Toni Petrea e noul antrenor la Steaua din Liga 1. Sergiu Buș va fi atacant din sezonul 2020-2021.

🆕️Toni Petrea (45 de ani) a fost prezentat în funcția de antrenor principal al celor de la FCSB. 

Toni Petrea și Thomas Neubert, cuplul cu care Gigi Becali speră să dea lovitura sezonul viitor, a fost prezentat oficial la FCSB. Din staff-ul acestuia vor face parte Ovidiu Petre (analist), Horea Codorean (preparator fizic) și Marius Popa (antrenor cu portarii).

Bogdan Argeș Vintilă, fostul antrenor principal al bucureștenilor, se va ocupa de echipa secundă, după cum a precizat patronul echipei. 

🔴🔵În perioadele în care a activat la FC Steaua, din postura de antrenor secund, Toni Petrea a contribuit la câștigarea a două titluri (2013 și 2014), a Supercupei României (2013) și a Cupei Ligii (2016), precum și la mari performanțe în UEFA Europa League și UEFA Champions League.

🔹️Toni Petrea a jucat în trecut la Rapid, unde a fost antrenat de Răzvan Lucescu.
🔹️Petrea a colaborat cu Laurențiu  Reghecampf la Chiajna, Snagov, FCSB, Al-Hilal și Litex. În  perioada în care Reghe era principal la FCSB, Toni Petrea conducea deseori antrenamente.
🔹️În 2014, Reghe spunea că l-a trimis pe Petrea la un curs UEFA pentru a lua Licența PRO.

🎥Gigi Becali l-a prezentat echipei pe Toni Petrea. Planuri de viitor.

🆕️Atacantul Sergiu Buș, 27 ani, este jucătorul Stelei din Liga 1 pentru 3 ani de zile, începând cu sezonul 2020-2021. A semnat contractul cu FCSB din postura de jucător liber de contract.

X Ray

Lasă un răspuns