FCSTEAUA.RO

Avancronică Botoșani – Steaua

Sâmbătă, 01 august 2015, pe stadionul Municipal din Botoșani, FC Steaua întâlnește echipa gazdă FC Botoșani, contând pentru etapa a 4-a din Liga 1.

Partida va începe la ora 21:00 și va fi arbitrată la centru de Tudor Alexandru (Bucureşti), ajutat la margine de Gheorghe Sebastian Eugen (Suceava) și Păunescu Florin (Ramnicu Valcea). Arbitru de rezervă a fost desemnat  Botescu Dan Grigore (Bucureşti).

FC Botoșani are probleme de lot și vor absenta câțiva titulari. Antrenorul Leo Grozavu a pierdut etapa trecută trei jucători de bază: Hadnagy, Cordoş şi Plămadă. Ei se adaugă unei liste de accidentaţi, ce-i cuprinde pe Fulop, Ngadeu, Bordeianu și Danci. În lot ar putea reveni atacantul Paul Batin şi mijlocaşii Quenten Martinus și Marius Croitoru.

 După patru întâlniri în care nu am cunoscut succesul a venit vremea să obţinem mai mult. Cred în victorie. Este o partidă pe care nu o joci în fiecare săptămână”, a spus Leo Grozavu pentru site-ul oficial al echipei sale.

FC Botoșani – echipa probabilă: Iliev – Dimitrov, A. Miron, Ngadeu, Acsinte – R. Costin, St. Cucu – Ivanovici, Vașvari, Neziri – D. Coman

După două succese consecutive în deplasare, la Zilina cu Trencin (0-2) și la Turnu Severin cu Pandurii (0-3),  Steaua s-a „stins”. Roș-albaștrii parcă au intrat într-un blocaj psihic pe Arena Națională și au bifat, în serie, un eșec  (2-3 cu Trencin) și două semi-eșecuri (1-1 cu CFR Cluj și Partizan). Campioana României a fost condusă pe tabelă în toate partidele „de acasă”, alergând apoi cu disperare să egalaze. Cele cinci goluri încasate în doar trei partide au scos în evidență o defensivă nesigură, predispusă la gafe.

FC Steaua are, de asemenea, și probleme de lot. Dacă Filip, Stanciu  sunt accidentați de mai mult timp, Popa, Chipciu, Varela vor fi menajați tot din considerente medicale. Deși Massimo Pedrazzini a spus miercuri „Stop experimentelor”, declarând : „Nu ne mai permitem să mai odihnim jucători în meciurile din Liga 1 pentru că nu avem atît de mulţi fotbalişti în lot. Noi sîntem la început de drum şi nu prea avem timp să punem lucrurile la punct pentru că jucăm din trei în trei zile„, presa anunță că Mirel Rădoi va alcătui și contra Botoşaniului un prim „11” din mai multe rezerve, la fel ca în meciul cu CFR Cluj, din etapa precedentă.  Așadar, în prima formație vor fi  jucători care n-au evoluat în disputa cu sârbii din manșa întâi a turului trei preliminar al Champions League. Toșca e singurul jucător care a fost integralist miercuri pe Arena Națională, iar azi e dat ca titular pe stadionul Municipal din Botoșani.

FC Steaua – Echipa probabilă : Niță – Râpă, Carp, Toșca, Guilherme – I. Neagu, Tahar – Grădinaru, Vl. Mihalcea, R. Enceanu – Al Tudorie.
Rezerve: Cojocaru, Alcenat, Papp, Hamroun, Muniru, Tade, Breeveld

În partida de sâmbătă seara, de la Botoșani, Steaua va căuta să-și reconfirme statutul de „joacă mai bine în deplasare” și să mai spele din gustul amar al seriei negative, cu 3 meciuri fără victorie și 5 goluri primite.

În ultimul meci disputat la Botoșani, turul sezonului 2014-2015, campionii s-au impus cu 2-0, prin dubla semnată de Andrei Prepeliță.  A arbitrat Marius Avram.

  • FC Botoșani: Curileac – Patache, Tincu, Ngadeu, Acsinte – Fulop, Vasvari (Bordeanu 71), Croitoru – Svichi (Hadnagy 46), Roussel (Ngankam 46) – Batin
    Rezerve: Lazar, Bordeianu, Quenten, Hadnagy, Oltean, Rashid, Ivanovici
  • Steaua: Arlauskis – Papp, Szukala, Varela, Filip – Prepelita, Bourceanu – Popa, Sanmartean (Breeveld 90+2), Tanase (cpt., N. Stanciu 72) – Keseru (Rusescu 81)
    Rezerve: Cojocaru – Luchin, Stanciu, Tosca, Latovlevici, Breeveld, Rusescu
  • Poate doriți să revedeți:https://youtu.be/bjjA-FF_2VY

 

Partida de azi, sâmbătă, 1 august 2015, va fi transmisă în direct de Look TV, Digi Sport1, Dolce Sport și Antena 1, începând de la ora 21:00.

Le urăm succes roș-albaștrilor!

FORȚA STEAUA!

XRay

Exit mobile version