SuperLiga: FC Botoșani 2-3 FC Steaua! Se vede podiumul

Victorie meritată și foarte importantă grație golurilor marcate de Joonas Tamm (21), Andrea Compagno (30) și Malcom Edjouma (73).

Rezumatul meciului

FC Steaua a acumulat 29 de puncte și a urcat pe locul 5 în clasament, însă mai are de disputat un meci restant, cel cu CFR Cluj.

FORZA STEAUA!❤️💙

AVANCRONICA

⚽️🏆FC Steaua și FC Botoșani se vor duela joi, de la ora 19:00, pe Stadionul Municipal din Botoșani, într-o partidă restantă din etapa a șasea a Superligii. Partida nu s-a disputat în vară pentru că Vicecampioana României era angrenată în competiția UEFA Conference League.

În această lună cele două formații se vor întâlni de 3 ori. Pe 8 decembrie vor juca, tot la Botoșani, în Cupa României, iar meciul care încheie ”tripla” este pe 19 decembrie, la București, în Liga 1.

Mihai Pintilii va sta pe banca steliștilor, însă indicații va da Leo Strizu, noul antrenor principal din acte. Cu siguranță, FC Steaua va folosi cea mai bună formulă, bazată pe titularii valizi și în formă la antrenamente. Vali Crețu și Andrea Compagno revin la echipă și probabil în „primul 11”.

Echipa probabilă: 
Ștefan Târnovanu – Vali Crețu, Joyskim Dawa,  Joonas Tamm, Risto Radunović – Darius Olaru, Adrian Șut, Răzvan Oaidă – Andrei Cordea, Andrea Compagno, Octavian Popescu.

FORZA STEAUA!❤️💙

X Ray

Lasă un răspuns