Scrisoare emoţionantă a unui rapidist către Balint: „Îţi scriu cu lacrimi în ochi! Vă moare Steaua, Gabi! Am cântat ani de zile ‘Să moară Steaua’ şi acum dispărem pe rând!”

Un suporter rapidist i-a trimis o scrisoare emoţionantă lui Gabi Balint, fosta legendă a Stelei. Fanul rapidist, care susţine că a facut parte din galeria clubului din Giuleşti, îl roagă pe Balint să se implice în conflictul dintre formaţia patronată de Gigi Becali şi CSA pentru a nu se ajunge la situaţia în care se află acum Rapid.

Suporterul giuleştean trage şi un semnal de alarmă şi spune că, rând pe rând, cluburile de tradiţie ale României au dispărut sau sunt pe cale de dispariţie, şi îi sugerează lui Balint să ia atitudine alături de foştii mari jucători ai Stelei pentru a putea salva Steaua.

„Salut Gabi! Cu mult respect din partea unui rapidist. Apreciez foarte mult poziţiile tale şi viziunea ta asupra fotbalului. Mi-aş dori ca în emisiunile la care participi să se vorbească mai mult despre nenorocirile prin care trec azi suporterii Rapidului, chiar dacă tu, probabil, n-ai nicio afecţiune pentru echipa noastră. În schimb, dragă Gabi, pentru că te stimez şi te iubesc pentru ceea ce ai reprezentat în fotbalul nostru îmi permit să-ţi transmit ceva. Ca de la rapidist la stelist.

Şi noi am crezut că ne vom descurca, Gabi.
Şi noi am crezut că vor sări banii şi investitorii pe noi, doar doar să plece Copos.
Şi noi ne-am adunat şi am adunat bani, ne-am crezut socios, doar doar să plece Copos.
Şi noi Gabi, rapidiştii, între timp am murit, pe mâna noastră, chiar dacă George Copos a plecat.

Suporterii „revolutionari” ai Stelei vor avea aceeasi soarta si vor regreta la fel de mult cum regretam noi. Doar ca la fel ca si la noi, va fi prea tarziu. Suntem niste idealisti, manati de intentii bune, care ne place sau nu am contribuit sau vom contribui (cazul stelistilor) la disparitia clubului nostru drag, doar din simpla aversiune fata de un individ fara scrupule, dar care baga bani. Cazul nostru puscariasul Copos George. Cazul Stelei, puscariasul Becali George. Finalul e acelasi din pacate. Iar eu cred ca asa cum le-am spus si gloriilor rapidiste, voi, gloriile steliste trebuie sa faceti ceva sa stopati dezastrul. Nu prin CSA, pt ca acolo sunt convins ca nu se va rezolva nimic niciodata. Ci prin voi, prin cuvantul vostru, prin unitatea voastra. Tu, Hagi, chiar si baietii astia care au jucat recent la Steaua ca Dica, Radoi etc…desi nu-i pot pune vreodata in aceeasi barca, voi trebuie sa faceti ceva. Pt ca fotbalul romanesc moare.

Va moare Steaua, Gabi!!!! Iti scriu cu lacrimi in ochi…am cantat in legione granata „sa moara Steaua” ani de zile…acum disparem pe rand. Ce vom face fara pasiunea noastra? Voi ati salvat fotbalul romanesc prin generatia voastra. Mai faceti odata un efort! Va rog! Cu respect, un ex-Legione Granata!”, a fost mesajul postat de fosta legendă a Stelei pe pagina sa oficială de Facebook.


  • Fatal error: Call to a member function email2id() on null in /var/www/vhosts/fcsteaua.ro/httpdocs/wp-content/themes/fcs/fcs.comments.template.php on line 11