Thrillerul CFR Cluj vs FC Steaua 1-1. Izgonirea din RAI?

VIDEO. CFR Cluj vs FC Steaua 1-1
Faze și goluri

VIDEO. BICIUL LUI BECALI
Supărat pe jocul echipei, Becali a fixat ”Judecata de apoi” după etapa a 13-a, atunci când va decide soarta staff-ului tehnic la Steaua.

VIDEO. COMENTARII ȘI REACȚII.
Comentarii fair în studioul Look TV de la Cluj și Flash interviuri după meci.

X Ray

 • Dacă se va schimba antrenorul, ceea ce nu cred, as vrea un antrenor care știe sa pună bine echipa in teren gen Zenga sau Rednic, dar așa ceva ar fi chiar aproape imposibil pentru ca nea Gigi nu va vrea un antrenor care sa nu-i răspundă la comenzi. Forzza Steaua!

  1
  1
 • Da, se pare ca de data asta nea Gigi are dreptate! Avem un joc neorganizat, cu sclipiri si caderi. Echipa nu ofera siguranta si incredere. E mai degraba fragila precum antrenorul ei! Cred ca 5 etape sunt suficiente pentru a vedea daca mai sunt ceva sanse cu Dica si daca pregatirea fizica a lui Lupu urmeaza cumva un plan de reajustare dupa iesirea din Europa. Personal, n-as prea crede, nici una nici alta!
  Iordanescu, Narcis Raducan si Neubert ar fi alegerile potrivite la momentul potrivit. Returul, pauza de iarna si iar returul ar trebui sa fie perioada suficienta de timp pentru pregatirea si atacarea in forta a playoff-ului de catre noul staff tehnic.
  Asta cu “nea Gigi nu vrea un antrenor care sa nu-i răspundă la comenzi”, nu e decat o marota jurnalistica de vreme ce acelasi nea Gigi striga in gura mare ca pe el nu-l pasioneaza fotbalul ca joc, ci banii din fotbal . Nu vad cum n-ar colabora cu un antrenor care-i baga bani in buzunar si care, pe de alta parte, l-ar costa gras daca l-ar da afara inainte de termenul contractual. Din contra, experientele cu Oli si Reghe arata ca e mai degraba preocupat sa pastreze un astfel de antrenor, sa nu plece la bani mai multi, la arabi de exemplu! …

 • Radulescu a auzit de teja… wtf

Comments are closed.