Liga 1 – Play off: FC Steaua 0-1 CSU Craiova.

de | mai 19, 2021

Grădinița” Stelei formată majoritar din copii de 16, 17 și 18 ani a fost învinsă de o gafă a „veteranului” de 24 ani, căpitanul de conjunctură Dragoș Nedelcu. Altfel a fost un meci fără istoric și importanță pentru steliști în economia Play off-ului. Roș-albaștrii erau deja matematic vicecampioni, pentru a 5-a oară în ultimele 6 sezoane, ceea ce este o performanță pentru Liga 1, dar și un lanț de greșeli și conjucturi nefavorabile care ne-au suflat de titlul.

Cu toată amărăciunea ratării titlului, trebuie să vedem și partea plină a paharului. Nu trebuie să uităm că în ultimii 9 ani, FC Steaua a dominat campionatul prin constanța sa la vârful competiției. Steaua cucerit 3 titluri și de 5 ori a fost vicecampioană, o performanță fără precedent Liga 1! Nici măcar la CFR Cluj, cea care a cucerit 4 titluri consecutive în aceeași perioadă de timp. Recordul îl deține tot Steaua, care în perioada 1989-1998 (tot în 9 sezoane) a cucerit 6 titluri (1992-1998) și de 3 ori a fost vicecampioană (1989-1992).

Ce suporter din România se poate mândri cu așa ceva? Vreun dinamovist? Vreun rapidist? În nici un caz!!!

FORZA STEAUA!❤?

X Ray

?⚽️?Derby-ul rundei a 9-a din Play-off-ul Ligii 1, de azi, 18 mai 2021, dintre FC Steaua și CSU Craiova, a ajuns un meci lipsit de orice miză pentru roș-albaștri. Prin victoria de aseară de la Botoșani, CFR Cluj este matematic campioană, iar Steaua nu mai poate pierde locul 2, poziție pe care este „campioană” în Liga1.

În ultimele 6 sezoane de Liga 1, cele cu sistem Play off/Play out, Steaua a fost de 5 ori vicecampioană! Glumind un pic, am putea spune de hegemonia roș-albastră la locul 2! Sigur, este gustul amar al ratării titlui de 6 ani la rând, dar și a ocupa locul 2 de 5 ori în 6 sezoane consecutive nu a fost la îndemâna niciunei echipe din prima ligă!

Singura consolare la trofee din acest sezon o va aduce Florin Tănase. Căpitanul Stelei nu are cum să rateze titlul de golgheter al campionatului.

FORZA STEAUA!❤?

X Ray

71 de comentarii la „Liga 1 – Play off: FC Steaua 0-1 CSU Craiova.

  1. alex-0101

    Sper sa piardă și acest meci și următorul , sa ajungă sa jucam baraj de liga satelor sa l sature de meleoane pe oierul din loja …
    ggB ești un mare c.a.c.a.t și sper sa plătești pt toate prostiile pe care le ai făcut la echipa ..
    Știam ca e prost , fariseu ca el bagă bani etc dar sa susții cu atâta înverșunare ca nu ești STEAUA ci “faci ce spune becali” meriți falimentul .. sper sa pierzi tot jegule ! Mimi ia ți cutia și pleacă sub pod 🙂 poate cei din crrapid vor sa ți dea o șansa :)))

    5
    2
  2. bucur

    Echipa joaca iarasi …”acasa” la Giurgiu ! Este una dintre cauze, f. serioasa, pentru ratarea titlului si in acest an. O alta cauza este cea a accidentarilor in lant( nemaivorbind despre plecarea lui Man). Nici convocarea celor mai importanti jucatori la echipele nationale (parca vreo 8) nu ne-a avantajat nici in acest an(de fiecare data jocul echipei se inrautateste la venirea de la loturi). Apoi subtirimea bancii de rezerve unde daca nu ai jucatori consacrati si determinanti nu ai cum sa obtii performanta(la CFR au intrat aseara de pe banca : Rondon, Hoban, Chipciu, Pereira, iar la noi, cine ???). Nemaivorbind de unele gafe, lipsa de forma la unii jucatori etc… Avand in suflet tristetea si dezamagirea, putem spune ca fara ghinionul accidentarilor, plecarii de pe Arena Nationala, participarii la „nationale” si subtirimea bancii de rezerve reprezinta cauze certe ale pierderii titlului. Poate anul viitor mai invata si Becali cate ceva …..

