Roș-albaștrii la Marbella, Spania

Roș-albaștrii au ajuns joi seara în Spania, acolo unde se vor pregăti timp de două săptămâni. Elevii lui Mihai Teja s-au cazat la Hotelul Melia Marbella Banus, iar vineri dimineață vor efectua primul antrenament la Marbella.

Steliștii au început pregătirea de iarnă sub comanda lui Mihai Teja. În acest videoclip puteți vedea imagini de la primele ședințele de pregătire din Spania.

X Ray

 • Transfer la FC Steaua: Adrian Stoian ( Crotone )

  “Da, e adevărat. A semnat deja, pe o perioadă de 3 ani și jumătate. Va merge în Spania. O să vedem dacă mai aducem pe cineva.”, a declarat Gigi Becali, pentru Digi Sport.

  E mijlocaș stânga , la fel ca Matei și Coman. Nu înțeleg transferul, doar dacă îl joaca pe unul dintre ei ca inter.

  In fine, bine ai venit Adrian Stoian!
  Forza Steaua!

 • Transfer la FC Steaua: Adrian Stoian ( Crotone )

  “Da, e adevărat. A semnat deja, pe o perioadă de 3 ani și jumătate. Va merge în Spania. O să vedem dacă mai aducem pe cineva.”, a declarat Gigi Becali, pentru Digi Sport.

  E mijlocaș stânga , la fel ca Matei și Coman. Nu înțeleg transferul, doar dacă îl joaca pe unul dintre ei ca inter.

  In fine, bine ai venit Adrian Stoian!
  Forza Steaua!

 • Încă un mijlocaș… Oare un fundaș central/ dreapta, când???

  2
  1
  • nu prea curand!!! 🙂

 • Cred ca Becali a inteles ca pierde bani daca deschide gura inainte de vreme.
  Rezultate: transferurile lui Florentin Matei si Adrian Stoian.
  In cazul acestora, mass media n-a aflat nimic din timp.

 • Sper să vină şi Iulian Cristea din iarna asta. Între timp, s-a votat “noul” căpitan:

  https://m.sport.ro/liga-1/teja-i-a-pus-pe-jucatori-sa-voteze-capitanul-fcsb-cine-va-purta-banderola-in-mandatul-noului-antrenor.html

  2
  1
 • sa-l vedem pe Stoian, sa speram ca prof. Teja ii gaseste locul, baiatul e harsait prin Seria A si Serie B, a ajuns la maturitatea sportiva …bine c-am scapat de Dica, omul Dica o avea un caracter frumos, dar antrenorul Dica nu are pedagogia necesara ca sa vorbeasca pe limba unor jucatori precum Budescu, acum aflam de la Nick ca de fapt am pierdut titlul pentru ca el n-a stiut sa-si apropie si sa capaciteze jucatorii: “Da, pot să spun că da, pentru că el a auzit nişte… din ce m-am interesat şi eu după, s-a supărat pe mine că a avut nişte informaţii din altă parte. Și astea au făcut ca randamentul lui să fie unul mai scăzut”.

  Pai vorbeste, mah, pelticule, ca pana si Sumi, care nu-i vreun mare antrenor si nici vreun strateg stralucit, reuseste sa-si faca echipele sa se autodepaseasca, cu stilul lui de golanas

  2
  1
 • Stoian e adus sa joace inter in 4-3-3, deci Teja e pus serios pe schimbat stilul de joc. Cred ca multi ne-am intrebat ani la rand de ce naiba jucam cu 2 inchizatori intr-o Liga I plina de echipe slabe ce stau cu fundu in poarta. Era si timpul sa se incerce si altceva!
  Probabil primele optiuni de interi sunt Matei si Stoian, iar rezerve Teixeira, Morutan si Filip. La inchidere se stie, Pintilii sau Nedelcu, in atac sunt deja o gramada, deci nu cred ca mai e nevoie de cineva de la mijloc in sus.
  Cat despre fundasi centrali, atat timp cat ii ai apti pe Planic si Marko e totul in regula. Daca nu, atunci sunt probleme mari avand doar o rezerva , si aia de 2 lei, Balasa. La fel si cu portarul…

 • Ar fi bun Iulian Cristea. Transferuri destul de bune pana acum. Si Matei si Stoian sunt fotbalisti valorosi peste nivelul campionatului nostru. Sper sa confirme amandoi iar Teja sa faca echipa. In momentul asta cele doua site-uri de sport il dau ca si trensferat pe Fortes.

 • Stoian și Fortes la FC Steaua !

 • Cica a venit si Fortes, “ala mare” de la Gaz Metan!…

 • Ne întãrim cu jucãtori de mare valoare de la echipe de play out, basca si antrenorul e de play out, de unde deduc ca la anul ne propunem ca si noi sa mergem in play out.

  3
  8
 • Avem nevoie disperata de un fundas central. Cica Szukala a ramas liber de contract, dar nu stiu ce sa zic… 🙁

  • @Tudz
   Și Goian e liber. Și nu s-a lăsat de fotbal decât de vreo 3-4 ani.

   Lotul arată groaznic, n-aveam portar, n-avem doi fundași centrali de valoare, n-avem rezervă pentru Benzar. Mijlocașii la închidere sunt pământ de flori sau veșnic accidentați, suspendați (vezi Pintilii) Și nici nu aducem nimic să acopere găurile astea.
   În schimb conducerea adună tot felul de proiecte eșuate. Matei ăla a stat pe bară în ultimele 6 luni la arab și noi îl aducem de bun. Stoian mai mult rezervă pe la echipa de pe locul 17 din serie B e, înțeleg, mega transferul iernii (doamne ferește!), grăsanul ăla de Fortes a dat 3 goluri în primele 3 etape, după care pauză, și el e o speranță. Ăstia sunt recolta din iarna asta, dar să nu uităm și pe ceilalți eșuați din lot: Rusescu (care a venit la noi după ce frecase menta, nota bene! 1 an și jumătate la turci), Roman (tânără speranță care a arătat ceva calitate… deceniul trecut) și Zlatinski (33 de primăveri, casat de Craiova de bun ce era și luat de noi de bun).
   Și desigur să nu-l uităm pe ilustru nostru antrenor Mi’ai Teja, care în 10 ani de antrenorat la diferite niveluri a arătat nimic.

 • NOTĂ

  Au găsit multe postări in trash trecute de soft, nu de o persoană.
  Le-am dat ok spre publicare.

  3
  1

Comments are closed.