Răzgândacii CNA și regula “să votăm până iese ce vrea președintele Răsvan Popescu”!

Presa vuiește cu o știre: “CNA a sancționat PRO TV pentru că a difuzat o reclamă în care FCSB e numită Steaua”

Presa a preluat informația de la paginidemedia.ro, care informează: “Consiliul Național al Audiovizualului a decis amendarea Pro TV cu 10.000 de lei pentru difuzarea unui spot publicitar la casa de pariuri NetBet.  Decizia CNA a avut la bază două motive:

 • spotul a fost difuzat înainte de ora 22.00, în condițiile în care NetBet promovează jocuri de noroc, ce nu sunt permise minorilor, ceea ce înseamnă că promovarea pentru aceste produse se poate face doar după 22.00. 
 • Totodată, în reclamă o voce din off spune că NetBet este sponsorul echipei Steaua, deși casa de pariuri sponosorizează echipa lui Becali, FCSB.”
De fapt, începând cu 17 octombrie, după 5 tururi de vot negativ anterioare, pe aceeși temă, astăzi, 31 octombrie, a avut loc al 6-lea tur de votare pe principiul “votăm până iese ce vrea Președintele de Ședință Răzvan Popescu”!!!

Pe site-ul CNA nu a apărut rezultatul votului de astăzi pentru că nu a fost publicat încă Extrasul din procesul verbal al ședinței din 31 octombrie. Singura informație este cea furnizată de paginidemedia.ro.

Însă pe site-ul CNA sunt publicate extrasele de la ședințele anterioare, unde se vede că aceleași propuneri au fost respinse pe data de 17 octombrie, după 3 tururi de vot (!!??) în aceeași ședință,  apoi rediscutate și respinse și pe data de 19 octombrie, dar respinse apoi și pe data de 24 octombrie, fiind revotate și astăzi pe 31 octombrie!!! Incredibil!!!


Tot paginidemedia.ro mai scrie că CNA va trimite către televiziuni scrisoare de atenționare” (link)

Este tot o informație neconfirmată oficial de CNA prin vreun comunicat!

Paginidemedia.ro spune că: “Discuțiile din interiorul forului s-au concentrat în special pe titrările de pe post, precum și comentariul ale jurnaliștilor postului”, și citează din discuții:

 • „Faptul că un invitat a pronunțat cuvântul respectiv, nu e o problemă, ci modul în care este titrat pe post.”, a spus Răsvan Popescu, vicepreședinte CNA.
 • Florin Gabrea, membru CNA și cel care a și propus scrisoarea de atenționare, a spus: „Nu cred că ne este greu să dăm un fel de scrisoare. De ce să nu intervenim pentru că așa dacă nu intervenim până când se vor regla, vor mai veni iarăși plângeri. Cu ce nu ar fi în regulă dacă cna ar transmite punctual pe această situație?
 • Dorina Rusu, membru CNA: „Există o decizie a instanței, însă nu știm dacă vizează și radiodifuzorii.”
 • Gabriel Tufeanu, membru CNA – „Mi se pare ok să luăm această decizie sau scrisoare, prin care titrajul oficial să nu se folosească Steaua ci FCSB. Aș mai adăuga ceva: în limbajul angajaților, moderatorilor posturilor să folosească FCSB în loc de Steaua.”

Însă paginidemedia.ro nu se spune nimic dacă a fost votată această propunere și dacă a intrunit numărul legal de voturi. Așa că vom aștepta să vedem Extrasul din procesul verbal al şedinţei de marți, 31 octombrie 2017 și Comunicatul oficial al CNA cu scrisoarea, dacă a fost votată. 

Vă reamintesc că și acum 20 de zile, pe 10 octombrie, CNA a respins și a mai spus că va întocmit un răspuns comun la tipul acesta de solicitări, dar acest lucru nu s-a mai întâmplat!

Vezi și articolul CNA NU INTERZICE televiziunilor să mai folosească „Steaua” pentru echipa FCSB: „Nu se încalcă nicio lege!

“Răzgândacii” CNA! Ca la noi la nimeni!

