Un cioban îi face muci pe specialiștii Radu Naum și Ion Crăciunescu

VIDEO

Radu Naum, moderatorul emisiunii Fotbal Club de la Digi Sport TV, și fostul arbitru Ion Crăciunescu, au analizat FC Steaua, miștocărind la greu modul de conducere al lui Becali și pe antrenorul Nicolae Dică.

Gigi Becali a intervenit în direct și le-a ținut o prelegere de o ironie surprinzător de fină, trimițând săgeți în subliminal către Ion Crăciunescu, cel care a fost și președinte de club, funcție în care a făcut rahatul praf.

Mai mult, Crăciunescu s-a făcut de râs în această emisiune prin neînțelegerea unor chestii elementare din spusele lui Becali (Naum a prins ideea!) legate de titularii de drept și schimbările jucătorilor, dar și prin super umflarea fostului arbitru a meritelor sale pentru fotbalul românesc.  Totul a culminat cu o inepție narcisistă greu imaginat:

“Domnule Becali, dumneavoastră trebuie să vă mai nașteți o dată ca să faceți pentru fotbalul românesc ce am făcut EU. EU am ieșit pe locul 2 în lume (n.r.- probabil în topul arbitrilor) la un sondaj de opinie, a spus fost fluieraș, Ion Crăciunescu.

WTF!!!??? Ce a câștigat România de pe urma asta??? Dacă treci cu 1 m granița țării, din orice punct cardinal, și întrebi de Ion Crăciunescu nu știe nimeni. Nici măcar 1 din 10 milioane de oameni chestionați!

Ce să mai zică atunci cei care au adus mii de titluri mondiale, europene și olimpice???  Singura mare realizare (personală) a lui Crăciunescu  a fost desemnarea lui de UEFA să arbitreze finala Cupei Campionilor Europeni, Ajax Amsterdam – AC Milan, din 1995.  Ce a făcut pentru fotbalul românesc prin asta? Nimic!

X Ray

 • Daca atarnatorii astia, Naum si Craciunescu, sunt “specialisti” atunci Becali a devenit “expert”! -:)

  3
  1
 • Pai nu trebuie sa ne obișnuim cu propaganda anti Steaua? Pai a început de mult asta și vor continua, de ce? Simplu, suntem singurii care deocamdată nu am întrat în faliment, am ieșit prin Europa etc… Dacă fcsb în frunte cu acest berbec dispar din peisaj mulți din acei specialiști stau acasă, e dovedit ca oriunde merge fcsb la orice ora joaca rămâne cea mai urmărită echipa din fotbalul românesc, sper sa ne menținem în ciuda proceselor și acestor mâncători de caca….

  • …acestor mancatori de csa :))

   1
   2
 • Deh, cum credeți că ar fi putut altfel avea succes pe plaiurile mioritice un cioban? (fotbal)

  Acești așa’ziși specialiști sunt niște nulități, beșini răsuflate făcuți mari de acești așa’ziși jurnaliști sportivi. Pe lângă ei, până și berbecul pare bun, așa prost cum e el, riscă pe banii lui nu mănâncă rahat pe banii altora ca aceste jigodii de la televizor. 🙂

  Să te lauzi cu ceva top anonim în sondaje de opinie… Halal.

 • Erată. Au fost câteva scăpări pe text pe care le-am corectat.

  2
  1

Comments are closed.