Adiţionalul, ochiul soacrei

de | martie 31, 2016

Din ciclul, în aranjamentul nostru grafic,

vă prezentăm un articol scris de un cârcotaș despre alți hahaleri ai tristelor figuri în „chestiunea arzătoare la ordinea zilei”, arbitrajul din Pandurii-Steaua.

xray

Adiţionalul, ochiul soacrei

Faza care decide meciul dintre Pandurii şi Steaua nu este grea, ci extrem de grea. Fiecare variantă are argumente foarte solide: nu ar fi trebuit să se dicteze penalty pentru că mâna era apropiată de corp, pentru că Hora a făcut un gest involuntar prin care să se protejeze de minge, pentru că, probabil, Hora nu a văzut mingea din cauza unui adversar. Pentru cealaltă variantă, există argumentul că Hora face un superb stop cu mâna, împiedicând balonul să se ducă spre locul unde a fost centrat, şi, poate cel mai important, a făcut o mişcare cu mâna spre minge. Eu împărtăşesc varianta a doua, cred că a fost acordat penalty corect, dar admit că este o fază care are şi argumente împotriva acestei decizii. Arbitrul a trebuit să ia o decizie într-o fracţiune de secundă, acum vedem foşti mari arbitri care enunţă opinii contrare după ce văd faza de zeci de ori cu încetinitorul, cel mai celebru dintre ei ajungâng chiar în situaţia de a-şi schimba părerea peste noapte.

Şi acum ajungem la arbitrul care a luat decizia. Acesta este adiţionalul Adrian Comănescu, că doar centralul Marius Avram nu a făcut altceva decât să arate că are încredere în ce i-a transmis colaboratorul său. Este acelaşi arbitru care, tot din postura de adiţional, a semnalizat o simulare a lui Rusu şi, astfel, i-a refuzat Viitorului un penalty împotriva Pandurilor. De fiecare dată, Comănescu a luat decizii foarte curajoase în care centralii Radu Petrescu sau Marius Avram au avut încredere.
Adrian Comănescu a arătat că rolul unui adiţional este unul foarte important şi nu unul decorativ, cum s-a întâmplat de cele mai multe ori până acum cu aceşti arbitri în Liga 1. Şi că de aceea s-a inventat această poziţie pentru că unui aditional îi este mai accesibilă o fază precum cea de la Hora decât unui asistent.

Marius Avram a avut o partidă extrem de grea. Nu cred că a fost cumpărat de Steaua, cum s-a mai sugerat, dacă dorea să ajute campioana cu tot dinadinsul atunci dicta lovitură de la 11 metri la duelul dintre Popa şi Săpunaru, avea “acoperirea” necesară. E adevărat că a greşit în favoarea Stelei, Mrzljak nu trebuia eliminat, în schimb trebuia eliminat Chipciu. În momentul în care atacantul Stelei avea deja un galben, el a simulat în careul advers, lucru subliniat în direct şi de comentatorul Digisport. Chipciu s-a simţit cu musca pe căciulă, a făcut un semn că “n-a fost”, dar regia care a transmis partida a decis să muşamalizeze momentul, oferindu-ne, în schimb, reluări de la tot felul de faulturi lipsite de importanţă. Avram cred însă că a fost inspirat când nu l-a eliminat pe Enache, faulturile făcute de stelist după ce a primit galben nefiind de un al doilea cartonaş.

Arbitrii au luat prim-planul într-un meci în care fotbaliştii au dezamăgit, inclusiv atât de lăudatul Stanciu precum şi ceilalţi jucători pe care cele două echipe i-au dat naţionalei la recentele amicale. Însă, în timp ce România fierbe în jurul deciziilor lui Comănescu şi Avram, fluieraşul nostru de EURO, Ovidiu Haţegan, este inclus în faimosul program de protecţie al arbitrilor iniţiat de CCA, fiind trimis să conducă o şuşă, Voluntari – CFR, meci toropit de căldură şi în care echipa clujeană a arătat că a ajuns din leu capră. Nu este exclus ca la EURO chiar să fie trimis un arbitru adevărat căruia să i se pună pe faţă o mască cu figura lui Haţegan.

