România, Steaua! FCSB sub tricolor

VIDEO

FC STEAUA a avut 8 jucători la loturile de seniori și U21, pentru meciurile din UEFA Nations League și în preliminariile EURO 2019

Mihai Pintilii, Romario Benzar și Mihai Bălașa au făcut parte din lotul României la meciurile cu Muntenegru (0-0) și Serbia (2-2), din UEFA Nations League.

În primul meci, cu Muntenegru, încheiat 0-0, Pintilii și Benzar au fost titulari, iar Bălașa a intrat în prima repriză, în locul accidentatului Chiricheș. Din păcate, Mihai Pintilii a suferit o accidentare gravă. La Belgrad, Bălașa a fost integralist în partida încheiată tot cu o remiză, scor 2-2. Benzar a fost rezervă.

NOTĂ. Pe lângă cei 3, la lotul național al României au mai fost și 10 foști jucători ai Stelei.

Dennis Man, Florinel Coman Nedelcu, Moruțan și Andrei Vlad au fost convocați pentru meciurile României U21 cu Portugalia (1-2) și Bosnia (2-0).

Man, Coman și Nedelcu au fost integraliști în Portugalia, primii doi fiind coautori la golurile României, în timp ce marți seara, la Ovidiu, împotriva Bosniei, Dennis Man a evoluat tot meciul. Coman a fost înlocuit, în minutul 68, de Mățan. Moruțan a fost doar rezervă, Vlad nu a fost inclus pe foaia de joc, iar Nedelcu a urmărit meciul din tribune, fiind suspendat (cartonașe galbene).

Astfel, odată cu cele doua victorii, “tricolorii” mici au urcat pe prima poziție în grupa lor, cu doua partide înainte de încheierea preliminariilor și au o șansă uriașă de calificare.

X Ray