SIMONA HALEP, mândria ROMÂNIEI!

VIDEO. SIMONA HALEP, mândria ROMÂNIEI!

Simona Halep a câştigat trofeul de la Montreal, însă de când obţinuse calificarea în semifinalele turneului bifase o nouă bornă importantă: calificarea la Turneul Campioanelor.

Numărul 1 WTA merge pentru a cincea oară consecutiv la Singapore. La prima prezență, în 2014, a obținut marea victorie în fața Serenei Williams, pe care avea să o întâlnească și în finală, acolo unde jucătoarea din SUA își lua revanșa și cucerea trofeul.

Site-ul oficial al WTA îi dedică astăzi un material amplu celei mai bune jucătoare din lume, care a devenit prima calificată la Singapore.

“Halep e la cel mai bun sezon din cariera sa, încununat cu succesul de la Roland Garros, acolo unde a învins patru jucătoare de TOP 20 în drumul spre cucerirea trofeului.

Românca a început stagiunea cu un titlu atât la simplu, cât şi la dublu, la Shenzen. De atunci şi până la succesul de ieri de la Montreal, al treilea din carieră, Halep a mai ajuns în două finale de turnee mari, la Australian Open şi Roma”, notează wtattennis.com.

Steve Simon, presedintele WTA, i-a transmis un mesaj campioanei noastre. Acesta a felicitat-o pe Simona pentru performanta de a se califica, pentru a cincea oara consecutiv, la competitia din Singapore.

“O felicit pe Simona pentru ca s-a calificat, pentru a cincea oara consecutiv, la Turneul Campioanelor. Simona este una dintre cele mai consistente tenismene din ultimii ani si abia asteptam s-o vedem concurand in Singapore pentru prestigiosul trofeu Billie
Jean King”, a spus Steve Simon.

BRAVO SIMONA!
SUNTEM MÂNDRI CU TINE!

X Ray

Comments are closed.