  3. decebal22

    @x Ray -nota 10 pentru titlu” Fc Steaua campioana locului 2″
    @Bucur-Ciobanul nu va invata niciodata din greseli.
    Ce pretentii sa ai de la el cand toata viata a avut un singur scop-banii.Curand nu mai pupam noi un titlu de campioni.La anul e randul lui Sepsi si iarasi o ia ciobandante in freza.La un moment dat devine rutina si incepe sa fie obositor sa tot astepti an de an ca poate castigam si noi ceva.

    1. bucur

      @decebal22 – asa a si declarat patronul Stelei de nenumarate ori : interes primordial partea financiara prin vanzare de jucatori tineri in formare…. Da, de acord, dar noi, suporterii stelisti, dorim si performanta pornind de la castigarea titlului de campioana etc Acum, dupa aceasta noua dezamagire, ar fi cazul ca macar de ar avansa cat mai mult in competitia europeana la care avem dreptul, si anume…. Conference League, pornind din turul 2; ( e o competitie in care daca trece de tururi se vor forma grupe cu 32 de echipe, impartite in 8 serii de câte 4 cluburi ) etc….. Poate se rezolva cu accidentarile , ne intarim in vara cu 4-5 fotbalisti buni si, cine stie, avansam pana in finala…. „Europa Conference League „….. 🙂

      2
      3
  4. Badicel Razvan

    Hai sa o iau altcumva.. mai bine asta ma.. ca asta se ia la trântă cu toată lumea pentru echipa lui, nu o sa înghită niciodată prostiile lu Becali , decât tot ce am avut în ultimii ani.. Hai cu Sumudica :).

    4
    3
  5. adrian paunescu

    Șumudică este un antrenor excelent și o persoană care poate să dialogheze cu al nostru (fără ghinimele).
    Mai bun mediator era doar Oli….
    Să fim mulțumiți că vom obține, anii ce vor să vină, aproape totul…pe plan intern .
    Rămâne de văzut, strategia din competițiile europene

    8
    6
  6. red-star

    Baaaaaa voi va auziti ce debitati aici? Jegu asta de sumudica a „muit” Steaua cu orice ocazie si voi il doriti la echipa pe care o considerati Steaua? Asta arata ca voi nu sunteti stelisti, penibililor! Forza Steaua, sambata facem primul pas spre liga II!

    10
    26
  7. adrian paunescu

    Șumudică nu va avea succes la noi, intr-un singur scenariu : din cauza ieșiri din pandemie…
    Sper ca galeria să treacă peste tot ceea ce s-a întâmplat și nici Șumudică să nu-și toarne cenușă în cap (să pupe steaguri).
    Nu e timp pentru regrete !
    E doar pentru speranță către performanțe !
    Vă salut pe toți care simțiți stilistul și pe ceilalți vizitatori mai ….sceptici !

    6
    6
  8. Gosu

    @red-star
    ce chizda ma-tii prim pas faceti voi ma ? Voi sunteti niste cersetori demni de aia din Paris. Cretinul de Oprita parca a jucat si pe la Dinamo si pe la Petrolul, asa-i ? Iar Miu hai ca mi-aduc eu aminte mai bine, avea treaba cu Lazariuc in niciun caz cu fotbalul. Legendele toamnei lu’ talpan.
    Echipa asta a actuala – FCSB- a ajuns o rusine ba, dar nu mai mare in comparatie cu cacatul pe care l-ai inghitit tu cu aia care consuma inutil bani.

