FCSTEAUA.RO

Alexandru Tofan (Lecce): „Orgoliul este mână în mână cu prostia”

La asta se ajunge cand esti naiv si te cobori la nivelul la care nu ar fi trebuit. Asta se intampla acum cu noi, din pacate. Peluza asta a fost tinuta sus cu oameni inteligenti, cu actiuni impotriva rivalilor, cu fapte, cu mesaje subtile, ironice, inteligente. Cand te lasi condus de orgoliu si ura, ajungi sa pierzi controlul, sa afisezi mesaje „de giulesti” si transformi totul intr-o tiganie…in ceva ieftin si lipsit de stralucire.

Stiu ca multi nu vor fi de acord cu mine. Eu am fost unul din liderii acestei peluze. Cei care au anii si realizarile mele, au tot dreptul sa ma critice. Insa imi asum in totalitate aceasta opinie.

Pana atunci, cu tot respectul pentru stelistii mei si pentru baietii din peluza la care tin ca la niste frati, cu tot respectul pentru baietii din grupul meu, eu nu pot sa ma asociez cu tigania la care s-a ajuns. La „Nucelo” nici nu aveam pretentii la mai mult. E trist ca s-a ajuns aici.

Poate cineva vede ce am scris si in loc sa se simta ofensat, va lua atitudine si va schimba directia spre care se indreapta Peluza Sud. Sper asta. Inca mai cred in inteligenta si capacitatea de a reactiona faptic a celor care duc acum pe umeri responsabilitatea acestei peluze. Daca nu, inseamna ca nu au invatat nimic de la noi… astia mai vechi, astia care venim pentru Steaua, care am compus cantece pentru Steaua, care traim pentru Steaua, care ne-am pierdut copilaria si tineretea pentru Steaua. Orgoliul este mana in mana cu prostia. Iar prostia nu duce niciodata la un final fericit.

Daca tintesti sus, ai sanse sa nimeresti tinta propusa. Insa daca vei tinti mai jos, cu siguranta nu vei atinge niciodata obiectivul.

Alexandru Tofan (Lecce) – unul din liderii Peluzei Sud

Mesaj și foto postate pe pagina personală de facebook

Nota Redacției

Site-ul fcsteaua a publicat de-a lungul timpului luările de poziție ale lui Lecce în media, emisiuni radio și TV sau în mediul virtual. Pe site-ul nostru le găsiți fie sub formă de articole, fie și postate la topicul Peluza Sud . Exemple:

Câteva articole cu luări de poziție a lui Lecce (sunt multe):

Exit mobile version