PS. Last edit 1 noiembrie 2017

Pro TV și Pro X (sport.ro) se ușurează pe Rasvan Popescu – CNA!
Indiferent ce spune ipochimenul, pentru ei FCSB e Steaua și Steaua spun și scriu în continuare!!! Bravo lor!!!

m9kpNi-ORfe04ehIr6kgdg.png

X Ray

 • Daca Becali ar fi finantat PSD-ul astazi nu ar fi avut loc astfel de discutii. Eu deja m-am obisnuit cu chestii din genul in Romania. Daca maine cade PSD-ul adio CSA. O sa vedeti ca anul asta vor promova 2 echipe din Liga a 4 a.
  Negoita ce bine o duce: stadion nou etc.
  De asta nu vin companiile serioase in Romania. Spaga, interventii etc.
  Pentru noi hibridul tot hibrid va ramane.
  Ma mir cum de nu au pus mana si pe acest site.

 • Acum ar trebui sa răspundem prin aceeași moneda… [email protected] s-au plâns de confuzie…. Noi am putea lansa o petiție prin care sa menționăm ca nu e nici o confuzie ca știm ce înseamnă csa steaua și fcsb și utilizarea substantivul steaua în loc de fcsb nu periclitează sub nici o forma clubul armatei… De ce nu amendează CNA televiziunile pentru ca pe stadion se striga STEAUA iar la TV pe fundal se aud scandările….. Cred ca prea ne lăsăm călcați în picioare de acest stat acești cacati care îmi provoacă silă prin prostie…

 • Momentul acela vesel când ajung să mă autocitez. Subsemnatul scria pe 25 septembrie, ore 22:14, următoarele:

  “Cât privește fondul problemei. Am înțeles că mai mulți sudiști s-au sesizat și-au întreprins o acțiune ultras pe facebook: au sesizat CNA-ul că invitații și unii moderatori tv se referă la Steaua cu numele de Steaua. Grav, foarte grav.
  Într-o țară zdravănă la cap sesizarea ar trebui respinsă, iar CNA-ul ar trebui să le spună stimabililor ultrași că: a) posturile tv și CNA-ul nu sunt parte din acel proces și ca atare deciziile nu le sunt opozabile și b) procesul vizează, așa cum scrie dracu în minută, activitatea comercială. În fapt i se interzice să folosească numele de Steaua pe bilete și pe alte produse, nu are nicio treabă cu ce nume se referă niște terți la activitatea sportivă a persoanei juridice.

  Trăind într-o țară de cretini, presimit că imbecilii nu o să facă asta ci o să trimită la televiziuni o imbecilitate de recomandare prin care o să li să ceară invitaților să folosească acronimul FCSB.

  Ce scrie azi GSP?

  http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/hotarare-de-ultim-moment-a-cna-in-cazul-scandalului-fcsb-steaua-de-ce-au-fost-televiziunile-atentionate-524576.html

  Întrunită astăzi, şedinţa Consiliului Naţional al Audiovizualului a hotărât că va trimite o scrisoare de atenţionare către televiziunile româneşti pentru a le informa cu privire la situaţia iscată în ceea ce priveşte echipele Steaua şi FCSB.
  “Nu cred că ne este greu să dăm un fel de scrisoare. De ce să nu intervenim pentru că, dacă nu intervenim până când se vor regla, vor mai veni iarăși plângeri. Cu ce nu ar fi în regulă dacă CNA ar transmite punctual pe această situație?”, a declarat Florin Garbea, membru al CNA, potrivit Pagina de Media.

  Partea bună pentru mine e că înțeleg exact în ce societate de cretini trăiesc, parte proastă e că asta nu-mi folosește la nimic.

 • siegfried daca Becali nu sponsorizeaza PSD-ul. Pur si simplu oamenii nu sunt capabili.
  E vina noastra ca nu am facut nimic pentru ca daca am fi iesit in nr mare la acel protest acum le tremurau chilotii. Becali a fost un sustinator al PNL-ului. Cat au fost la putere au stat statuie in fata lui. Fotbalul romanesc de asta are doar o singura reprezentanta in Europa.Toate primariile isi fac echipe si voteaza dupa cum dicteaza partidul.
  Acusica revin baietii din puscarie. Iar face instructii cu papagalii de la PSD.

  • Ar fi prea simplu să fie vorba despre PSD și PNL. La mijloc se află se află ceva mult mai grav: prostia. O mână de funcționărași s-au trezit cu o problemă pe cap și neștiind ce să facă, în loc să pună mâna să se informeze despre situație, au luat stindard lozinca “noi respectăm hotărârile instanței”, deși în mod evident n-au citit decizia Curții de Apel, dovadă: “Dorina Rusu, membru CNA: „Există o decizie a instanței, însă nu știm dacă vizează și radiodifuzorii.”