    17
    9
  9. Gosu

    bai korado tata ce atata hahaieli ?
    „Steaua-Astra 1-0 (1-0) 2016
    Korado replied to Virgil’s topic in Meciurile Stelei
    Sunt curios in tactica cine il inlocuieste pe Stanciu, daca este victorie se prevede un titlu nou…usor usor se construieste :-)”
    Asta erai tu bai grandiosule. Acum esti cu Sudul la tulpinile grele ale lui talpan asa-i ?
    Baga-v-as sarma in nas la toti necioplitii care v-ati aruncat in cacat inainte de vreme. Ai voie tatic sa te duci si sa alegi ce vrei tu in viata, dar cand stau asa si ma intreb ce pula mea are Oprita si nu are Sumi parca imi vine sa vomit. Amandoi sunt niste cacati. Iar in locul tau m-as mai intreba de ce a fost mazilit Laca, tata. Stii de Laca ? Simbolul Stelei bobi-san.

  10. Gosu

    bai korado tata ce atata hahaieli ?
    „Steaua-Astra 1-0 (1-0) 2016
    Korado replied to Virgil’s topic in Meciurile Stelei
    Sunt curios in tactica cine il inlocuieste pe Stanciu, daca este victorie se prevede un titlu nou…usor usor se construieste :-)”
    Asta erai tu bai grandiosule. Acum esti cu Sudul la tulpinile grele ale lui talpan asa-i ?
    Baga,-v,-as sarma in nas la toti necioplitii care v-ati aruncat in c,acat inainte de vreme. Ai voie tatic sa te duci si sa alegi ce vrei tu in viata, dar cand stau asa si ma intreb ce bula mea are Oprita si nu are Sumi parca imi vine sa vomit. Amandoi sunt niste l.abari. Iar in locul tau m-as mai intreba de ce a fost mazilit Laca, tata. Stii de Laca ? Simbolul Stelei bobi-san.

    11
    3
  11. alex-0101

    Pe mine nu ma deranjează antrenorul sumudica ci ceea ce a spus de a lungul timpului despre club e păcat pt ca gura bate curul iar ninel și a luat palme pana acum datorită ieșirilor sale de șatra ..
    Olaroiu ce plm are , e telefonul închis ? Și el e liber de contract … preferam sa aud “am încercat sa l aduc pe Oli dar a refuzat și am recurs la varianta sumudica” ..
    Pt performanța trebuie 3 lucruri : lot , preparator și antrenor ! Dacă berbecul aduce minim 2 fundași centrali , un fundaș dreapta, un mijlocaș la închidere și doi atacanți și sa spunem ca pleacă tanase și vine Budescu Ninel împreuna cu Tomy vor rupe mămăliga 1 , nu știu in Europa dar la cât de slaba e liga 1 noi suntem prostii proștilor ca nu am câștigat titlu , de asta ma oftic de asta îmi vine sa i rup capu’ berbecului pt ca in loc sa facă transferuri după plecarea lui MAN a făcut ce știe el mai bine , sabotarea echipei
    Mai trebuie un lucru , plecarea mm ului , eu cred ca mm îl influentează pe berbec in foarte multe lucruri (parca el era cu Nedelcu fundaș central ) ..
    Acum ca o gluma dacă ninel semnează poate îl revitalizează pe Coman in fond corsicană vorbesc amândoi …
    In rest tradiționalul “Guie Migi” !!!

    4
    3
    1. Tudz

      @alex-0101

      Uite ce a spus ciobanul de Oli, azi dimineata:

      Gigi Becali i-a transmis lui Cosmin Olăroiu, antrenorul care și-a luat țeapă de la Jiangsu Suning după ce echipa s-a desființat, că are ușile deschise la FCSB și poate veni oricând dorește el.

      „Olăroiu da, dar nu vine el. El are mulți bani și nu vine. Ce să îi zic lui Olăroiu? Bă, Oli, vii la mine, îmi e și rușine. La Oli e altceva! Dacă Oli vrea să vină pune mâna pe telefon: «Gigi vin antrenor la tine»”, a mai spus Gigi Becali.

      2
      2
  12. adrian0808

    Sumudica nu vine. A confirmat la digi.
    Ciobanul retardat iar s-a umplut de rahat.

    Machidoni sunt o specie de oameni spurcata la gura și foarte prosti. Fanfaroni, lăudărosi și care au impresia ca se pricep la toate.