Mihai MIRONICĂ
Preluare de pe prosport.ro

33 de comentarii la „Adiţionalul, ochiul soacrei

 1. tavyto

  Prea multe articole de-ale lui Mironică. Deja m-am saturat sa intru si sa vad asta… Nu cred ca ați uitat cum se bucura sau era de acord cand in Giulești ne scoteau cu pulanele din stadion… Nu inteleg ce se intampla pe site-ul asta…

 2. siegfried

  „Chipciu s-a simţit cu musca pe căciulă, a făcut un semn că “n-a fost”, dar regia care a transmis partida a decis să muşamalizeze momentul, oferindu-ne, în schimb, reluări de la tot felul de faulturi lipsite de importanţă”.
  Daţi-i lui Mironică nişte perfuzii în cap, suferă de scenarită acută.

  1. xray Autor articol

   @ siegfried.

   E clar că exact așa a făcut Chipciu, am văzut cu ochii mei și s-a dat și reluare. Aici mănâncâ rahat Mironică, că televiziunea nu a mușamalizat momentul, fiind vreo 2 reluări cu faza respectivă. Mironică aberează și pe gest. Tocmai acel gest îl disculpă pe Chipciu. Nu orice cădere este simulare!

   După meci au fost multe voci la TV care au invocat momentul spunând că trebuia eliminat Chipciu pentru simulare. Evident, mâncau același rahat ca Mironică pe tema asta.

   În schimb, Mironică are câteva chestii obiective, împotriva opiniei cârcotașilor Porumboiu, Zota etc. De exemplu penaltiul din min. 88 și despre faptul că Avram nu a fost pro Steaua „Nu cred că a fost cumpărat de Steaua, cum s-a mai sugerat, dacă dorea să ajute campioana cu tot dinadinsul atunci dicta lovitură de la 11 metri la duelul dintre Popa şi Săpunaru, avea “acoperirea” necesară.”… etc., acuzații lansate și de fiul generalului că l-a furat Steaua. Să-i fie rușine!

   PS
   Porumboiu &Co au mâncat rahat.

 3. xray Autor articol

  Referitor la Edi Iordănescu

  Simt o frustrare personală când văd un stelist de „os domnesc” părăsit de bărbăție. Sincer, mie mi-a plăcut mult de el, ca prezență mediatică. Un fel de Gâlcă. Good looking, modest, echilibrat și obiectiv în declarații… Nota +9, până acum câteva luni. Brusc parcă s-a reîncarnat în șablonul antrenorilor din corul de cassandre bocitoare. Și nu mă refer doar la contrele de acum cu Steaua, unde și-a dat disertația în teoria conspirației. Nu! Scandalul convocărilor din iarnă, aerul de cel care face și drege în clubul Pandurii, geniul împiedicat de sistem și de stăpânii lignitului etc. sunt câteva repere din gropile prin care a început șopârlească cu o basma curată.

  Alt mare stelist, Hagi, începuse la fel să o dea într-un jelit penibil cu Steaua: că are echipă tânără, că face și drege dar nu e lăsat de arbitri, puși, chipurile, de forțe oculte din sistem. Frate, Viitorul cu Pecanha, Nicolită, Cernat, De Lucas, Goulon, Boli, Filip… numai echipă tânără nu e și „românească”. Mai mult, peste 80% sunt „mercenari”, nu din grădina lui, grădină pe care i-a populat-o moka Steaua în 2011, când a fost dată afară din Ghencea. Atunci ciobanul a desființat Steaua II și academia trimițând valorile la academia lui Hagi.

  Viitorul de azi e la fel ca restul echipelor, și ca lot pestriț și ca avantaj-dezavantaj la arbitraj. Hagi o tot dătea că a fost furat cu Steaua, dar că Stelei i-a anulat Hoțescu 3 goluri cu Astra, Cătălin Popa nu i-a dat 3 penaltiuri la 3 hențuri în careu cu Voluntari…, ce a fost? El cum a câștigat la Timisoara (2-1) cu arbitrul, de exemplu? Hațegan a dictat penalty pentru un henț la Belu, deși fundașul bănățenilor a respins cu fața, iar Cernat a transformat. Ăsta e arbitrajul de rahat, nu conspirația anti Hagi, Iordănescu, Rădoi etc.

