Simbol marca Steaua: Generația UEFAntastică! George Ogăraru, un roș-albastru infinit

Dincolo de a fi un excelent organizator-promotor al roș-albaștrilor, George Ogăraru a devenit un simbol al Stelei, al continuității și al bunului simț!

George Ogăraru este el însuși o dovadă indubitabilă că “FCSB” este Steaua!

15 ani consecutivi la “Steaua din Ghencea”: 7 ani la CSA Steaua, urmați de 8 ani la FC Steaua!
George Ogăraru reprezintă continuitatea personificată a Stelei, fiind sub contract cu “clubul de fotbal Steaua din Ghencea” timp de 15 ani fără întrerupere (1991-2006): junior la CSA Steaua București (1991–1998), senior la AFC Steaua București (1998-2003) și SC FC Steaua București SA (2003-2006). 

Notă: În perioada 2000-2002, George Ogăraru a fost împrumutat de AFC Steaua București la CSM Scolar Resița (2000-2001) și Otelul Galați (2001-2002).

În iunie 2006, fundașul UEFAntastic a fost transferat de SC FC Steaua București SA la clubul Ajax pentru 3 milioane de euro, unde avea să încaseze un salariu de 600.000 de euro pe an. “Era incorect sa-l mai tin pe Ogararu. Are 26 de ani si si-a facut din plin datoria fata de Steaua!”, a spus atunci Becali.

În septembrie 2008, George Ogăraru a fost împrumutat pentru un sezon de la Ajax și a revenit la SC FC Steaua București SA, sub comanda lui Marius Lăcătuș, alt simbol stelist.

George Ogăraru, un roșalbastru infinit

Și de la marele Ajax, George Ogăraru nu a încetat o clipă să mai fie stelist. George a militat responsabil pentru echipa Steaua și foștii ei jucători, așa cum nu a mai făcut-o nici un fost fotbalist stelist până acum, all time!

În articolul “UEFAntasticii „Steaua 2006” s-au reunit!” v-am prezentat reunirea dream team-ul  la reședința din capitală a lui Cosmin Olăroiu,  unde au pus la cale un proiect „Steaua 2006” despre care nu s-a oferit încă detalii.

La fel ca în campania roș-albastră “Uniți pentru Neșu”, inițiatorul reunirii și al proiectului a fost tot George Ogăraru, care a făcut și o pagină de Facebook, UEFAntasticii Steaua Bucuresti, prin care fanii să poată lua legătura jucătorii care au făcut glorie la Steaua după anul 2004.

Image result for George OgăraruFotografia postată de UEFAntasticii Steaua Bucuresti.

Fundașul crescut în curtea Stelei a postat de-a lungul timpului pe pagina sa de facebook, câteva repere memorabile din gloria și măreția sufletească a echipei Steaua UEFAntastica a anilor 2000. Din acele postări am făcut un colaj “PRO MEMORIA” pentru a le reaminti și Ogăraru, celor “rătăciți”, cine este Steaua.  

Să îi dăm cuvintul lui George:

“Am avut deosebita plăcere de a-l asculta pe Oli in cadrul cursurilor de licență Pro organizate de FRF!! Autentic, deschis, interactiv, precis, inteligent și cu un umor fin, Cosmin Olaroiu ne-a inspirat pe toți cei prezenți in sala de curs! Sunt profund impresionat de nivelul de antrenorat si mai ales de înțelepciune la care a ajuns!!

In mod normal, la sfârșitul carierei, un fotbalist menționează 2 …maxim 3 antrenori care i-au influențat in mod special parcursul… Va asigur ca ,pentru întreaga generație UEFAntastica, Oli este unul dintre aceștia!”

Fotografia postată de George Ogararu.

Fotografia postată de UEFAntasticii Steaua Bucuresti.

“Am ales un prim moment pe care as vrea sa il impartasesc cu voi pentru a ne face ziua mai frumoasa !! Vor urma si altele :)”

“Pentru ca v-a placut atat de mult video postat ieri , v-am ales astazi un moment cu Mihai Nesu in prim plan ;)”

Tu ai fost acolo? Steaua -Villareal…ninsoarea. Cea mai frumoasa atmosfera creata vreodata de suporterii unei echipe la un meci care nu s-a jucat!!

Video primit de la unul dintre voi … Multumesc din suflet pentru aceasta perspectiva pe care am impartasit-o si cu fostii mei colegi!”

“Din dragoste pentru toti cei care ati umplut stadionul meci de meci in acea perioada “UEFAntastica” v-am pregatit un montaj special 🙂

Pentru Romania a fost “meciul unei natiuni”, pentru suporteri a fost apogeul unei rivalitati de o viata iar pentru noi, jucatorii, a fost cea mai mare victorie a carierei in tricoul Stelei!!
Am ales imaginea de final care defineste atmosfera si unitatea acelei echipe deosebit !!
P.S. Suntem tare mandri ca am trait ceea ce a fost odata un fenomen numit STEAUA BUCURESTI!

“Imaginea unei prietenii imbatabile !!! This is how real friendship looks like !!!”

Sursa: pagina de facebook a lui  George Ogăraru

Respect, George Ogăraru!

Forza Steaua!

X Ray

Comments are closed.