[Video] Thriller „Dansând cu câinii”. Derby adjudecat de roș-albaștri!

Thriller-ul Steaua 3-2 Dinamo!”Dansând cu câinii” pe Arena Națională

⚽️🏆Clasamentul Ligii 1, după 6 etape și peste două săptămâni de luptă cu noul coronavirus, dusă de 15 jucători steliști și 7 membri din staff-ul roș-albaștrilor. Steaua din Liga 1 a anunțat oficial primele cazuri de infectare cu coronavirus pe data de 15 septembrie 2020.

Urmează o pauză competițională în Liga 1 pentru meciurile echipelor naționale. Roș-albaștrii pot profita de această întrerupere pentru a recupera fizic perioada de carantină și tratamente antiCOVID-19.

X Ray

Cronica FCSB: Derby adjudecat de roș-albaștri!

by FCSB

Derby adjudecat de roș-albaștri!>

FCSB a câștigat un nou Derby, scor 3-2, în condițiile în care situația roș-albaștrilor era una complicată, cei mai mulți dintre fotbaliștii noștri revenind după o perioadă lungă de inactivitate, cauzată de infectarea cu COVID-19

”Dubla” lui Tănase (8 și 76) și reușita lui Iulian Cristea (17) i-au ajutat pe roș-albaștri să treacă de eterna rivală, care a punctat prin Valle (26) și Nemec (42).

Meciul de pe Arena Națională a fost unul special, jucătorii noștri demonstrând faptul că spiritul de luptă este cel care învinge întotdeauna, în pofida tuturor dificultăților prin care poate trece o echipă.

FCSB îi felicită pe jucători și pe toți membrii staff-ului pentru victorie, dar mai ales pentru eforturile extraordinare depuse pentru a pregăti acest joc, atât de așteptat de toată suflarea roș-albastră!

FCSB – DINAMO 3-2 (2-2)
Au marcat: Tănase 8 și 76, Cristea 17/ Valle 26, Nemec 42

FCSB: Vlad – Creţu, Cristea, Miron, Panţîru – Perianu (Popescu ’46), Popescu, Tănase – Man (Şut ’83), Buş (Buziuc ’46), Moruţan (Vînă ’77). Antrenor: Anton Petrea

Dinamo: Mejias – Gonzales, Puljic, Grigore, Lopez – Răuţă, Gol (Fabbrini ’79) – Camara, Borja Valle, Mihaiu (Sorescu ’23) – Nemec. Antrenor: Cosmin Contra.

Cartonaşe galbene: Tănase ’16, Panţîru ’25, Petrea ’68, Popescu ’61, Man ’82, Vlad ‘90+1, Buziuc ‘90+1 / Camara ’16, Borja Valle ’29, Gol ’52, Răuţă ‘70

Cartonaşe roşii: Lopez ’75, Răuţă ‘90+1.

GALERIE FOTO STEAUA DINAMO 3-2

FCSB - DINAMO 3-2

Sursa: www.fcsb.ro

Lasă un răspuns