  Hagi e singurul vinovat de declinul echipei, pentru că luat de val a pus presiune inutilă. Încă din 2015, nu se încheiase sezonul regulat, a ieșit pompos și gomos declarând oficial în conferință că se bate la titlu. Gura bate fundul.

  Și ca o ironie a soartei, declarația aia: ” Schimbăm obiectivul, de acum ne batem la campionat!” a făcut-o exact după meciul ăla de la Timisoara unde a luat 3 puncte grație cadoului de la Hațegan. Deh, nici D-zeu nu doarme!:) Azi, după ASA-Viitorul 1-1, în sfârșit a venit cu picioarele pe pământ și a început să-și critice jucătorii, nu să-i mai cocoloșească în spatele arbitrajului.

  Ok, Hagi duce în spate un nume imens, e clubul lui, sunt banii lui și își poate permite orice aroganță verbală. În schimb, Edi nu are nimic, în afară de „tata” Puiu. Nu așa se construiește o carieră de antrenor respectabil. Un titlu te poate face celebru câteva luni și apoi, dacă nu ai baza solidă, doar cu gura te scufunzi in anonimatul non-performanței. Dorinel Munteanu și Dan Petrescu, alți plângăcioși că-i fură sistemul, pe când ei au luat titlurie grație erorilor în lanț de arbitraj favorabile lor, sunt exemple că doar un titlu nu ține de cald. Primul e șomer, al doilea un globetrotter după lovele între Siberia, Sahara și deșertul Gobi, să mă exprim metaforic despre ruși, arabi și chinezi asociind relieful caracteristic cu performanța realizată în fotbal de Dan ca antrenor post Urziceni.

  PS
  Uite că onorabilul señor Gâlcă încă rezistă pe metereze, la Espanyol Barcelona, nu la „Aș-Hali-Salam-Da-N-am” sau „Tzo-mping”, deși mulți îi câtau prohodul. Mă bucur de el ca de mine însumi. A fost cel care a adus decența în PR-ul Stelei, pofitând și de vacanța în zeghe a „gălăgioșilor”. 🙂

 4. mikegr

  Ma distreaza cum intr-un meci in care arbitrul a facut multe greseli (2 in favoarea Stelei si 4 in favoarea Pandurilor) se sugereaza ca arbitrul a fost pro Steaua si vezi domne echipa in playoff e ajutata de arbitraje, desi in niciunul din meciurile din playoff nu s-a gresit mai mult in favoarea Stelei..probabil s-au obisnuit sa se faca cate 3-4 greseli mari doar impotriva noastra si acum cand greselile sunt spre 0 li se pare ca nu e corect..
  E incredibil cum sar atatea „nume importante” din fotbalul romanesc si spun ca Steaua a fost avantajata cu Pandurii (trebuia sa dea hent din juma’ de m la Popa, dar la Hora care atinge mingea din 4m nu e hent, samd)..la Viitorul (sa zicem ca e hent la faza cu Popa desi mingea initial vine din mana adversarului, dar a fost penalty pentru viitorul ?)…cu Astra penalty neacordat la Bawab..

 5. sikander

  Aveti dreptate in ce ziceți. Pe mine ma deranjează in schimb jocul echipei. Daca prestațiile ar fi ca in primul an al lui Regie, nu ar mai fi dubii cu privire la cine merita sa castige, iar la un 0-3, 0-4 ar fi chiar penibil sa te plângi de arbitraj, exceptând situatii gen astra-Steaua.

  1. xray Autor articol

   @sikander

   Ai o imagine idilică despre prestația din primul mandat cu Reghe. 🙂
   Nu e chiar așa. Aș zice chiar slabă față de Pandurii. De unde 0-3, 0-4 acasă la Pandurii? Doar Rădoi a reușit un 0-3.
   Vezi mai jos! Cel mai bun bilanț îl are Gâlcă

   Stoichita – antrenor
   31-03-2012 Pandurii – Steaua 1-1

   Reghe – antrenor
   21-10-2012 Pandurii – Steaua 0-0
   03-05-2013 Steaua – Pandurii 2-0
   23-11-2013 Pandurii – Steaua 1-1
   12-05-2014 Steaua – Pandurii 2-2