   Duduie Dorina Rusu, dacă atotputernicul Google te aduce pe site-ul ăsta, află de la mine că nu, decizia instanței nu vizează radiodifuzorii. Decizia instanței este opozabilă părților din proces adică U.M 02301 – CSA, SC Fotbal Club Steaua București S.A. și Oficiul Național al Registrului Comerțului.

 • Astia or sa ajunga sa sanctioneze si pe baietii aia ca forteaza portile deschise atunci cand scandeaza ….. steaua atunci cand joaca cu FCSB .

 • Exista intr-adevar multa prostie, si exista si mai multi care nu stiu sa citeasca o decizie judecatoreasca ( stramba sau dreapta, nu e relevant ), din partea mea pot sa ii zica toti FCSB, nu ma deranjeaza, eu stiu ca e vorba de Steaua si punct 🙂

  Este fix acelasi lucru, sa ma oblige pe mine cineva sa nu ii zic echipei mele de suflet asa cum vreau si cred eu, este o aberatie mai mare decat China !

 • Stiu, stiu, asta e Romania
  O tara minunata, dar distrusa de (foarte multi) oameni

  Sincer, nu credeam ca voi ajunge sa traiesc vremuri in care se interzice unei televiziuni sa numeasca Steaua tocmai echipa Steaua. Este trist. Sincer, cred ca de vreo 4 sau 5 ori eram foarte hotarat, pe punctul de a spune ‘stop’ la tot ce inseamna sport de performanta in Romania. Steaua face minuni in Europa, da’ e mereu atacata prin media. Simona a reusit ceva ce noi (sau cei mai multi dintre noi) nu vom intelege nici peste 15 ani. E trist.

  Inca imi amintesc ce mi-o spus un amic acum multe luni, daca nu chiar acum vreun an de zile. De fapt, chiar cand o fost decizia cu privire la nume. “Gata, v-am luat numele, abia astept sa va luam si palmaresul”. Ei asta fac, distrug echipa Steaua. Pe ei nu ii intereseaza logica (daca CSA e adevarata Steaua, atunci si CSU e adevarata Craiova, nu? Ei bine, ei spun ca CSU e o clona de partid :)) ).

  Iubesc Romania, dar imi e scarba de ceea ce vad ca se vrea. Pentru ca doar atat se vrea: dsitrugere.

  • Decât să faci asta mai bine îți schimbi furnizorul tv de la RCS (Digi) la Telekom. Din ce am văzut la ei Steaua e tot Steaua și se discută despre fotbal, nu despre cancanuri ca la Digi acolo unde ființează căcații dinamoviști Naum, Moraru și etnicii rrapidiști Decebal Rădulescu și Filoti.

 • mereu-fcsteaua. Ei sunt bucurosi cand castiga cate un proces cand de fapt distrug Steaua.
  Noi nu meritam sa fim reprezentati de FCSB. Lasa ca ne reprezinta Steaua armatei, CS U, CFR, Dinamo, Viitorul, Academia Rapid. FCSB a marcat mai multe goluri de cat toate 3 la un loc.
  Daca nu ar mai fi FCSB am fi ca Moldova. O data la 7 ani o califcare istorica in Europa League si cam atat.

 • Este o practica dezvoltata cu ardoare in anii dupa 90, si anume sa distrugem tot ce functioneaza bine. Din partea mea sa isi ia marca, stema si mai stiu eu ce si si-o bage in fund ( si csa si aia de la rapid psd si psd craiova si care or mai fii ), problema e ca palmaresul NU il poate lua nimeni, cu nici o hotarare judecatoreasca imbecila, pe simplul motiv ca nu este un bun transmisibil si nici nu intra sub incidenta vreunei legi civile sau penale.

  Daca prin absurd Otelul ( cel reactivat cu tot tacamul gen marca, sigla etc ) ar ajunge in cupele europene, ghici ce ar scrie la palmares, ati ghicit : ZERO.

  Este acelasi lucru cu CSA-ul, ei nu pricep ca palmaresul nu il pot lua pentru ca a existat continuitate sportiva, faptul ca ei tipa ca steaua a fost furata de oier, vreau sa vad si eu o hotarare de instanta care sa spuna ca DA, asa e, ciobenu a ciordit steaua, deci trebuie data inapoi.

 • killertits la noi totul este posibil.

