FCSTEAUA.RO

Răzgândacii CNA și regula “să votăm până iese ce vrea președintele Răsvan Popescu”!

Presa vuiește cu o știre: “CNA a sancționat PRO TV pentru că a difuzat o reclamă în care FCSB e numită Steaua”

Presa a preluat informația de la paginidemedia.ro, care informează: “Consiliul Național al Audiovizualului a decis amendarea Pro TV cu 10.000 de lei pentru difuzarea unui spot publicitar la casa de pariuri NetBet.  Decizia CNA a avut la bază două motive:

De fapt, începând cu 17 octombrie, după 5 tururi de vot negativ anterioare, pe aceeși temă, astăzi, 31 octombrie, a avut loc al 6-lea tur de votare pe principiul “votăm până iese ce vrea Președintele de Ședință Răzvan Popescu”!!!

Pe site-ul CNA nu a apărut rezultatul votului de astăzi pentru că nu a fost publicat încă Extrasul din procesul verbal al ședinței din 31 octombrie. Singura informație este cea furnizată de paginidemedia.ro.

Însă pe site-ul CNA sunt publicate extrasele de la ședințele anterioare, unde se vede că aceleași propuneri au fost respinse pe data de 17 octombrie, după 3 tururi de vot (!!??) în aceeași ședință,  apoi rediscutate și respinse și pe data de 19 octombrie, dar respinse apoi și pe data de 24 octombrie, fiind revotate și astăzi pe 31 octombrie!!! Incredibil!!!


Tot paginidemedia.ro mai scrie că CNA va trimite către televiziuni scrisoare de atenționare” (link)

Este tot o informație neconfirmată oficial de CNA prin vreun comunicat!

Paginidemedia.ro spune că: “Discuțiile din interiorul forului s-au concentrat în special pe titrările de pe post, precum și comentariul ale jurnaliștilor postului”, și citează din discuții:

Însă paginidemedia.ro nu se spune nimic dacă a fost votată această propunere și dacă a intrunit numărul legal de voturi. Așa că vom aștepta să vedem Extrasul din procesul verbal al şedinţei de marți, 31 octombrie 2017 și Comunicatul oficial al CNA cu scrisoarea, dacă a fost votată. 

Vă reamintesc că și acum 20 de zile, pe 10 octombrie, CNA a respins și a mai spus că va întocmit un răspuns comun la tipul acesta de solicitări, dar acest lucru nu s-a mai întâmplat!

Vezi și articolul CNA NU INTERZICE televiziunilor să mai folosească „Steaua” pentru echipa FCSB: „Nu se încalcă nicio lege!

“Răzgândacii” CNA! Ca la noi la nimeni!

PS. Last edit 1 noiembrie 2017

Pro TV și Pro X (sport.ro) se ușurează pe Rasvan Popescu – CNA!
Indiferent ce spune ipochimenul, pentru ei FCSB e Steaua și Steaua spun și scriu în continuare!!! Bravo lor!!!

X Ray