Alin Stoica: ”Becali este un bun motivator” și FCSB e STEAUA!

VIDEO

La începutul proiectului CSA, Alin Stoica și tatăl lui, Tudorel Stoica, au ridicat în slăvi CSA-ul și au atacat constant FCSB-ul, spunând că adevărata Steaua e aia lui Talpan, bla, bla, bla. În 2010, FC Steaua l-a refuzat pe Alin ca jucător, și de atunci Alin și Tudorel Stoica au început o campanie asiduă anti FC Steaua (FCSB).

După ce a fost refuzat și de CSA, să fie jucător în Liga a 4-a la noua echipă a armatei, Alin Stoica a schimbat macazul și cu proiectul CSA, iar Tudorel Stoica a dispărut din preajma echipei. Mai mult, Alin Stoica a pus tunurile pe Marius Lăcătuş.

Lăcătuş şi-a demonstrat caracterul. L-a curăţat pe Ion Ion, deşi omul ăsta nu a avut nici o vină pentru ratarea promovării. De asta l-a şi adus la Steaua. Avea nevoie de un om care să plătească în cazul în care ei nu reuşeau promovarea şi aşa a fost. L-a curăţat pe Ion Ion la primul cutremur, dar ăsta este stilul nostru al românilor. Era frumos să plece şi Lăcătuş pentru că el a fost cel care a făcut antrenamentele cu jucătorii. Domnul Ion Ion nu a avut nici un cuvânt de spus.

Eu am vrut să joc la Steaua, dar nu m-a vrut Lăcătuş. M-am întâlnit şi cu Ion Ion, dar marele antrenor Lăcătuş, cel căruia pe timpuri îi făcea echipa Gigi Becali, nu m-a dorit. Nu ştiu ce a avut acest om cu mine, nu i-am făcut niciodată rău în viaţa mea. Dar vă spun eu că în actuala echipă din Liga 4 a lui Lăcătuş jucam doar cu piciorul stâng şi tot promovam. Dacă nu o să gândească un alt proiect, atunci o să vedeţi că şi pe la anul cu Lăcătuş la echipă tot în Liga 4 vor rămâne. O să apară o altă echipă care o să le pună probleme mari de tot aşa cum s-a întâmplat cu cei de la Academia Rapid”, a spus Alin Stoica.

Acum Alin Stoica a schimbat tonul și opinia despre FCSB, pe care o numește și Steaua, iar despre Becali are cuvinte de laudă.

„ Gigi Becali chiar e corect când le spune jucătorilor că îi dă afară. În Occident, nimeni nu-ți spune nimic. Ajungi pe bancă, apoi în tribune, apoi la echipa a doua, apoi te transferă clubul”, a declarat Stoica jr. 

Fostul jucător de la Steaua sau Anderlecht spune că astfel de episoade în care oficialii se implică la echipe au loc și în fotbalul internațional, nu doar România, oferind un exemplu recent din Belgia. 

„Pentru mine ar fi o ambiție să-l aud pe patron că mă critică. Joci la Steaua, ai presiune, nu joci la Dunărea Călărași. Ai presiune și când dormi, și când mergi pe stradă. Ce se plâng atât jucătorii?

La Anderlecht, actualul președinte a intrat în cabină la un meci, le dădea sfaturi jucătorilor”, a spus Alin Stoica, la GSP Live. 

X Ray

Lasă un răspuns