    9
    2
  13. adrian0808

    Revine Vintila….
    În mod normal nici un alt antrenor fie și începător nu ar trebui sa semneze cu ciobanul…
    Toni piatra a rezistat eroic… și-a făcut stagiatura… Sa vedem unde va antrena în continuare…
    Poate pleacă și neubert…

    3
    5
  14. alex-0101

    Dacă și ninel refuza colaborarea cu stăpânul e clară treaba :))
    Hai cu Vintilă , hai cu un secund spre titlu … sus pe maibac , forța finanțatorul … urâta specie becali !

    2
    1
  15. Tudz

    Gigi Becali, negocieri pentru noul antrenor de la FCSB!

    „Am un antrenor în fața mea, dar nu vă spun vouă cine e. Abia a venit antrenorul la discuții. Degeaba veniți aici, că am mai multe ieșiri prin care poate pleca. Vă spun ceva, după ce pun antrenorul asta, o să îmi schimb numărul de telefon. Gata. Nu mai vorbesc! Va fi un antrenor 500%! Nu mă mai bag. Și nu doar că nu mă mai bag, ci nu mai răspund nici la telefon. Îi spun că obiectivul sunt banii și jucătorii tineri.”

    Oare peste cine nu s-ar băga ciobanul în afară de Mircea Lucescu sau Olăroiu. Deja ei sunt excluși din listă. :))

    2
    1
  16. ronix2003

    Ciobanul si-a invatat lectia, in sfarsit, dupa 6 ani de experimente esuate si a adus un antrenor cu experienta care si-a demonstrat priceperea si valoarea la alte echipe. Unul capabil sa tina un vestiar in frau si care nu apleaca urechea la indicatiile din sms.

    Teapa! :)))))))))))))))
    L-a adus inapoi pe Dica, bai! Uraaaa!

    A promis ca nu mai apare in public, fiindca Nicolae are telefonul incarcat si e baiat finut, cu obraz subtire, adica nu comenteaza deciziile stapanului in presa. S-a ars o data saracu cand a incercat sa faca pe antrenorul si a fost dat afara, acum are sigur clauza de slujitor devotat.

    Doar moartea ciobanului mai salveaza echipa asta…

    7
    1
  17. alex-0101

    Eu v am spus ca berbecul vrea desființarea echipei , cum plm sa l iei pe Dica când in perioada lui echipa câștiga meciurile datorită individualităților !? Nu tu trasee de joc, nimic!
    Mai bine îl păstra pe Petrea , echipa a arătat bine in mandatul lui , banca a fost jalnica altfel echipa nu rata titlul …. sa l dai pe Petrea carea ți a adus cupa , ai prestat cel mai bun joc din ultimii 6 ani și sa l aduci pe dica asta înseamnă sa fii trecut de prost …
    mai bine încerca cu croitoru de la Botoșani sau poienaru dacă voia experimente , măcar aia au arătat ca s antrenori de locurile 4-5 fără un lot extraordinar

    7
    4
  18. alexandru-h

    Solutia e clara – il muti pe Vintila la echipa 1 si apoi pe Petrea la echipa a 2-a. Dupa un an, faci rocada – Petrea si-a revenit din stres iar Vintila are nevoie de o perioada de liniste. Si repeti an de an treaba.

    5
    7
  19. Tudz

    BREAKING NEWS | Variantele Marius Șumudică și Nicolae Dică au picat, iar Gigi Becali are un nou favorit: Marius Croitoru, tehnicianul celor de la FC Botoșani.

    O sa refuze si el cu siguranta. 🙂

    5
    2
  20. decebal22

    Cum am mai spus ,el ciobandante o sa aduca doar ciurucuri de jucatori si antrenor care face ce spune Becali.E bun sa se laude sa dea bine la presa si la urma fasiie ca o besina imputita.Aceleasi lucruri an de an,cred ca tot mai rau o ia pe aratura.