   Gâlcă – antrenor
   15-08-2014 Steaua -Pandurii 6-0
   15-03-2015 Pandurii – Steaua 3-1
   20-05-2015 Steaua -Pandurii 3-0 Cupa Ligii

   Rădoi – antrenor
   18-07-2015 Pandurii – Steaua 0-3
   25-10-2015 Steaua – Pandurii 1-1

   Reghe – antrenor
   30-03-2016 Pandurii – Steaua 0-1

 6. empyro

  @xray, chiar faceam un pariu cu un amic zilele trecute…ceva in gen: „Pe cat punem pariu ca xray acum cand l-a vazut scapat pe Galca (pt. moment de demitere) o va arunca? :)” Esti prea previzil omule. Cata vreme Galca o lua pe cocoasa pe linie si era dat de presa sigur demis, n-ai scos niciun cuvintel. 🙂

  Suntem obisnuiti cu tine. Chiar si ieri cand ai venit cu declaratia lui MM Stoica, „uitand” si de pasajul in care l-a mustrat parinteste pe noul favorit al sitelui, noul Einstein.

  Las’ ca-l ai pe @sigfried cu tine, numai ca atentie mare: iti propun sa-l cerit parinteste pt. ca nu respecta directia si are ce are cu Chipciu! Asa ceva nu se poate! Vezi bine cu zice MM despre Chipciu…

  Referitor la Edi Iordanescu… Probabil ca in universul tau, toti sunt obligati sa se inchine Stelei indiferent de situatie. Edi doar isi apara echipa, nu vad pana acum declaratii deplasate, ci doar poate putin mai fierbinti, situatie normala avand in vedere miza existenta. Nu te mai repezi sa lovesti in Edi, ca maine-poimaine vine la Steaua daca „mai lasa la greu” inca odata der Meister echipa si fuge dupa bani la arabi. Si stii ca atunci nu o sa mai stii cum sa-l lauzi pe Edi.

  1. xray Autor articol

   @Empyro

   Ok! Bagă și tu pariuri ca Șumudel, să nu rămâi asa un Nostradamus cu punga goală, cu ochii beliți pe opiniile altora ca pe butelie și cu gura răcită de pomană.
   Ia și un extraveral. Just în case că nu-ți iese prorocirea.

 7. empyro

  PS Pana una alta, Astra a aratat exact nivelul la care se afla Dinamo dandu-i 4, echipa pe care noi cu Einstein in teren n-am batut-o niciodata din 4 meciuri in acest sezon si le-am doua…o medie de 0,5 pe meci.

 8. empyro

  @sikander, la ora actuala Edi Iordanescu pare cel mai bun tanar antrenor roman. Lui Reghecampf i-a scazut enorm cota dupa aventura de la arabi. In acest al doilea mandat, numai in meciul de acasa cu Astra (2-0), jocul echipei a semanat cu cel din perioada 2012-2014. Incearca unii pe aici sa tot frece si sa spele, dar suporterul vede clar nivelul jocului. Parerea mea este ca si daca va castiga titlul, Steaua a dezamagit in acest sezon ca joc…si ca rezultate, pt. ca ramane rusinea din Europa.

  1. sikander

   @empyro

   Ai dreptate, doar ca eu nu am zis nimic de Iordănescu jr.

   M-am referit la toți plangaciosii, de la mironici la reje. Nu l-am urmarit pe Edi ca antrenor, cum nu urmaresc nici restul echipelor, decat in contextul unui meci cu Steaua, pentru ca nu ma intereseaza. Din ce am vazut in meciul in cauza cu pandurii, echipa lui Edi a arătat ca o epavă în comparație cu cea care domina pe mall-arena. Asta in contextul in care abordarea meciului de catre Reghe mi s-a părut ciudata, iar asta s-a vazut in jocul echipei, care părea un hamster pe rostită. Ex: chipciu titular SI capitan, ca sa-i garanteze o sedere trainica in teren, fortarea cu Marica, lipsa de inspiratie crasa la pauza si altele.

 9. empyro

  Rog insistent ca redactorul xray sa aduca probe pt. calomnia lansata la adresa lui Edi Iordanescu „ca ar fii declarat ca Steaua l-a furat”. Vreau un filmulet cu declaratia respectiva, daca exista! Dar nu exista, fiind doar o MINCIUNA aruncata de XRAY.