 • @all,
  eu stiu ce spuneti, stiu ca palmaresul nu poate fi luat de nicio instanta. da’ ma doare sufletul cand vad ca avem si noi ceva cu care ne putem mandri, da’ noi doar distrugem. atat, distrugem. si dupa ne intrebam de ce suntem priviti, ca tara, intr-un anumit fel.

  Ma rog, joi avem meci mare. Hai Steaua!

 • mereu-fcsteaua cu ajutorul politicului il va lua. Doar nu crezi ca le pasa burtosilor de Steaua. Probabil vaneaza disparitia echipei pentru a face loc alteia si eventual ca Steaua sa devina si ea membra de partid.
  Daca se apuca PRO TV-ul sa faca o ancheta vor cadea multe capete.
  Toate au un scop. Echipa aia din liga a 4 a va deveni o masina de spalat bani.

 • Ca tot manca lumea rahat cine e Sporting. O conduce pe Juve cu 1-0.

  • Ce omor își ia Anderlecht în CL. 0 puncte, o goluri marcate, 15 primite în 4 meciuri.

 • Acum am văzut ce a spus alt specimen de la CNA.
  Gabriel Tufeanu, membru CNA – „Mi se pare ok să luăm această decizie sau scrisoare, prin care titrajul oficial să nu se folosească Steaua ci FCSB. Aș mai adăuga ceva: în limbajul angajaților, moderatorilor posturilor să folosească FCSB în loc de Steaua.”

  What? CNA-ul a fost creat ca să nu se depășească niște limite ale bunului-simț, gen să nu se denigreze vreo persoană, să nu se manipuleze, să nu se dea pornache sau filme de groază cât timp se uită minorii la tv, cam astea sunt marile lor atribute. Dar pe bază de mult tupeu unii au ajuns să creadă satrapi, vor să dea directive angajaților unei societăți comerciale de parcă ei ar fi acționari majoritari, nu niște funcționărași.

 • siegfried intre noi si Anderlecht nu e asa mare diferenta. Nu ar exista o favorita certa.
  Roma a facut show cu Chelsea.
  Eu as vrea sa castige Napoli dar e greu. Cred ca anul asta favoritele sunt Man City, PSG,Juve, Tottenham si poate Barca. Anul asta va fi anul italienilor.

 • siegfried mie imi place de aia care a zis ca nu stie daca decizia se aplica si radiodifuzorii(un fel de PCH vs poarta).
  E clar ca aici a intervenit cineva.
  Pe aia de la PRO TV ii doare-n pix.Daca s-ar apuca de scormonit ar iesi jale. Sunt sigur ca ar intra minim 1 la bulau.

 • CNA este o adunatura de fosile si/sau sinecuristi politici, spagari pana peste poate, habarnisti in tot si toate (apropo, ar putea sanctiona inclusiv companiile private care fac spoturile publicitare, continutul acestora intra tot in atributiile lor).

  Ideea de baza este alta, PRO-X poate contesta in instanta amenda, acuma depinde de interesul lor daca o vor face. Daca ei considera ca cifrele de audienta si banii adusi de Steaua merita efortul, isi fac lectiile si anuleaza amenda in instanta (cu discutia legata de justitia de cacao din RO, unde negrul poate deveni alb oricand, in functie de cum bate vantul). Ar putea face emisiuni intregi despre asta (legate de nume, procese, amenzi CNA, burtosi de la CSA, samd), material de can-can este destul, asa ca merita vazut si cum se va pozitiona PRO-X ul in acest caz (care sunt comandamentele interne ale lor, daca nu cumva se va pune batista pe tambal, avand in vedere datoriile grupului catre stat).

 • Am auzit ca xray a plans toata noaptea :)))))

 • bre caprare, da’ ce auz ai!!!…

 • Pentru fanul Regal Sport Ferdinand:Steaua Be’er Sheva sa moara CNA.

 • Pro TV și Pro X (sport.ro) se ușurează pe Rasvan Popescu – CNA! :)))))))
  Indiferent ce spune ipochimenul, pentru ei FCSB e Steaua și Steaua scriu și spun în continuare!!! Bravo lor!!!

  Poză: https://image.prntscr.com/image/m9kpNi-ORfe04ehIr6kgdg.png

  Video Coman: https://youtu.be/BJliURiLEHY
  Video Man: https://youtu.be/gpWsSb_-M4U

 • se cam strange latul baieti… adevarul iese incet incet (mult prea incet de fapt) la iveala in ciuda zbaterilor de ani de zile de pe aceasta pagina de a-l denatura

Comments are closed.