“Rețeta succesului” marca Becali

Invenția lui Becali, unică în fotbalul profesionist: Steaua cu un singur fundaș central.

Steaua a început sezonul doar cu doi! Acum Bălașa s-a accidentat și va sta 2 luni, în timp ce Planic este și el incert, atât pentru meciul de Cupa României cu Unirea Alba Iulia, cât și pentru partida de campionat din etapa viitoare cu Hermannstadt.

Deși Dică a solicitat toată vara încă un fundaș central, Becali a tergiversat și în final a spus că nu mai trebuie.
Acum este într-o situație absolut incredibilă pentru un club profesionist: nu mai are în acest moment niciun fundaș central apt 100%.

Însă Dică e obligat să câștige titlul, fiindcă Steaua e cel mai bogat club din România, cu cele mai mari investiții în transferuri. Nu-i așa? Trebuie să fie campion cu “rețeta de succes” a la Becali: cea cu un singur fundaș central!

Nici la cea mai săracă echipă din Liga a 3-a nu mai găsești așa ceva!

Dică are soluții de avarie în lot pentru înlocuire atât timp cât măcar unul dintre fundașii centrali este apt. Pe această poziție, lângă Planic sau Bălașa, au jucat Nedelcu, Filip, Momcilovic sau chiar Junior Morais.

Acum Bălașa și Momcilovic sunt accidentați, iar Planic incert. Un nou cuplu de fundași centrali, Nedelcu-Filip, nu reprezintă o soluție sigură pentru că nu au dat randament pe această poziție. Apoi Steaua a luat o caruță de goluri cu titularii, darmite cu plombele. Un cuplu de fundași centrali nu se formează peste noapte!!!

Dacă adăugăm și faptul că în această formulă Steaua nu mai are nici închizători de meserie disponibili, avem tabloul la ceea ce ne așteaptă.

Însă ce este mai revoltător? Dacă fundașii centrali ”de umplutură” dau greș, Becali va șterge pe jos cu ei și cu antrenorul, deși patronul a adus echipa cu lotul disproporționat în halul ăsta!

X Ray

  • Cred ca lui Doamne-Doamne nu-i place nici prostia, pe langa aroganta 🙂

Comments are closed.