FCSTEAUA.RO

Precizare referitoare la echipele de fotbal FC Steaua și CSA Steaua

Echipa de fotbal FC Steaua București (FCSB) nu este a site-ului fcsteaua.ro sau a “fecesebiștilor”, ci a clubului de drept privat  SC FC FCSB SA  și orice om de pe planetă poate simpatiza cu ea.

Echipa de fotbal CSA Steaua București (CSA) nu este a site-ului fcsteaua.ro, Peluzei SUD, AS 47, Steaua liberă sau a “talpaniștilor”, ci a clubului de drept public CSA și orice om de pe planetă poate ține cu ea.

Nici una dintre echipe nu este proprietatea materială și/sau spirituală a vreunui grup exclusivist de suporteri steliști!

STEAUA, ca stare de spirit, este a tuturor!!!!

Disputele pe marcă și palmares sunt numai între cele două entități juridice și le tranșează în Justiție. Nu sunt dispute între suporterii steliști, care nu au nicio calitate legală să se substituie  sau să reprezinte oficial cluburile sau Justiția pe speța “mărcă, nume și palmares”.

Site-ul fcsteaua.ro nu promovează excluderea unei echipe în favoarea celeilalte pentru că oficial nu se suprapun.

Oficial ambele echipe sunt Steaua cu următoarea diferență:

În consecință, site-ul fcsteaua.ro, fiind deschis tuturor suporterilor steliști,  nu promovează dezbinarea steliștilor și nu separă în niciun fel suporterii steliști între ei funcție de simpatia față de una sau cealaltă echipă.

Așa cum pe site-ul fcsteaua.ro sunt prezente toate sporturile de la CSA, în limita timpului, se va scrie și despre fotbal, dar informativ, fiind vorba totuși de fotbal amatori. De mulți ani de zile, pe Forum, la Clubul Sportiv al Armatei Steaua, poate să scrie orice membru înregistrat al fcsteaua.ro despre ce sport dorește. Toată lumea are unde să scrie!

Alte prezări importante au fost făcute anterior aici  Precizări legate de site-ul fcsteaua.ro (click link)

Vă rugăm să le citiți cu atenție și să nu ne mai solicitați inutil ceea ce contravine acestor precizări.

Să nu facem loc urii să ne macine iubirile și nervii!

fcsteaua.ro