    7
    1
  21. quark

    loviti de covid, de accidentarile interminabile, cu un cuplu de fundasi centrali de o mediocritate crasa, cu jucatori plimbati pe cate 5 posturi, fara numar 9, fara intariri in mercato, fara banca de rezerve, cu acel cineva care i-a tras de volan lui Petrea tot sezonul – am fost in carti la titlu pana aproape de final

    a descoperit si Panduru roata:

    „De ce nu te duci la Olăroiu? De ce nu îi dai un milion de euro pe an şi îţi garantează titlul? Îţi garantează că jucătorii sunt mai buni şi poţi să îi vinzi pe bani mai mulţi. Care e problema că îi dai un milion salariul ?
    Dar nu te interesează banii ăştia. Ție ţi se par bani pierduţi, că nu mai poţi să te joci”

  22. Gosu

    Panduru habar nu are ce vorbeste, se vede ca e nul ca antrenor. Nimeni nu iti poate garanta nimic.
    Asta nu inseamna ca asta nu se sclerozeaza mai tare de la an la an. A ajuns sa minimizeze rolul antrenorului complet.
    Am mai zis-o pacat de Piatra. Faptul ca a terminat pe doi e una, felul in care a facut-o si cu ce numar de puncte si in ce conditii e alta. Asta e , ne intoarcem la un Vintila la un Nicky Dica , gasim noi ceva. Iaca si Croitoru a intrat in carti.
    Mai trist e ca a ajuns cumva sa ajunga un subiect de mila ca scoate un milion din buzunar sa faca nu stiu ce. Mai ca sa ne para rau pentru el si averea fetelor.

    8
    1
  23. adi i.

    M-a gândesc după cum reacționează Gigi anunțând atâția antrenori unul după altul , când normal după ce ai semnat îl prezinți ca nou antrenor al stelei, m-a gândesc ca este bolnav rău la cap numai ca boala lui evoluează lent prea lent pt noi . Dacă mai rămâne încă 10 ani cred ca ne bagă pe toți in pământ . Cred ca nu trebuie sa ne rugam sa vina un antrenor bun ci mai degrabă ca Gigi sa cumpere jucatori buni, sa trimită un prim 11 închegat si schimbări inspirate la pauza pe toată perioada campionatului …. așa văd eu cheia succesului la noi, de fapt unica noastră șansa si așa alegerea unui antrenor va fi o bagatela pt noi exact ca pt Gigi

  24. quark

    Dinu Todoran ? Really ?

    speram ca aceasta sa fie faza finala a nebuniei si fetele + ginerele sa ia cat mai curand decizia justa si logica: sa-l cazeze pe acest om intr-un ‘hotel’ de 5* pe undeva prin Socola

    11
  25. Gosu

    E ce trebuie 🙂 Asta sincer merita invatat si memorat : cat de grava e situatia cu umilirea antrenorilor. Dinu Todoran n-a fost suficient de bun nici macar sa depaseasca conditia de jucator la echipe modeste din Romania.

  26. alexandru-h

    Nu am nicio problema cu omul – daca a fost ofertat, ar fi si fraier sa zica nu.

    Problema e la Jiji. Deci sa recapitulam: voia sa-l puna antrenor la Academie. Dar a fost sunat si… era la biserica, asa ca a fost pus antrenor principal. Pai sa ma scuzati, daca era intr-o baie turceasca, ce-l faceau? Maseur?

    9
    2
    1. alex-0101

      Man , serios ? Nu te mai întreba , omul are probleme grave de la tămâie combinata cu brânza …
      E atât de penibil ce face acest dobitoc încât dacă varianta asta e adevarata nu am la ce sa ma uit sezonul viitor…
      am mai spus , pt binele nostru ori se pensionează ori pierde palmares și atunci știm una și buna , rațiunea e un termen departe de cioban … mai trist sunt lichelele de lângă el ca l asculta și l susțin , oameni fără demnitate , fără coloana vertebrală și mai sunt și pe aici ce susțin ca el e “stăpânul”, efectiv tot ce produce acest dobitoc acum e accelerarea către distrugere…

