VIDEO. Gigi Becali anunță un regim sever la echipă după dezamăgirea cu Astra

Becali  ii suspectează pe unii jucători de o viata extra sportivă dezordonată, care ar explica lipsa de vigoare pe teren. În consecință, vor fi 2 zile de cantonament în plus înaintea partidelor.

“I-am sunat sa-i întreb ce s-a întâmplat. A zis Tănase că n-a avut prospețime. Pai atunci, să joace cine a avut prospețime. Când o sa ai prospețime, atunci să joci. 

El zice ca nu au ajuns mingi la el. Și asa a fost. E adevărat, că și când au ajuns le-a dat la adversar. O să vedem de ce nu au ajuns mingi la el. Au jucat sistemul ala și n-au ajuns. O să jucăm sistemul nostru, ne întoarcem la oile noastre (n.r.-sistemul 4-2-3-1) și o sa vedem. Am avut primăvară europeană și am fost la o ratare a lui Bălașa la Iași de titlul de campioana cu sistemul vechi”, a spus Becali.

Referitor la Dică, Becali spune ca antrenorul va fi evaluat doar după terminarea sezonului regulat. Și dacă ratează grupele Europa League, Dica va fi iertat, susține Becali.

“Nu pot să-l dau afară pe Dică, aș fi un criminal să fac asta. Suntem oameni, apoi suntem patroni de fotbal, antrenori, jucători. Numai animalele fac asta, animalele nu au rațiune și milă. Am mai dat afară în trecut după 7-10 meciuri, acum nu.”

“Am dat telefon la impresar, dacă găsește echipa cu 3 milioane îl dau. Să-mi recuperez banii pe el. Atât mă interesează, nu mai cred în el”.

 “Qaka a avut doar contuzie. Poate să joace”.

Declarația completă este în clip.

VIDEO. Gigi Becali anunță un regim sever la echipă după dezamăgirea cu Astra

X Ray

 

 

Comments are closed.