  Concret, MM Stoica nu s-a putut abtine de la vechile naravuri si a aruncat paie pe foc aiurea acuzand Pandurii ca ar fii fost „cea mai favorizata echipa de arbitraje in acest sezon”. Imi pun si eu intrebarea asta: daca ar fii un proces, cum ar demonstra Stoica acesta afirmatii? Daca in momentul de fata era oficial, trebuia sa raspunsa in fata unor comisii. De unde stie el asta? Cum a calculat el? Numai el stie. De fapt se bazeaza ca intotdeauna pe faptul ca niumeni nu verifica cu adevarat, dar ii da dreptate, doar ca spune el. Nu este de ieri de azi cunoscut faptul ca MM Stoica nu se suporta cu Narcis Raducan! Edi doar i-a raspuns, avand rezervele proprii in privinta lui Avram, si cam atat.

  Sigur, dezinformarile lui MM Stoica continua si cand acuza faptul ca”n-a mai vazut asa ceva” in cazul sapunaru. Mai sa fie…. Tu care esti in fotbal de peste 20 de ani, si care stii ca Sapunaru este la cel putin sa zicem al 20-lea spectacol de acest gen? Chiar asa? Pe bune? Supercupa Steaua – Rapid din 2006, 1-0, gol Oprita, MM declaratie „N-am mai vazut asa ceva, cineva sa-l opreasca pe Sapunaru…”.

  PS Redactore, dintre tine si Edi Iordanescu, unul sigur nu e stelist!

  1. xray Autor articol

   @mpyro.
   Ne vedem în Curtea de la Haga pe speță! 🙂
   Până atunci ia lecții de înteles un text. Ala cu Iordănescu.

   PS
   Userule, pentru cultura ta forumistică, în comentarii sunt „regular user”, ca tine, nu redactor și opinez ce vrea mușchiul meu, nu retina ta! Cum toți au această libertate fără a da socotelă sau explicații, probe, filme, amprente… „procurorului de serviciu”.

  2. vitto

   empyro,
   asa …. ca intre specialisti ….. asculta-ma pe mine ca ma pricep: edi este slab…..mai are mult pana departe!

   iar infatuat este pana la cer……..si chiar dincolo de el…..

   umflatul de narcis este un mascarici ….a-l pune in antiteza cu mm este o enormitate ….. si cu tinta directa: lasa-l pe mm in pace, caci el este omul care ne trebuie! tu-l critici pe mm si ii faci ode lu’ alde iedi bamboo?

 10. empyro

  Adica arunci cu galeti de rahat in fiul unei glorii a Stelei, doar pt. ca are tupeul sa-si doreasca sa invinga Steaua intr-o competitie sportiva. Este o mare diferenta intre o opine si o minciuna! Iar ceea ce ai afirmat mai sus despre Edi Iordanescu este o minciuna, menita sa contribuie si mai mult la propaganda ta zilnica becalista.

  Aici nu vorbim de ceea ce deduce fiecare dintre noi dintr-un text sau altul. Ca in acest fel fiecare concluzioneaza ce-l taie capul si ajunge sa bage torente de rahat peste tot ce nu-i convine. Aici exista niste reguli! Fara dovezi reale, nu te bagi in afirmatii tampite, doar ca atat ai inteles tu! Aici este vorba despre niste jigniri grave aduse unui stelist adevarat, nu despre legaturi cu Einstein si Zidane care provoaca rasul curcilor.

  Cum ai ajuns sa-ti permiti sa-ti bati joc in asa fel de Edi Iordanescu, fiul unui om care este sfant pt. acest club?! Ai vazut ca nu mai este nimeni aici care sa faca ordine, nu?

  Asta nu e siteul tau! Nu l-ai creat tu, nu ai platit nimic pt. buna lui functionare, esti doar un profitor si atat. Nu esti un stelist, asta e evident, esti doar un becalist! numai ala arunca cu rahat in oricine doar ca sa-si atinga scopurlle.

  Cine esti tu sa-i spui lui Edi „Sa-ti fie rusine!”?!!!! Rusine sa-ti fie tie pt. scuipatul aruncat din nou pe emblema acestui club!