  27. alex-0101

    Eu un lucru nu l înțeleg , suporterii din București ce plm fac !? Marea peluza Nord in frunte cu mustață ce face ? Pai de când a declarat berbecul ca l a numit pe noul antrenor in fata locuinței trebuiau sa protesteze băieții și din m** e becali nu ar fi trebuit scos sau se temn unii ca rămân fără finanțare ?
    Dacă nu exista in partea cealaltă un Talpan cu declarații de neam prost plus un proiect serios altfel era treaba acum …

    2
    2
  28. Gosu

    @alex-0101, tu erai calare peste el acolo in Pipera , asa-i ?
    Hai sa pastram mai ponderata treaba asta cu scosul castanelor din foc cu mana altora.
    Cand erau si raii de prin alte puncte cardinale mi-aduc aminte doar de niste banere si niste selfie-uri cu degetul aratator spre gardul casei ciobanului. Deci iarasi te intreb ce vrei tu ? 🙂

  29. alex-0101

    @ Gosu
    Dacă s ar organiza un protest cu o data anume cu siguranța voi veni , nu e berbecul stăpânul absolut sa mi fie frica sa i zic M.u.i.e și in acest fel vede ca nu suntem 200!
    Ce vreau eu !? Dacă aceasta este echipa ce a continuat activitatea sportiva a Stelei pe plan fotbalist înseamnă ca e cea mai iubita echipa din România , unde i peluza nord sau “mixul” tornado ? Știu ca unii se pricep cu pixul dar când vine vorba despre o acțiune se lamentează.. ma așteptăm de la mustață fiind lider de galerie sa strângă rapid ceva oameni și sa meargă n Pipera pt a protesta , din Iași e mai greu sa fac ceva ….
    Nu se poate sa susții cu tărie ca ți pasa de club și efectiv sa nu faci nimic împotriva asta și ultimele amenințări ale ciobanului cu a rezolva lucrurile in 2 feluri “mod tradițional” sau “miliție” este de a dreptul noaptea minții … cum plm îl lăsam pe acest șobolan infect sa ne calce n picioare ?

    1. robson

      @alex-0101 După ameninţările lui Becali şi după ce ciobanul i-a mai şi amintit că l-a ajutat în puşcărie, Mustaţă a dat-o la întors, că el îi e recunoscător, iar acum dă vina pe MM pentru noul antrenor, deşi e evident pentru toată lumea că oierul l-a ales.

  30. decebal22

    Da cine p_l_ o auzit de Dinu Todoran ca antrenor?Asta vine din liga a3-a??
    Mare e gradina prostilor.Anul viitor ne batem cu Dinamo in playout.Grav ciobane ,la nr.3 (ospiciu)este inca loc.

  31. quark

    sfarsit de sezon, ciobanul competent a bifat toate obiectivele:
    – calificarea in grupele EL – solved !
    – titlul de campion – solved !
    – Cupa Romaniai – solved !
    – Supercupa – solved !
    – stoparea bugetarilor receent infiintati – solved !
    – aducerea unui antrenor top pentru noul sezon – solved !

    si asa, an dupa an, individul iresponsabil reuseste sa omoare pasiunea…

    4
    1
    1. keyser-soze

      @alex, care Steaua, bre. Steaua e în liga 1 din 1947. Tu te referi la echipa armatei, unitatea militara înființată în 2017.
      Sa revenim la Dinu Todoran. Nu e antrenor de Steaua, nu are experienta…si nu cred ca va fi el antrenor. Eu cred ca Pintilii va antrena echipa. Am citit câteva comentarii pe aici legat de experienta lui Todoran ca antrenor și jucător. Eu sper sa fie un DelBosque. Prima echipa din cariera lui ca antrenor principal a fost… Real Madrid. Pana atunci fusese antrenor la Real Madrid la juniori și interimar vreo 10-11 meciuri fără rezultate deosebite. La fel au fost și olaroiu, Reghe, zenga…cu zero experienta.
      Bine, eu sper….dar cam atât ?

      10
      1
  32. decebal22

    „Gigi Becali, promisiune pentru fani: ”Câștigăm Conference League. Anul acesta am fost subțirei!”
    Ultima parte a frazei are dreptate ,dar ce spune la inceput e inca o prostie debitata de mintea lui luminata.

Lasă un răspuns