Probleme în Paradisul fiscal al lui Talpan

Fotografia postată de Steaua roș-albastră.
Proiectul “Să violăm un brand național pe bani publici”! Pe limbajul din popor, “și f*tută și cu banii luați!” (ăia 300.000 de euro, cât a fost bugetul echipei de fotbal CSA în acest sezon, târâtă de Talpan & Co. prin liga amatorilor cu marca Steaua pe ea). Ghencea a ajuns un cimitir, la propriu și la figurat. Acolo au îngropat, Talpan & Co., echipa și marca Steaua (la fotbal) sub molozul stadionului, de peste 4 ani ruina Templului!

Nou-înființata echipă de fotbal, CSA Steaua, bazată pe grupul de jucători luați de Regal Sport, în 2017, nu a avut mari probleme decât cu Rapid și Dinamo. Însă suficiente încât să repete clasa. Cu Rapidul a făcut figurație pe teren, iar cu desculții lui Badea a scos două egaluri când îi frigea buza după o victorie.

Dacă ar fi continuat cu același lot rodat, întărit pe ici pe colo, poate că CSA ar fi defilat în sezonul următor, pentru că speriecioara Rapid și-a luat zborul ca o rachetă în Liga a 3-a, după ce s-a distrat cu Singureni, administrându-i la baraj un scor de handbal, 17-1! Numai că din cauza unor modificări de contracte impuse de schimbarea legislaţiei fiscale, cei mai mulţi dintre fotbalişti au refuzat să mai semneze noile contracte!

Astfel că după eșecul rușinos din liga amatorilor, s-a spart gașca la echipa CSA Steaua ca dăscălimea din O scrisoare pierdută. Dar nu că ar fi făcut Armata curățenie, ci jucătorii au “dezertat” liberi din “cazarma” CSA, UM 02310.

 • Se știe că Guvernul a decis ca taxele și impozitele pe care le plătea un angajator către stat  pentru angajați săi, să fie adăugate la salariul brut al angajaților, urmând ca aceste plăți să fie efectuate tot de către angajator, dar din salariul brut al angajaților. Nu mai intru în detalii.

Astfel, jucătorii de la CSA Steaua ar fi trebuit să semneze noile contracte și prelungirea termenului contractual. În orice instituție de stat, actele se mișcă în cochilia melcul. În Armată, de două ori mai încet și acele documente nu au ajuns la jucători să le semneze înainte de finalul sezonului.

În timpul campionatului, când erau pe val, jucătorii ar fi fost mai uşor de convins să le semneze. După ce s-a ratat promovarea, se pare că aceștia nu au mai vrut să mai piardă încă un an în Liga amatorilor, dar și faptul că îi aștepta un buget de austeritate ca în Stalingradul încercuit de nemți, după ce un sezon au păpat de pomană peste 300.000 de euro. Da, a plătit oalele sparte Ion Ion și Lăcătuș, dar au și ei partea lor de neputirință.

Însă mulți jucători au primit deja oferte tentante de la ligile superioare, nu de amatori. Așa că și-au strâns calabalâcul și “Adio, arme”! Au plecat liberi de contract, pentru că cel în vigoare expirase. Din lotul de la Regal Sport au mai rămas doi mohicani, Mihai Butoi şi Ştefan Pădureţ spune digisport.ro. Ceilalţi, pa și pusi!

“Până la urmă nici nu au fost corecţi cu noi. Atunci când am venit aici, am discutat nişte chestii, iar apoi lucrurile s-au schimbat. În 2018 nu ne-au mai dat prime, iar acum s-a auzit că salariile vor scădea cu 20 la sută”, a declarat unul dintre tinerii fotbalişti care au decis să plece conform digisport.ro.

Vorba lui Talpan: “Îîî… ce bucurie!”

Fotografia postată de Steaua roș-albastră.
Click pe imagine pentru zoom.

X Ray

 • Lasa ca o sa-l transfere pe Mario Primaru de la Singureni .
  Sa vezi ce trupa de profesionisti face talpan si AS47.
  Sta meleoanele lui jan pavel pregatite sa intre in actiune .

  10
  2
 • Si cand te gandesti ca Talpan striga cat il tine gura la AMFB ca el vrea sa vada contractele rapidistilor!..Deh, vorba inteleptului tarii, “ghinion”! Se strange latul, Talpane! Ce soarta crezi ca poate sa aiba unul care a dus numele “Steaua” in Liga a 4-a de amatori?! 🙂

  12
  2
 • Update

  Proiectul “Să violăm un brand național pe bani publici”! Cum se zice în popor “și f*tută și cu banii luați!” (ăia 300.000 de euro, cât a fost bugetul echipei de fotbal CSA în acest sezon, târâtă de Talpan % Co. prin liga amatorilor cu marca Steaua pe ea).

  https://scontent.fotp3-2.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/35972686_2271755056173315_3243107071947702272_o.jpg?_nc_cat=0&oh=f64ee22718cd82d90bcfb7d63db3b63a&oe=5BA930F3

  Ghencea a ajuns un cimitir la propriu și la figurat. Acolo au îngropat, Talpan & Co., echipa și marca Steaua (la fotbal) sub molozul stadionului, de peste 4 ani ruina Templului! O rușine de echipă îngropată în liga amatorilor cu glorioasa marca Steaua pe ea, cu care au măturat pe jos ciorile pensionare și au împiedicat-o niște javre desculțe ale câinelui Badea, javre adunate de prin cluburile de noapte și puse să joace fotbal. În rest “Semper Superiores”, nu? Halal!

  12
  2
 • La noi in armata exista cumva curte martiala? Daca da, toate specimele alea care decid la csa ar trebui sa fie clienti fideli!

  6
  2
 • Saracii jucatori! Au ascultat fata morgana in cantonamente si s-au umplut de amaraciune pana a dat p-afara 🙂

  5
  2
 • Haterilor care dati unlike pe aici, daca tot v-ati raliat la cauza talpaneasca, mai bine folotiti netul pentru a da sfoara-n tara pentru a face cheta. Csa-talpan nu traieste cu unlike-uri, nici cu fanatism 😉

  7
  2
 • @sikander…lasa-i in plata domnului, autismul nu se vindeca 🙂

  In alta ordine de idei, ca sa vedem cat de indoctrinati sunt [email protected] :

  Intreaba unu daca e adevarata informatia aparuta pe Digi legata de plecarea jucatorilor de la CSA, autistu sef de acolo ofera un raspuns genial, demn de premiul Gâgă :

  “””Informatia e partial adevarata. Petrea nu vrea ca echipa sa promoveze. A dat afara cativa jucatori, inca nu stim cati, probabil pentru a nu avea destui oameni cand va fi nevoie sa jucam barajul cu Singureni.”””

  Epic :))))))))))))))))))

  17
  2
 • …lol

  2
  2
 • Postac talpanist de garda, pandind comentarii pe pagina alora pe care ii considera inferiori:
  https://gyazo.com/74afc08d88c08dcf8b61c79059626349.png

  4
  1
  • Ți-am corectat link-ul.
   De luni de zile, Lightshot nu mai funcționează bine pe Copy image address. Îți dă un spam de link…
   Îți recomand să te reorientezi pe alt host pt. imagini.

   4
   1
 • Nu cred ca merge linku

  1
  1
 • Multumesc. O sa caut alta modalitate 😉

Comments are closed.