FCSTEAUA.RO

VIDEO. Talpan sărac cu DUCU. Ducu Petre

Dialog incredibil între Florin Talpan și un coleg de la CSA ,colonelul Ducu Petrea: “Mi-ai rupt cămașa și țineam foarte mult la ea”

Scandalul dintre Florin Talpan și colonelul Ducu Petre, cel care conduce secțiile de sporturi individuale ale CSA Steaua, continuă, după ce juristul Stelei a depus plângere penală împotriva lui Ducu Petre pentru că ar fi fost agresat.

Sufocat de onoare, Talpan și-a înregistrat colegul de club într-o convorbire privată și apoi a dat înregistrarea  la suporteri, aplaudacii lui, care au publicat-o pe internet.

Cu intenții vădite de a smulge o declarație compromițătoare, care să-i folosească la procesul vs Ducu Petre, dar și pentru a poza ca victimă-martir în fața prozeliților săi, cabotinul Florin Talpan joacă un teatru penibil.  Colonelul Armatei Române, juristul militar Talpan, aproape că plânge la telefon după o cămașa nepurtată niciodată, dar chipurile cu o valoare sentimentală, cea ruptă de Ducu Petre într-o ședință CSA.  Când îl auzi, juri că pentru Talpan a venit sfârșitul lumii din cauza acelei cămăși!😉

Inițial Ducu Petre l-a sunat pe Talpan, dar acesta nu a răspuns. Juristul CSA a stat un pic și a rumegat-o,  apoi l-a sunat înapoi pe Ducu Petre, având însă activată  funcția audio- recorder pe telefon. Să urmărim dialogul telefonic dintre cei doi, așa cum a apărut în mediul online, dar într-un montaj video, o parodie-pamflet.

VIDEO. Talpan sărac cu DUCU. Ducu Petre (pamflet)

 

X Ray