  1. xray Autor articol

   @ empyro

   „Gălețile de rahat” sunt doar în logica ta de obișnuit al lor când cineva nu cântă după cum ți-e de „fin” timpanul.
   „Gingășiile” tale față de Gâlcă, Rădoi, Stanciu, Chipciu, sa ma opresc numai la ultimele, cei care au făcut și fac ceva pentru Steaua, sunt direct de mască de gaze.

   Îți recomand să-ți iei pulsul înainte de a mai mai abera buruienos despre mine pe tema asta ca un evadat de la Balăceanca. Ai băut apă caldă?

   PS. Da tu cine pana corbului ești să mă intrebi pe mine cine sunt? Nu-mi răspunde că știu.

  2. vitto

   @empyro
   ce formulare …..” fiul unei mari glorii a Stelei” …… mda ….. sa nu ma pornesc eu sa zic vreo cateva de „marea glorie” …… generalu’ parlamentar …… pajul lui oprea …….. fiul maretei glorii are nume si renume….. este IEDI BAMBOO!

 11. empyro

  Criticile din punct de vedere sportiv nu inseamna jigniri sau calomnii!

  Repet si acum fara sa ma ascund: Galca si Radoi sunt cei mai slabi antrenori din istoria Stelei, desi au fost doi jucatori mari ai acestei echipe. Ca antrenori insa au distrus toata munca lui Reghecampf din intervalul 2012-2014.

  Chipciu (in trecut) si Stanciu (in prezent) sunt doi jucator talentati dar in acelasi timp si doi dintre cei mai umflati fotbalisti din istoria acestui club! Contributiile europene ale celor doi impreuna nu sunt nici pe sfertul contributiei europene aduse de Banel Nicolita pt. Steaua!

  Nu ma intereseaza parerea ta sportiva despre Edi Iordanescu. Dar nu pot sa tac cand il acuzi de ceea ce nu a facut. N-am zis nimic de faptul ca te-ai legat de Hagi atata vreme cat ai facut-o privind o declaratie care tine de orientare sportiva si atat.

  1. vitto

   @empyro
   iedi a facut ceva normal: nu s-a dat la o parte nici cu astra, nici cu steaua! normalitatea nu trebuie urcata pe un munte de elogii!

   da’ in orice caz, domnu’ iedi vorbeste cam mult despre steaua …. parca asa imi pare mie! iar jocul prestat de pandurii in meciul direct poate fi usor catalogat drept golanesc!

 12. empyro

  PS Ca raspuns la al tau PS… Nu ma intereseaza numele tau! „Cine esti” area sensul de „cum iti permiti” in contextul respectiv. Acum 3 zile l-ai jignit grav si neprovocat si pe probabil cel mai inteligent om care a discutat vreodata pe acest site (@dionis).

  @@@ Achtung! Edi Iordanescu nu e Sumudica, nu e un clovn care sa fie luat la misto pe site de niste copii!

 13. empyro

  Schimband subiectul, vreau sa atrag atentia asupra unei noi magarii pe care o face din nou acest Sumudica.

  Nu ma atac de usor ca altii cand face pe clovnul, consider asta si ca o reactie la anii in care si Becali, si MM Stoica si nu numai si-au luat permanent la misto adversarii de competitie. Stiu de asemenea din surse sigure ca Sumudica in 2008 cand antrena Progresul a pariat o suma mare impotriva propriei echipe, intr-un meci contra Otopeniului… Banuiesc ca un jucator inrait de cazinouri si pariuri este mereu in foame de bani si nu ar fi exclus ca presa sa-i dea ceva malai pt. a provoca scandal.

  Dar prost nu e. Se vede limpede cum incearca sa-si creeze un razboi cu familia Iordanescu.

  Referitor la Edi: Fac pariu cu oricine ca daca va rata titlul, va uita de acuzele la adresa cuplului Avram – Comanescu de la meciul Pandurii – Steaua, si-l va acuza pe Edi ca a cedat punctele Stelei. Ar face asa si in cazul lui Hagi, dar popularitatea prea mare printre romani a acestuia din urma i-ar putea fii fatala… stie, ca nu e prost.

