UEFA Europa League – tur 2: FK Backa Topola vs FCSB

⚽️🏆FC Steaua va juca în turul 2 din UEFA Europa League împotriva echipei FK Backa Topola (Serbia), pe data de 17 septembrie 2020. Partida se va disputa în Serbia.

Adversara steliștilor a obținut calificarea în cupele europene după ce a încheiat pe locul 4 ultimul sezon al primei ligi din Serbia.

În turul 1 preliminar de Europa League, sârbii au trecut de moldovenii de la Petrocub, scor 2-0.

👉Cine este Backa Topola❓

FK Backa Topola este un club de fotbal în 1913. Sârbii joacă meciurile de pe teren propriu pe stadionul ”City”, cu o capacitate de 5.000 de locuri. Aici va tranșa cu FC Steaua calificarea în turul 3.

Backa Topola este de 2 ani revenită in prima ligă și are un lot cu o cotă de piață cumulată de 10,68 mil. €. Cel mai bine cotați fotbaliști sunt Nedad Lukic, mijlocaș ofensiv de 27 de ani (1,5 mil. €), și vârful de 27 ani Vladimir Siladji (1,5 mil. €), golgheterul echipei cu 16 goluri marcate sezonul trecut.

În actualul sezon sârbii au jucat deja 6 etape și ocupă locul 11. În cele 6 runde din noul sezon al primei ligi din Serbia, Backa Topola a înregistrat următoarele rezultate:

  • 2 victorii, 3-1 cu Rad și 5-1 cu Zlatibor
  • 2 remize, 2-2 cu Vojvodina și 1-1 cu Backa Polanka
  • 2 înfrângeri, 2-3 cu Metalac și 0-5 cu Steaua Roșie Belgrad.

De-a lungul istoriei de peste un secol, Backa Topola nu a câștigat niciun trofeu major în Serbia și se află la prima participare în competițiile UEFA.

uel #turul2 #backatopolafcsb #fcsb #steaua #fcsbesteaua

X Ray

Lasă un răspuns