas din lot, care e si golgheterul echipei. Dar ce te astepti de la aia care nu l-au folosit pe Boldrin macar o secunda pe postul sau favorit, care e intamplator si un post in suferinta la Steaua?

  3. adrian0808

    ceeee ?
    a batut steaua/fcsb ?
    oare cum e posibil sa bata o echipa fara ultraserie, peluze, coregrafii, petarde, scandari si altele de genul asta ?
    in plus a jucat si impotriva galerii oltene ….

    pff …. ce a ajuns si fotbalul asta …. nu mai e ultraserie …. maaare pierdere …..

    ia spuneti mai baieti cu cuvintele voastre …… stiti voi care …. aia … miezul fotbalului ….

  4. keyser-soze

    meci bun, craiova echipa destul de tare, spectatori, spectacol, Steaua victorioasa :). la primul penalty facut de tamas i-as reprosa lui nita faptul ca nu a iesit. tamas a protejat mingea pentru nita dar acesta a preferat linia potii. plusuri mari in atac odata cu venrea lui alibec si titularizarea lui jakolis, apararea gafeaza iar pintili e mai bun decat ovidiu popescu si muniru. suntem la 3 puncte de primul loc dar greul abia acum incepe.

  5. keyser-soze

    editorial tolontan despre situatia de la Steaua
    http://www.tolo.ro/2017/02/20/in-statul-in-care-ofiterii-detin-un-stat-armata-poate-sa-detina-si-o-echipa-profesionista-de-fotbal/
    „Ne lipim obrazul de tun, ne place senzația forței sigure, ”Armata e cu noi”, jos Gigi Becali!, pare că drepturile oamenilor pe care-i antipatizăm nu sunt la fel de importante ca ale noastre. Fără să înțelegem că, odată abandonate, drepturile se pierd pentru toți.

    Călare pe tunul lui Kim, ne pakistanizăm, vorba lui Sorin Ioniță, citat în articolul de azi al lui Liviu Mihaiu, când spune că, la noi, “armata deţine un stat” şi “nu statul deţine o armată”.

Lasă un răspuns