  Referitor la Puiu: Stie prea bine ca acesta ca selectioner desi nu e ca Piturca, nici departe de el nu este. Este suficient de incapatanat si nu suporta sa selectioneze un jucator atunci cand presa il cere cu insistenta acolo (isi aminteste cineva cazul Aliuta din 2003?). Cazul de fata este cel al lui Alibec. Fara doar si poate, varful Astrei este in cea mai bune forma din cariera sa si merita convocarea pt. EURO. Dar lui Sumudica i se rupe de durerea lui Alibec, daca va fii lasat acasa, dorindu-si ca acest lucru sa sa-ntample ca sa aiba apoi pretexte de scandal contra lui Iordanescu. Stie prea bine ca dupa afirmatii de genul celei din aceasta seara „Numai cei care nu sunt sanatosi la cap nu-l convoaca… etc” sansele ca Alibec sa ramana acasa cresc considerabil! Daca antrenor era Piti, puteai deja sa-i pui cruce, asa hai ca se mai spera… Pe langa asta, Alibec, evident nu prea inteligent, si sigur instruit de Sumudica, ii raspunde ironic lui Iordanescu privind greutatea sa…

  Va rog sa ma contraziceti, daca exagerez.

 14. xray Autor articol

  @Empyro

  Hai ca deja m-ai plictisit cu aberațiile și invențiile ținute langa pe tema Edi! Ești nevorbit?
  Ți-am mai spus, fii jurist la tine acasa și la firma care te plătește, nu bate câmpii pe aici cu mine ca procurorul virtualului.

  Noapte bună!

  PS. Ca fapt divers, mdionos, „cel mai inteligent om de pe site” cum îl impresariezi tu, m-a jignit. Eu doar i-am replicat cu o metafora muzicală „Plutașul de pe Bistrița”.

  Mare jurist, „Plutașul de pe Bistrița” este o operă muzicală scrisă de Nicolae Kirculescu, nu o jignire! Bagă o geană aici și ia cultură, nu mai bate praful de pe toba.

  Asta ca să poți dormi liniștit, că de înțeles nu ai nici o șansă. 🙂

 15. maou

  @Empyro
  Ai dreptate, bufonula sta de Ninel mereu isi gaseste scuze de genul, practic tot ce se intampla negativ la echipa e vina altcuiva. Sa fim seriosi, vorbim despre un antrenor care nu a terminat vreun campionat cap-coada la aceeasi echipa. Sunt convins ca n-o sa muste nimeni momeala, pariorul asta e cunoscut de toata lumea, eu cel putin as fii suprins.

  Apropo, ti-a placut piesa de teatru de aseara ? Caprele lui Sumudica, ca tot se gandeste Negoita sa scape de cainii de pe sigla, 2 capre zic ca s-ar potrivi mai bine. In ce hal au ajuns dinamovistii, sa-l aplaude pe maimutoiul asta de Sumudica dupa ce i-a umilit chiar la ei acasa, totul cu speranta ca Steaua n-o sa ia titlul.

  1. joga-bonito

   @ maou
   Mama, ce se mai pupau si se mai felicitau fundasii lui dinam0 cu Alibec la sfarsitul partidei. Trebuie sa fim tampiti sa nu-i batem duminica viitoare. N-avem nici o scuza.

   Am un feeling ca Astra se va incurca de Pandurii sau ASA.

 16. naiyba

  @empyro si xray mai aveti putin si iesiti pe „interval”.

  @acelasi feeling il am si eu ca Astra ar trebui sa se incurce insa parerea mea este ca mai importante sunt adversarele; si cum vor juca ele impotriva Astrei. Iar noi trebuie sa imbunatatim un pic jocul pt putea castiga toate meciurile.

  Forza Steaua! In mod normal nu ar trebui sa avem probleme cu ASA, chiar daca jumulica i-a bagat putin limba in ureche lui mutulica spaima ospatarilor in speranta ca ii va putea motiva pe jucatorii ASA-ului. Vezi domne mutulica ar vrea sa joace in ucl, s-a trezit si asta la 36 de ani.

 17. alexandru-h

  Dinamo a pierdut pentru ca e o echipa slaba de tot si pentru ca Sumudica e cel mai bun antrenor din Romania. Sper sa il vedem vreodata la Steaua, mi-e dor sa ajungem si noi in primaveri europene…

Lasă un răspuns